39

Анонимен

преди 3 години

Не мога да повярвам, че ИТН се скриха. Жалко, явно всичко е било един балон...

38

анонимен

преди 3 години

Как да го блазни?!Те на майтап направиха референдум,по същия начин влязоха в парламента,очакваха да са 3-ти и да не им се наложи да се нагърбят с отговорности.Лесно е да се лигавиш,да критикуваш,да измисляш прякори-за това много акъл не трябва.Този Дългуч Маркучев скри се и се моли от само себе си да му се размине.Но както казваше един журналист-да,ама не!Да покажат какво и как не могат та да малко да уврат главите на любителите на чалга.

37

Гарелов

преди 3 години

Гарелов дупката за всяка *** (държа да отбележа, че няма нищо нецензурно в по горното)Дупка - образование в твърда или пихтиесто състояние (в нашия случай плужечно образование)*** - ж.р. На животно което живее във вода и на земята, снася яйца и т.н

36

Анонимен

преди 3 години

Много добра, кратка и точна преценка на Гарелов.

35

Анонимен

преди 3 години

Слави спокойно може да излъчи някой подходящ човек за управленец,не е задължително той да е начело,нито Тошко Африкански.

34

Анонимен

преди 3 години

Няма министри, няма министър председател, няма програма, няма акъл. Има само лъжливи чалгари дето само могат да плюят. Тази партия е една махленска седянка от неудачници и както изгря така ще и изчезне.

33

Анонимен

преди 3 години

Очаквам ИТН да обявят Пеевски за премиер :))))

32

Абе...

преди 3 години

По-добре да си мълчиш и всички да си мислят, че си вече изкуфял старец, отколкото да си отвориш устата и да разсееш всякакви съмнения.

31

Диана

преди 3 години

До Анонимен25Слави е слаб човек, листо на вятъра люлеещо се...Той не може да се изправи в тази ситуация - твърде нетривиална е за него! Твърде ветровита! Няма го стъблото, нито корените, нищо...Накъдето тръгне, натам - няма значение на къде! Той всъщност само отвлича вниманието на обществото от основните играчи БСП, подкрепя ги, но въобще не е сигурен какво точно прави - купонът да тече, значи!...Фактът, че боледува толкова дълго от короната не е случаен, според мен също...Той не е политик!

30

Анонимен

преди 3 години

До Така е ..Остава им да подпират ДПС за избирателния кодекс. Според промените в Турция ще се разкрият огромен брой секции и ДПС ще стане втора, може и първа сила.Престъпно късогледство на протестърските партии!

29

Анонимен

преди 3 години

Учиндолския пъпеш хем иска властта, хем иска да е опозиция и да храчи по правителството, за да си запази рейтинга

28

epa

преди 3 години

ТАКИВА СА СЪЗДАДЕНИ ДА ВКАРАТ БСП И ДПС В ВЛАСТА - ИМАМ ПРЕДВИД ПРОТЕСТЕРИТЕ !!!!!

27

Диана

преди 3 години

До Анонимен22Ако имаш в предвид това, че българите в чужбина донесоха печалбата на Слави, лъжеш се, че това е дискриминация, според мен...Повечето българи в чужбина са от поколението на чалгата, сбъркани в нравствените си критерии, с набити чалгарски ценности..Те искрено искат промяна у нас, но това е което могат да предложат с внушеното им идолопоклонство към чалгата и нейния основоположник Слави...Тези хора са жестоко манипулирани, но са добри и честни хора, които трябва да прогледнат истина

26

Анонимен

преди 3 години

Хубав анализ ама пристрастен. Хайде почнете да каните млади хора необременени с минало. Политиката в България се променя с бясна скорост и просто някои хора още живеят със спомени.

25

4epa

преди 3 години

А СЪС СЛАВ4О ДА ИГРЕМ НА КРИЕНИЦА - МАЙ ИМА ТРОЕН КОРОНА ВИРОС !!!!!!!

24

Анонимен

преди 3 години

От Ренета Инджова насам, не сме имали премиер с обеци... А иначе по света вече са ни свикнали, че нашия премиер не говори езици и прилича на мутрa... А иначе дори и тези от малцинството, ровещи по кофите, говорят два езика.

23

Анонимен

преди 3 години

Виждам, че Гарелов се е разтревожил, че ГЕРБ пак се ще се върнат на власт. Искам да го успокоя, че това е нещо неизбежно!

22

Анонимен

преди 3 години

Само заблуден може да гласува за ГЕРБ.

21

ИТН-фен

преди 3 години

Годжи премиер! Годжи премиер!, Ванката шеф на финансите!, Краси Радков-министър на икономиката! Лилито-външен министър! Слави-шеф на БАБХ! Е това ще е!

20

Анонимен

преди 3 години

Гарелов е бивш кадър на Държавна Сигурност и по точно офицер от РУМНО. Има снимки в нета.На Елена Йончева баща й също е офицер от РУМНО.