321

Долен Маркучодържач

преди 3 години

Отказва си от депутатското място , не му трябвал имунитет ,ни бил корумпиран , а по цял ден гледа и следи самолетните билети за Панама.

320

Анонимен

преди 3 години

Какви параграфи 22 какви пет лева,Борисов е министър председател в оставка докато бъде избрано ново правителство или евентуално бъде назначен служебен кабинет от Президента,така че всички действия който трябва да бъдат свършени като прословутият План за възстановяване който трябва да бъде внесен в ЕК до краят на април са негов преогатив! Така че Тиквун да не се прави на луд,всяко едно действие или бездействие докато той се води Министър председател лежат на неговите плещи!

319

Анонимен

преди 3 години

Като отиде в парламента, трябва да каже на Мая Манолова, че няма право да го разпитва, защото му е била любовница и има лични мотиви.

318

Анонимен

преди 3 години

Гответе се за протести !!!Спонтанни и истински !!На там отиват нещата !Не е нормално партийки с по 4-10 % да управляват !Няма логика победителя от изборите да е извън управлението !!Ще ви изметем всички лъжци и мутри ,които употребихте наивните млади хора с парите на Божков,Диневи и обвинените олигарси !Оня с противния фейс- Хаджигенов пък бил " профисионален протестър " ...майко мила !Скоро ще видите какво е ПРОТЕСТ !

317

Калеко Алеко

преди 3 години

ХА ХА ще гледаме как го докарват с белезници -ЯКОООООО.Тоя маркучоразвивач си беше поярвал , че е над парламента , но България за щастие е ПАРЛАМЕНТАРНА и сега ще види кон боб яде ли .

316

КЛ

преди 3 години

Преподаватели по конституционно право се произнесоха категорично. Борисов е премиер в оставка.Тарикатските номера няма да минат.

315

Анонимен

преди 3 години

Мъжкар не значи баболюб.

314

Анонимен

преди 3 години

Ами хубаво за 1 г 5 милиарда за помагане на семейства и бизнеси Милен Велчев добре го подкрепихти.

313

Анонимен

преди 3 години

ББ яко им бърка в здравето и сега, след като му дадоха формален повод да не се яви, няма да отиде.

312

Анонимен

преди 3 години

С Бойко или без Бойко пак ни подхлъзнаха по Динева ***."...дявол някой тук се бърка,пак оплетохме конците"

311

До 306

преди 3 години

До Анонимендобре, че беше тази НОЩ, за да регулира борбата срещу ковид. задължение номер едно на лекарите е да казват винаги истината. Наистина ковид епидемията се оказа доста сериозна инфекция която взе и продължава да взема много човешки животи.

310

Кафяв гербер

преди 3 години

Няма никакъв параграв 22 , Борисов е минстър председател , до избирането на нова правителство, следователно е длъжен да изпълнява решенията на парламента.В Конституцията го пише много ясно.

309

Анонимен

преди 3 години

Колко *** е активизиран в неделния ден, не е истина!

308

Анонимен

преди 3 години

317 Пропусна че и Бойковите магистрали редно е да продължат.

307

Анонимен

преди 3 години

До момента виждам в парламента само политически боричкания, нямашеи дума за икономика, работни места, пандемия.Очакванията са ми негативни, най малкото ще се спрат ваксинациите и всякакви мерки ще бъдат отменени. Това ще доведе до огромен брой заболели и загинали хора.

306

До 314

преди 3 години

А кой е фактор ????Изчакай още малко факторите да поемат държавата в свои ръце !Ще се изпокарат преди да са стигнали до служебно правителство.А предвид шарения електорат на Слави,близо е момента партийката му да колабира.Защото за него гласуваха различни по ориентация хора като припознаваха своите възгледи в него на сляпо.Но когато започнат делата му ,бързо-бързо ще разочрова !Предсрочни избори и Борисов отново ще ни води по правилния път !

305

ОТ въпроси се бяга

преди 3 години

Когато знаеш ,че отговорите ще бъдат във МНОГО голяма твоя вреда --- всеки има право да замълчи ,ако е сигурен ,че ще говори против себе си . НО в такъв случай на всички е ясно ,че той се прикрива ,следователно другата страна трябва да намери доказателства въпреки мълчанието и да се осветли цялата ситуация.Много честа тактика е да се каже че някакви сделки са съмнителни страната по въпроса да каже ,ами те и вашите не бяхха по различни ,това нападане не му отменя обаче отговорността.

304

Анонимен

преди 3 години

Гербави, свиквайте, вече не сте фактор.

303

Анонимен

преди 3 години

Брататият козел Ристю иска да внесе поправка в изборният кодекс. Да могат постоянно живеещите българи в чужбина да гласуват. Вместо да се ограничи изборното право до пет години не плащане на данъци в България, той иска други хора да определят бъдещето на хората в България.

302

Анонимен

преди 3 години

Не ,няма да управляват !!!Борисов,ти си победител и ти ще управляваш !Когато спечелят избори-да управляват !Нагли същества !Оня тр***вестиt -сестра Галева и Дончева едва минали 4% ,вече тръгнали да съдят,да одобряват планове,бюджети,да разследват.Чакай малко ***,къде сте тръгнали!Слави мълчи като каракуда и се пенят по изборен кодекс на фона на такива важни проблеми и ситуации .ДБ само се обясняват с кого няма да се коалират и не спират с претенциите си.А държава и народ чакат ПРОМЕНИТЕ !