54

до 65

преди 3 години

Да. Платила е 5 каруци долари или общо по груби сметки над 400 000 щ.д струва дипломата. Но лъжеше с години защото хората питаха от къде са парите. Докато една журуналистка попита Джанет Гилмор - Директорът по Стратегически комуникации, как се дават стипендии на чужденци и от там и отговориха, че Бъркли пари на чужденци не дава.

53

до 57

преди 3 години

Напротив. Той при Диков каза "Ще видиш какво ще стане". Знаел е, че ще получи мандат. Дори се е гласял за първи при изборите. Той е обещал мандата като щафета на Радев.Изобщо не го подценявайте Трифонов! Той много добре знае какво иска да направи. Иска да върне мандата и да има служебен кабинет. За това мълчи. А вота в чужбина е ясно, че е платен. Хората казват по 40 евро са им давали. До бой се е стигнало преди да затворят секциите щото са чакали по-висока цена за края на изборния ден.

52

Анонимен

преди 3 години

До до 53 - Нинова дори лъжеше години, че сина и бил на стипендия. Но университета Бъркли не дава пари на чужденци."Стипендията" може да я изплаща майка му. Нали е капиталист и вожд, има пари!

51

Слави

преди 3 години

Не се е изплашил. Слави си е милионер. Ходи с пет джипа и не бибитка. Пейте песнита на Слави и всичко ще се оправи.

50

Анонимен

преди 3 години

До БауАко ти започнеш да раздаваш мангизи на народа, нека Рачков да стане премиер

49

до 53

преди 3 години

Да. Децата им учат в чужбина. На Десислава Радева сина учи в САЩ. На Нинова сина и Рафи завърши в САЩ в Бъркли. На Цветанов дъщеря му завърши в САЩ. Да изброявам ли? Не си струва да ги броим. Техните деца учат в чужбина. Нинова дори лъжеше години, че сина и бил на стипендия. Но университета Бъркли не дава пари на чужденци. Колко други деца учат в чужбина знаете ли? Поне от нашия квартал знам за около 15 младежи. Родителите им не са от парламента.Напоследък не е трудно да учат в чужбина.Плаща се.

48

Анонимен

преди 3 години

Хулиганите влязоха в парламента.

47

Анонимен

преди 3 години

Главният мултак на държавата .Още помним как пиян скачаше на бой на полицията до НС.

46

Бау

преди 3 години

Рачков премиер! Важното да е забавно!

45

Професор Пръц

преди 3 години

Много точно казано...политическата шайка гледаше народа от високо,имаха се за богоизбрани...техните деца да учат в чужбина,народа да мизерства....скоро ще разберете мафиоти,как миришат мръсни чорапи...улицата в парламента...точно това е целта...

44

ХАхахха

преди 3 години

Ей, тая проста улица ве... Друго си да си възвишен ***... Обаче г-н културтрегер, ние помним случката с полицая, когато уревахте света, тогава не бяхте много възпитан и възмвишен...

43

дупетат

преди 3 години

Две хубави вежди,душата на мутре,в две хубави веждиалчността искри.

42

Анонимен

преди 3 години

Сега предстои на едни о'т'репки да решават съдбата и проблемите на България...Позор!

41

Смях

преди 3 години

Всеки платил на всеки...

40

Анонимен

преди 3 години

Не улицата, а цирка влезе в парламента заедно със Слави. Но бих простил просташкия език на ИТН, ако се докажат с действията си.

39

анонимен

преди 3 години

Добре де, ГЕРБ били мутри, а тези новоизлюпените депутати какви са? Чалгарите какви са? Защо гги допуснахте да се гаврят с държавните институции, респективно с народа! Държавността е унижена от някакви си пошлш сценаристи! Това ли ще бъде езикът в НС? Накъде отиваме?

38

ха ха

преди 3 години

Слави Трифонов за миналото си: Да, бях приятел с мутрите! С Карамански си говорехме за изкуство, Илия Павлов спаси Хъшове...

37

Анонимен

преди 3 години

2-3 посредствени злобни истерички крещят и кълнат като изоглавени и лишават от смисъл цялата работа на парламента. Непоносимо, просташко и грозно е! И се надявам да ги сложат на мястото им без излишно кавалерство!

36

KOI KOI @

преди 3 години

Преди време Веждъта и още един резак очегариха едно наше заптие .... и Държавата не им направи нищо .

35

Анонимен

преди 3 години

Рашидов още не е върнал парите от КТБ. Имаше право само на 100 хиляди лева а не 2 милиона които окрадна със ГЕРБ сесия.