92

тя

преди 3 години

Ясно като бял ден! Всички знаем колко сте "боси "!

91

Анонимен

преди 3 години

Честните хора не се състезават за други страни и то два пъти.

90

Анонимен

преди 3 години

Днес четох, че за 10 мин.работа в НС(понеже пак се изпокарали и не приели ни програма, ни дръжки) в края на месеца ги чака заплатка..какво излиза-тук "бачкал"10 мин, утре още 10, после още 10.Цял ден върти-задни-части и накрая щели да вземат 100 бона заплати...Аз не знам има ли някой бг гражданин,който днес да си позволи да се врътне в службата за 10 мин и така през ден-през два и накрая да вземе една тлъста сума.Ама,ако ще се плюят и псуват,защо да им плащаме заплати.. да ходят в хоремага

89

Анонимен

преди 3 години

България не е "Планетата на маймуните".Прибирайте се в зоопарка на Слафчо обратно.

88

Анонимен

преди 3 години

Чалгарите турска музика свирят, беше ясно, че ще искат Турция да ни управлява.Какво неясно има? Избрали сте чалгари, после защо имало турски секции?Всичко е ясно.

87

Шенол

преди 3 години

Тролчетата с по 20 кинта дневни няма да ми повлияят. Пак за ИТН ще се гласува. Духайте супата платените коментатори хехе

86

Анонимен

преди 3 години

Тоше, ясно ли ви е, че повече няма да влезете в Парламента. Ако не сте го разбрали, ние ще ви го покажем на следващите избори.

85

Анонимен

преди 3 години

Кабинет няма да правят.Могат да направят глутница кучета или стадо маймуни.

84

премиер

преди 3 години

Защо не поканиха Христо Стоичков.

83

Тошко африкански

преди 3 години

Стига лъга бе Тоше. Нали преди дни каза, че не искате мажоритерни избори сега. Някой ден щяло да бъде. В някой друг живот

82

До Щирлиц

преди 3 години

Коя е тая А.Стефанова, която визираш, в нета пише че се състезава за Грузия. Умните хора не приемат ролята на фигурант.

81

Лъжци

преди 3 години

Много се изложихте за пореден път. Нямате място изобщо в Парламента. Този Тошко Йорданов трябва да се скрие някъде. Никой не иска да го вижда. Толкова злоба има в него. Да си избива комплексите някъде другаде, а не в Парламента.

80

Анонимен

преди 3 години

След Т.Живков,Т.Козерев,Т.Колев сега имаме и едно малко Тоше от една партия и.т.н./и така нататък/,който по комичност надмина останалите!То не е пъчене,то не е парадиране,то не е пенявене-сякаш е хванал Б.Борисов за шлифера!А сега малко по сериозно:Уважаеми Г-н Йорданов,Кога ще имате принципна коалиция-уж бяхте и сте всички срещу ГЕРБ ми хайде управлявайте и ги натикайте в "Миша дупка"?!Да управляваш Държава не е като да правиш ЧАЛГА!!!И за едното се иска можене и за другото!

79

Анонимен

преди 3 години

Сбъдна се филмът "Планетата на маймуните"Тошко Шимпанянски идва на власт, хората стават роби на шебеците и чалгарите.

78

Анонимен

преди 3 години

Защото сте страхливци....много е лесно да критикуваш по телевизора, но когато трябва да поемеш отговорност се криете като мишки....

77

Анонимен

преди 3 години

ИТН няма да имат 51% никогаТе едно свясто шоу не могат да направят камор ли да ръководят държава

76

Анонимен

преди 3 години

Чалгарите кога ще направят правителство? Когато вземат 240 депутата ли?

75

Живко

преди 3 години

А по принцип ще правите ли някога?

74

Едрев

преди 3 години

Единственото, което лъсна е, че сте спонсорирани яко от откраднатите пари на Божков и сие и нищо не става от вас, отивайте си в телевизийката да си правите маймунджилъците и не заблуждавайте повече хората.

73

Вие ли сте по-тъпи..

преди 3 години

Или тези, които заблудихте. Това е въпросът!Вие ясно показахте,че незнаете къде с енамирате и какво правите!!!!!!!!!!!!!!Ако имате капка срам, следващите избори ИЗОБЩО не трябва да се кадидатирате!Явно нищо не можете в политиката! Не че лично аз някога съм очаквал нещо друо от чалгари..СРАМ СТЕ!