68

к1

преди 3 години

Замисълът за ИТН е бил друг , но така се получава, когато не отчиташ ситуацията и не се подготвяш за извънаредни обстоятелства .

67

8/9

преди 3 години

Славуца искаше да захлеби, че у кабеларката въртеха един трактор само как ръси с би-50. Бе разредил и бенд и балет. Три дръти балерини и три от бенда бе оставил. И си рече да играе за субсидия да закрепи положението. Те амсалаците земаха та го избраха да ги управлява. Е, ка да са не крие човека.

66

Анонимен

преди 3 години

до азИ как си го представяш да изчисти комунистите другарят Костов?И той и другарят Софиянски и другарят Борисов са членове на БКП.Кой си мислиш ги е лансирал да станат политици?Комунистите не са слизали от власт и няма и да слязат с избори!Не ти ли стана ясно за толкова години?

65

Анонимен

преди 3 години

... на тая снимка по-горе е изразена цялата същност на учиндолеца - и и мутренското му обаяние с чверното яке , и интелекта му колкото на бабун

64

ФАКТ

преди 3 години

Много го е страх, неговата идея никога не е била да управлява, защото неможе и го разбира прекрасно....сега обаче е в едно такова безтегловно положение....ем нали требе д апокаже топки, ем не смее да се покаже от къртичината ....

63

Ами

преди 3 години

Да се освободим от популизма, на който ти си ярък представител, тогава ! Тъкмо е април... !

62

има такъв...

преди 3 години

Славчу мълчи, но Ванката за премиер ще назначи.Тошку ще е партиен секретар.

61

пази боже

преди 3 години

Не знам какво се очаква от наркоман, който е от 20 години на кокаин.... Наркоманите не са хора, те са с постоянно менящо настроение и от там различни безумни действия. Не е нормално поведение да се гласува за подобна личност....... само не знам, младежите знаят ли ги тези факти или просто се излигавиха с гласовете си точно както техния идол се *** всяка божа вечер от години ....

60

Анонимен

преди 3 години

Тоя човечец изкугурига. Вместо да каже какво ще прави с другаря със скъсаният уж минискус той ни занимава с Изкланото Априлско Въстание. Ако ще ни колят по добре да не правиме Априлско Възстание. Априлското Въстание не е повод за Гордост а за рев и съжаление. Османците изклаха майки деца девойки баби старци с това ли ще се гордеем. На този ден трябва да се бият камбаните да се отдава почит на изкланите от Османците. И да се забранят всякакв контакти с Турците. А не бибитко да им се кланя.

59

Хе хе

преди 3 години

Абе бел камик сенкя да му пази и те така...

58

ako

преди 3 години

Абе Чалгарчето, ако не може да каже една смислена социално-политическа приказка пред хората , да вземе да изпее някоя песен. Да видим , да чуем дали може да пее. Засега мълчи като пън.

57

Анонимен

преди 3 години

Да видим колко коментара ще издрискат гербавите истерични ***

56

аз

преди 3 години

Костов,Костоов,една велика грешка направи. Че не извърши декомунизация,лустрация и десъветизация. Че не натика *** и *** по затворите. Затова сме сега на този хал. А имахте тази възможност-ти и Петър Стоянов.

55

Анонимен

преди 3 години

Сменихме едните мутри с другите. Тиквите с кратуните. А БКП-то наднича зад тях, дали ще има шанс да се върне и да ни довърши

54

Иван

преди 3 години

Отвратителен човек!

53

Анонимен

преди 3 години

Той Слави не иска да е премиер.Иска да е сив кардинал като Доган и да предлага специалисти да заемат постовете за които са кадърни.Това обаче няма да се хареса нито на ДПС,ГЕРБ,БСП,нито на останалите,нищо,че се пишат протестирали.В БГ е специфично,трябва си мнозинство за да управлява който и да е.Още не сме достигнали до етапа от първите пртии да се прави споразумение и да се управлява.На политиката все още се гледа като на софра и кой колкото може да си вземе докато е на нея.

52

Анонимен

преди 3 години

Боко контузен, не ще да се появява у парламенто, Славчо се разболя изведнъж и Тошко му оправя бъкиите, не са ли прекрасни политическите ни лидери .... :)) Забраих Нинчето, ама нея не е смятам за политически играч, извенете ме за което :)))

51

Анонимен

преди 3 години

гербави троляци ***, мандата е връчен на тиквата и имате вие 7дена. Чак след това е Слави.

50

Анонимен

преди 3 години

Тоя още малко като поостарее, ще може да изиграе една роля в Междузвездни войни 11 - Завръщането на императора

49

Не знам

преди 3 години

докога му е карантината на дългия,но ако и утре не се появи в парламента на извънредните избори не го виждам да събере 4 0/0 и рекламите по 7/8 отново ще станат една/с трактора/. Може би тогава ще се сети за *** дето като яде сливи първо ги мери отзад и тогава ***.