38

хахахах

преди 3 години

ДО ^ - оди чети ПИК :D

37

Анонимен

преди 3 години

До Българин. И каква ще е промяната? Машинно гласуване което почти никъде не се полза. Този вид гласуване е опитано и отхвърлено в държави от които уж вземаме пример. КС на Германия го е отхвърлили защото дава възможност за неконтролируеми измами. Искате да тръгнем по път който вече извървян от други европейски държави и е видяно че води към пропастта.

36

Анонимен

преди 3 години

Ама разбира се че не е най важната тема! Най важната ТЕМА е вашето Разкарване от властта а това на първо време включва промяната на изборния кодекс! После всичко по реда си,докато окончателно си отвоюваме държавата от престъпната хунта!

35

Изтрезнял

преди 3 години

Сега кво стана? Нещо да съм пропуснал?Баце влезе ли в затвора?

34

Hahhaha

преди 3 години

Абе друго си е конституция написана за 20 минути от група ***

33

Анонимен

преди 3 години

Целта на новите протестърски партии не беше да работят. Тяхната цел беше да си направят заплатите по 10 000 лв месечно на общата мизерия в страната.

32

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 19Зависи от Славчо, добре че Тошко Африкански има топки, че Дългия се чудеше къде се намира, естествено след 2 седмици набра смелост да се появи по Фейсшита :)) Все пак го оправдавам, не е лесно да си овца сред глутница вълци, чакащи да те разкостят :))

31

Интелектуалец

преди 3 години

Айде да идва Борисов да седне на трона си да управлява, че иначе тези ще съсипят страната. Видя се че никой не може да поеме отговорност в условията на криза и пандемия. Да идва Бойко и да продължи с градежа на България.

30

Анонимен

преди 3 години

Ива Митева , Бабикан,Мая,Татяна,капон Бъркат Л.....та с Големия МиксерПотънаха до устата и някой от Тях Започнаха да Ядът

29

Анонимен

преди 3 години

Е за тва нямаше смисъл ИТН да приема мандата, защото точно това мнозинство се очертаване в парламента

28

Анонимен

преди 3 години

Кюфтетата ли свършиха, че започнахте да ревете, защото 'га ги ядохте не ревахте.

27

Анонимен

преди 3 години

А ние очаквахме от ГЕРБ - СДС да се махнат веднага, заедно с измисления вирос.

26

българин

преди 3 години

Напротив, напротив, спешният ремонт на изборния кодекс е най-важната тема за новото Народно Събрание, за да се спрат измамите, объркването, грешките и хаоса с организирането на изборите, както и броенето и отчитането на бюлетините!Ако не друго, най-малкото тези които броят бюлетините ще могат да си отдъхнат и няма да се чувстват като афганистанци, затворени по спортни зали, цяла нощ без храна, без вода. Това трябва да спре и това е най-важната цел сега!!!

25

2луп

преди 3 години

А нова конституция писана от Барни и гласувана с осъден човек, който не я е чел за една концесия беше на дневен ред, нали?!? ПДП

24

Анонимен

преди 3 години

Демократичана България са сключили сделка с ДПС за отварянето на нови 150 в Турция срещу потулването на случая в Росенец.

23

Да, да... знаем

преди 3 години

"Тя заяви, че ГЕРБ - СДС очаква адекватна програма, за която всички да носят отговорност"И ние очаквахме от ГЕРБ - СДС да носят отговорност но уви вече 12 години е все така безотговорна.

22

Анонимен

преди 3 години

Музика за ушите ми. Айде нагляри, нови избори и сте аут. Вие си помислихте, че България вие е бащиния

21

Анонимен

преди 3 години

Протестърските партии искат да направят ДПС първа политическа сила, защото в Англия лятото никой няма да гласува за тъпите им партии, а в Турция ще гласуват над 200 000 души изселници, това прави около 30 депутата повече от тези в момента за ДПС, а при ниска избирателна активност и още повече!

20

Анонимен

преди 3 години

Новата тройна коалиция е факт Герб БСП ДПС, ще направят и правителство с третия мандат, Радев дано е умен и не го даде на БСП!

19

до АНОНИМНИТЕ

преди 3 години

ЩЕ РиВЕТЕ ВИЕ след изборите, краделия ще си върне второто място, а Доган-Пеевски с още поне 200 хиляди гласа от турците ще бъде на трето място, бай СлаФчУ засега може да запази 4-то място, но и пинокио не дреме, а работи уж против, но всъщност за ДПС, вече им осигури 3-*** депутати повече