63

За антибългарина

преди 3 години

Такова животно като спешни промени в изборния кодекс няма.Тоя парламент се разпуска след два месеца и следват предсрочни избори.Дори да успеете да приемете някакъв закон или промени в изборния закон това няма как да бъде направено за следващите избори.Да не говорим че по начина по който се гласува и се водят заседанията всякакви закони и законови промени ще бъдат отхвърлени от конституционния съд.

62

Анонимен

преди 3 години

каква е логиката на ДБ да не води преговори с ГЕРБ, а да обяви подкрепа за правителство на ИТН, което още не е обявено", обвини Биков-------А каква е логиката гербавите две седмици да дуднат, че ИТН мълчат и не се показват, когато първият мандат е ваш и вие трябва дс говорите?Биков, ти събличал ли ди се по физическо, нещо ме съмняваш?

61

За 75

преди 3 години

Чакайте.Чакай певеца на мутрите и мая на Ванко и Пеевски да махат мутрите.кои мутри ще махаш бе хлапенце като не знаеш какво е дори мутра.да си ги видял да се разхождат по улиците с бухалките както аз съм ги виждал?

60

българин

преди 3 години

Така е, така е. Свърши се с царството герберско!Цар Бойко вече абдикира!И ГЕРБ ще разберат по трудния начин, че вече не са фактор в управлението на държавата!Демокрацията отново е на път да се завърне. Първо ще има спешни реформи в избирателния кодекс, и второ, най-вероятно ще вървим към служебно правителство и нови избори. Най-добре би било да се състави правителство разбира се, но с този парламент ще бъде много трудно. На следващия дано има повече шансове за стабилно управление.

59

z-rock

преди 3 години

" Тошко Йорданов отсече, че хората трябва да знаят как се работи в НС" - целият този цирк е заради въпросния Тошко! Той подкокороса Слави политик да става, сега се чуди как да се скрие, а Тошко вече се вживява като фактор!!

58

Промяната

преди 3 години

А така взеха да са случват нищата.

57

Демутризация

преди 3 години

Все по-очевадна става крещящата необходимост от демутризажция на България.

56

РЕЗИЛ

преди 3 години

КАК НЕ ВИ Е СРАМ БЕ НЕГРАМОТНИЦИ КРАДЛИВИАБЕ МНОГО ВЗЕХТЕ ДА СИ ВЪОБРАЗЯВАТЕОТ ШИПКА С КАМЪНИ И ЖУПЕЛ ВИ ИЗПРАТИХМЕПО ДОБРЕ СИ МЪЛЧЕТЕ, ЧЕ ТАКИВАПОРАЗИИ НАНЕСАХТЕ НА РОДИНАТА НИЧЕ ТОЗИ ПЪТ СЪВКУПНИЯТ БЪЛГАРСКИ НАРОДЩЕ ВИ ИЗПРАТИ НА ЕКСКУРЗИЯБКП ИЛИ КОАЛИЦИОННИЯТ ВИ ПАРТНЬОР БСПНЯМА ДА ПОМОГНЕАНАДЪН МУ РЕЗИЛИ НЕОБРАЗОВАНИ

55

Анонимен

преди 3 години

Божеее,някой тук пък написал че герб била европейска партия!А те са си най обикновенни крадци.

54

пенсионер

преди 3 години

ало протестърите я се огледайте дали останаха гласоподаватели че нещо се съмнявам !!! КЪДЕ СА ВЕЛИКДЕНСКИТЕ НАДБАВКИ А 50лв+ ИЛИ ЗОРА БЕШЕ МАЯ КЮСТЕНДИЛСКА ДА СЕ КАЧИ НА ЛИМУЗИНА ОТ НСО И ДАВАЙ НАПРЕД А СЛАВИ УЧИНДОЛСКИ СЕ СКРИ СТРАХЛИВО И ЧАКА ДА ВЪРНЕ МАНДАТА ЩОТО ЕДНО Е ДА УПРАВЛЯВАШ БАЛЕТ ДРУГО Е ДЪРЖАВА!!!!

53

ИНТЕРЕСЪТ

преди 3 години

АЛООО, АМУДЖИ ВСИЧКИ ЗНАЕМ ЧЕ ИНТЕРЕСЪТ КЛАТИ ФЕСЪТВНИМАВАЙТЕ ДА НЕ СТАНЕ КАТО С ВЪЗРОДИТЕЛНИЯТ ПРОЦЕСЩОТО ТАМ ИНТЕРЕСЪТ ИЗКЛАТИ ФЕСЪТАНАДЪН МУ

52

Анонимен

преди 3 години

"Демократичната партия ДПС" от името на почетния и председател яко се е навела на Кремъл точно като БСП.Цялата търговска дейност на Доган е подкрепяна от Москва.Всичките му задкулисни търговски сделки са с руски олигарси.Така, че точно ДПС е токсична и предателска партия.

51

Анонимен

преди 3 години

до СССРне си написал правилно ника си ПИШЕ СЕ вСЕсеСеРе

50

Анонимен

преди 3 години

ИТН абревиатурата е Има Такива Нерези..

49

СССР

преди 3 години

Забрана на партия ГЕРБ!!Референдум за излизане на България от ЕС и НАТО!!Това иска Българския народ!! НЕЗАБАВНО!

48

До РОКИ

преди 3 години

Твоята логика звучи така - значи инженер може, а овчар не може (да ме прощават овчарите - нищо против тях нямам)

47

Анонимен

преди 3 години

Ха ха . Комунистите скачат срещу европейската партия. После що има санкции срещу русия от ЕС и Запада. Ами що ли? Пълно ембарго на ссср тогава ше вият на умряло.

46

Анонимен

преди 3 години

До Милена 33Като 1 лв. е нищо защо не си е платил билета? Няма как да го осъдят за 1 лв. И от къде на къде ще решавате кой на кого ще си прехвърли вземанията. Коя сте вие? 6 години не можете да платите 1 лв.? Но ползвате това което ние плащаме без пари? Крадете ни! За какво сте живи? Какъв е смисъла от съществуването ви? Такъв въпрос сами трябва да си зададете! Разбили ви съдбата! Вие сте си изградили всичко и идват, и ви трошат съдбата!

45

Анонимен

преди 3 години

Абе предвид това какви са хората в изброените партии, които скачат и крякат...явно от герб правят нещо правилно, което те не харесват. А?

44

РОКИ

преди 3 години

До АнонименЗНАЧИ ПОЖАРНИКАР МОЖЕ, А МУЗИКАНТ ДА НЕ МОЖЕ