243

Анонимен

преди 3 години

Който се е осигурявал реално взема и по висока пенсия. Майка ми е бивша учителка и пенсията й е 570 лв.Като учителските заплати бяха ниски като се пенсионира. Баща ми пък взима 250 лв,щото се осигуряваше като земеделски производител на една четвърт от минималната заплата. Не е крил доходи, просто законът беше такъв и даваше възможност земеделските производители да се осигуряват на такава сума.

242

Анонимен

преди 3 години

До Някакъв е написал"Друг може да взима по 2-3 наема в София, но значи ли това, че не бива да получи достойна пенсия, след като 40 години е работил съвестно като висококвалифициран специалист"Ако е направил 2-3 апартамента в София се е осигурявал на доста висока заплата, иначе трябва да ги е откраднал!

241

Анонимен

преди 3 години

До До 250 Представи си даскал по физическо,на 63-64 години ? Но все пак ....Видими резултати от ГЕРБ...!!! ......

240

Анонимен

преди 3 години

До 238, чудя се докога"ще повтаряте, че хората са с ниски пенсии, защото са се осигурявали на МРЗ и са взимали пари под масата. Има такива, но колко са?"Супер много, защото предпочитаха да работят някъде на черно или да получават минимална и останалото на ръка. А колко са в туризма, които вземат три пъти повече от официалното! Е, поне докато не станат пенсионери, след това започват: "ама аз съм с 300 лева пенсия". А колко направиха "фирми" и се "самоосигуряваха", само дето нищо не внасяха ..

239

Анонимен

преди 3 години

Питайте Бойко,той дори без пари живее.Затова е спестил пачките в чекмеджето.А неговата соц.министърка вчера се хвалеше,че били докарали пенсиите до 300 лева.Вместо да се срамува.

238

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен253 Я не прави на блъснат от влак ! ГЕРБ-БКП -Т Живков и ,,доказани специалисти ,,? .........Нормален ли си ? ....СЪБРАНИ ОТ КОЛ И ВЪЖЕ ,ОТ СОРОИДНИ ХОМО ДРУЖИНКИ И ... =КАЛИНА ИЛИЕВА ,С ФАЛШИВАТА ДИПЛОМА ИЛИ КУРКУДЖАБЪЛА САЧЕВА .НА 42 ГОДИНИ И 27 ГОДИНИ СТУДЕНТКА . ОСОБЕНО В СЛЕДВАНЕТО АВСТРАЛИЯ ,АКО ЗНАЕШ ЗА КАКВО Е НАМЕК ? А студент с името Делян Добрев ,никога не е имало в,, Арт колежа ,,,който е ,,завършил,, Все пак българи преподават там ....

237

Анонимен

преди 3 години

ще се почне ново голямо крадене.

236

Анонимен

преди 3 години

Протестърите в момента уволняват наред доказани специалисти и ги заменят с политически калинки. Тива води до стрес в предприятиятани се отразява на резултатите.

235

До 251

преди 3 години

Както вече написах, всеки който го мързи, си намира жалки и нелепи оправдания да не работи, вместо това надава вой до небесата как балъците дето работят трябва качествено да го хранят, обличат и дават джобни. Иначе работа днес колкото искаш искаш, но няма желаещи, защото е много по-лесно да си лежиш на дивана, да изпускаш доволно газове и парите да падат от въздуха, реално от джобовете на активните хора.

234

До 250

преди 3 години

До АнонименОт дивана е лесно да се пише. Какво може да работи човек на 60-70 години и колко от тях са в състояние да работят. Да не говорим, че всеки работодател търси работници максимум до 45.... освен ако не му трябват хора да носят тухли или нещо подобно. И за мисококвалифицираните е подобно положението, нищо че работят с химикалка...

233

Анонимен

преди 3 години

Големия, но неудобен, въпрос е защо Елена пенсията й е 300 лв или минимална пенсия? Да не говорим, че незнайно защо Елена ще получи и бонуси за Великден, Коледа. а сега и по 50 лева месечно. В крайна сметка всеки на който са му малко парите е свободен да работи, останалото са жалки оправдания.

232

Анонимен

преди 3 години

До 241Е той щото Бойко Методиев Борисов раздаваше пари насам-натам на всички нуждаещи се, а той самият не остави за себе си нищо! Затова по цял ден рита парцалена топка и яде филии намазани с мас, нали тъй?!

231

нудист

преди 3 години

Голи бе! Без ***!Лошото обаче е зимата, тогава не може без дрехи, освен ако не се пренесем на Хаваите.Ама за да отидем дотам пак трябва да имаме пари.

230

протестъри

преди 3 години

бабата с 300, а славчо 30 000 само месечно за охрана.. и за танцорки

229

протестъри

преди 3 години

сега славчо ще раздаде своите пари на бедните.. също и договорените от борисов 60 милиарда от европа..и бедни повече няма да има.. само чалга купони от сутрин до следващата сутрин

228

Анонимен

преди 3 години

Само да конфискуват на Боко чекмеджетата и ще има за 10-20 години напред пенсии, заплати и всичко останало.Тоя открадна 15-20 милиарда евра за тези 12 години.

227

Анонимен

преди 3 години

До 239 Още няколко години и растящата пенсия на баща ти ще се окаже под минималната пенсия. Така е направена системата и тя трябва да се промени.

226

РоРо

преди 3 години

След гошо-обратното на острото вече имаме славчо

225

Монката

преди 3 години

Споко бе славчо-*** по то ще ви даде

224

Оха****

преди 3 години

БСП ще ви оправят заплатите и пенсийте,като се съюзят с ИТН-чалгарите.