50

Анонимен

преди 3 години

Този женчо в никакъв случай няма да е следващият премиер. Да си поплаче довечера и утре да връща мандата, за да не заиграе сопата.

49

цирк

преди 3 години

Сега стават договорките.ДПС ясно цъфнаха днес с действията си,въпреки приказките.Сега ще се купуват гласове от други партии.Келепир има в тия работи.Пуснали са Тома Бика на амбразурата ,да губи времето на НС.Да си спомним как плюеше буци и как смени тона,щом го купиха.

48

до 55

преди 3 години

До АнонименПрав си. Тая папка дето я държи, трябва да се изгори, никой друг да не се докосва до нея. Не се знае какво ще лепне...

47

до 52

преди 3 години

До АнонименИ какво от това? Поне ще е ясно кой за какво е гласувал. А не да се правят неясни коалиции и си прехвърлят после топката докато си пълнят гушите. Това ли искаш?

46

Анонимен

преди 3 години

Услади му се на гербаджийчето Александърчо Ненков.И тате беше партиен секретар на СРС и мама на добре платена държавна длъжност,и то се уреди като дупетатче....

45

Анонимен

преди 3 години

Нека Мая да си направи проверките и да оповести какво са открили, или неоткрили!За корупция се говори при неопровержими факти. Така е малко в стил Гьобелс - повтаря се една лъжа 100 пъти и става истина.

44

Анонимен

преди 3 години

Тези от ИТН или ДБ мислили са, както се обявиха срещу партиите на статуквото, ако при гласуване на решения ГЕРБ се обяви "против", а БСП се въздържат и 7 депутати от " New wave" (протестърите) отсъстват напр. командировка в чужбина какво ще правят? А депутатите от партията ИТН няма да са единни - ще се разделят на крилца и перца.

43

Анонимен

преди 3 години

"ГЕРБ решава за мандата в петък, днес няма да го върне"Ход на отчаянието. Отвсякъде ги отвсвириха и сега се правят на сърдити госпожички.

42

анонимен

преди 3 години

Биков какво ще решавате утре? Никой не ще да прави правителство с вас? Не го ли разбрахте? И сега какво ще решавате утре? Да продължите да държите мандата ли? Голяма еволюция претърпяхте за няколко дена. Първо казахте, че сте наясно, че няма кой да ви подкрепи и веднага ще върнете мандата.После казахте, че ще опитате щото сте били първи.Сега пък ще решавате утре... а после ревете, че никой не предлагал правителство.Ами махнете се и ще видим действително дали никой не предлага...

41

Анонимен

преди 3 години

Този Никой явно си е въобразил, че има шансове да стане премиер.

40

Анонимен

преди 3 години

Предпочитам да има чалгаджии,защототе могат да свирят и класическа музика,но населението е елементарно.Ненавиждам ин ТЕЛЕ ктуалци,прочели една книга,които псуват и говорят фростотии наляво и надясно.

39

Анонимен

преди 3 години

Еврейчето е закърмено да всичко да взима и нищо да не връща.

38

Глеанм и не вервам

преди 3 години

ГЕРБ може да държи мандата до сряда, но ще го върне още утре. Да видим от утре чалгаджиите какви ще ги надробят. А сега, Мутри вън внасят искане да се озакони номадството, т.е. надушили, че парламента отива към приключване, да се наместят по други групи, докато е време. Защото Изправи се, наведи се при нови избори за чао. Сега ми се ще да питам гласувалите за тях, харесва ли им с какво се занимават? Със собственото си оцеляване! Не с вашите проблеми, не са божи кравички, влезли там да ви спасят!

37

Анонимен

преди 3 години

Море войводо,глава си давам,власт не давам...

36

Анонимен

преди 3 години

Ние сме много лекомислен и леконравен народ, след като се дава втора място на такава партия... която само мълчи. Абсолютно незряло поведение на тези избиратели, което е наистина повод за тревога към националната психика.

35

Не ми пука за ББ

преди 3 години

До боли лиДо месец време ВСИЧКИ ще ни заболи...В момента се излъчва сериал "Връщане на мандати".И голог лавия ще го върне,дори в момента на връчването, защото го е шубе.И Корнела ще го върне, защото е хитра сел янка.ДПС-то са доста наа кани и в момента са масовка (обикновени сеирджии).Вкарали сме се в "Шоуто на Румбата".Ум царува, ум робува, ум патки пасе.

34

Анонимен

преди 3 години

Връщай мандата бе къдрав плазмодий! Ти власт няма да видиш никога.

33

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 17Нека първо си оправи менискуса,а после психопатията.

32

Анонимен

преди 3 години

До До долнитеПравителство не се праве е тъй както падне, като му дойде времето и има дослука ще направи. Туй да не ти е ГЕРП правителство да се съставя на футболното игрище или на легло в болницита по къси ***.

31

Анонимен

преди 3 години

Никой не преговаря и не иска да преговаря с терористи пълна изолация на тези бандити от ГЕРБ, ревизия на "управлението" и ефективни присъди.Това трябва да важи и за всички управлявали през последните 31години лустрацията трябва да бъде въведена иначе няма измъкване от блатото.