130

Анонимен

преди 3 години

Идват нови избори

129

Калеко Алеко

преди 3 години

Опс ... Импексова пак се изкарва "единствена" и "недостижима", само дето така ухажваният от нея Народ не я припознава като такава ... Дет се вика умря ромката дето я хвалеше и дамата от с.Крушовица реши да изземе и приватизира и нейните функции ... !!!

128

Анонимен

преди 3 години

Българ оубийци и крадци,наглеци не щем във властта повече! Или БСП или Слави да взимат властта,в краен случай - Мая!

127

Анонимен

преди 3 години

До ФениксАз подкрепям БСП, ако те не успеят,тогава Слави да взима властта.Герберите не са печелили избори след първия си мандат, те манипулират и купуват изборите,но хората ги мразят масово,защото причиниха много злини на хората,много!

126

Фишек

преди 3 години

За сега ГЕРБ и Бойко са номер 1, колкото и да се пънат другите.

125

Но 143

преди 3 години

Ние я искаме, ама нито тя нито Слави иска.Само ние показват на картинка и не обясняват как може би някога едва ли не щели да я предложат за премиер.Ама не точно сега.Как беше-тати ще ми купи колело, ама друг път.Няма друг път чеденце-до тука беше.

124

До 135

преди 3 години

Слави го подкрепиха кажи-речи всички партии в парламента.Само че той пак отказа да състави правителство.Колкото до БСП-ГЕРБ по никакъв начин няма да подкрепи правителство на БСП.Защото след правителствата на БСП, следва фалит.

123

Феникс

преди 3 години

НАРОДЕ КАКВО ИСКАШ МЛАДА СВЕТОВНО ИЗВЕСТНА ШАХМАТИСКА НА 42 ГОДИНИ С 5 ЕЗИКА КОЯТО ДА НИ ПРЕДСТАВЯ ПО СВЕТА БЕЗ ДА Е ОБРЕМЕНЕНА ОТ БКП ,МУТРИ СИК ВИС 2 МАДЖО МАРГИНИ ПАШИ ПЕПИ ЕВРОТО ДОМУСЧИЕВ ДОГАН ПЕЕВСКИ АРАБАДЖИЕВИ ДИНЕВИ И БЕЗ ДА КРАДЕ МИЛИАРДИ КОИТО ДА СКЛАДИРА В ОФШОРНИ СМЕТКИ И В ЧЕКМЕДЖЕТА С КЮЛЧЕТА И КОЯТО ЩЕ РАБОТИ ЗА ЕВРОПЕЙСКИ ДОХОДИ И ЕВРОПЕЙСКИ ПЕНСИИ ИЛИ ЕДНА ДОКАЗАНА МУТРА КРАДЕЦ И ПРЕСТЪПНИК ? The choice is yours

122

За 134

преди 3 години

Това че си елементарен стана ясно на всички.Я първо да обясниш какво значи според тебе статукво.А след това да ми обясниш коя партия не е от статуквото и защо?

121

Анонимен

преди 3 години

На следващите избори много народ няма да гласуват за ИТН защото останаха разочаровани. И да прескочи 4 процентовата бариера ще е най много златният пръст на някоя партия. Той точно това е очаквал а не да управлява. Със златният пръст ще е независим и ще направи милиони. Когато поиска може да свали правителството ако спрът да плащат. Ето това е дааверпиниза. По важното е което не го знаят много хора че Слави спечели народна пенсия от парламата. Достатъчно беше да се закълнат и пенсията е готова

120

Кон со Молец

преди 3 години

Слушайте БСП , те имат капацитета да разпаднат всичко до което се докопат, включително и самот БСП.

119

Анонимен

преди 3 години

За всичко е виновен Радев хвърли държавата във хаос по време на чума

118

Слави

преди 3 години

Комунисти, дадох ви шанс сега за правителство.

117

Анонимен

преди 3 години

Дано поне чалгаря да е осъзнал, че тази лъжица не беше за неговата уста. Очевидно има тъмни субекти, които му диктуват какво да прави, но пък него го добъзя. Поне 250000 нашенци да са осъзнали каква глупост са направили гласувайки за чалгаря!

116

Анонимен

преди 3 години

е сега кво стана ? най-големият лъжец излезе Слави Трифонов.то не беше криене.мълчане.скътаване. и Ковида като карантина мина 10 дни..що се криеш бе?

115

Елемнтарно Уотсън

преди 3 години

Сега ще видите ДПС ГЕРП и БСП как се ГушкатВеднага друго запяхтеВСИЧКИ ПАРТИИ НА СТАТУТКОВОТО ВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТАТой Ви го каза още от началото но тайно си фантазирахте за друг развой на нещата.Показа Ви че си държи на думата...........ИТН и ДБ с мнозинство на следващите избори...Очаквйате Радев с 200........

114

Анонимен

преди 3 години

На следващите избори БСП четвърти часовника цъка електората си заминава

113

Анонимен

преди 3 години

1.БСП2.ИТН3.ГЕРБ4.ДПС

112

Бат Слави

преди 3 години

Издъни се ,една обединена опозиция за 6-месеца или 1-година със общо правителство и Ти начело можехте да свършите бая работа и да се преборите с окопаните гербери на всички нива. Сега обаче не си мисли ,че можеш да стигнеш сам пълно мнозинство, в новия Парламент най-малко ще влезнат и вече обединените партриоти с около 6--8 % не се знае с Мая какво ще стане и т.н.т. Така че дерта няма да ти е по-малък , и с това че те няма да обясняваш и да ,агитираш и критикуваш си отежняваш много положението

111

Анонимен

преди 3 години

"БСП: ИТН показа, че не е способна да управлява"===Така ли? Нали до края на миналата седмица БСП се надяваше и искаше ИТН да състави стабилно правителство? Тия неща ги говорехте, защото се надявахте да ви поканят да правите коалиция, т.е. подмазвахте се. Сега изведнъж не били способни, щото видяхте, че няма да ви мине номера. Комунистическа работа.