209

Учиндолец

преди 3 години

7/8 и ще си паднала, лягай и брой си сама

208

до 154

преди 3 години

я виж на кого какво пишеш че хептен се оплете. Ядът не е добър съветник и те води до раздвоение. И не се орисмивай на хората със специфичен дефект в говора . Какво не разбра, в предноти изречение интилигенте обиден.

207

Анонимен

преди 3 години

Върнете си Боко да ви управлява, то се е видяло, че с вас не става промяна към по-добро. Просто нямате европейска демократическа мисъл и избирате пълни шутове да ви управляват. Вие сте си останали поне 1000 години назад, като политическо мислене, от съвременните европейци. Останали сте там някъде в тъмните векове, когато е нямало демокрация и всички са били крепостни селяни.

206

Анонимен

преди 3 години

На комунистите не им трябват милиарди от ЕС за тях е по-сладко ако получат значки и лентички от Русия

205

За България

преди 3 години

Вече 2 дена гледам новото реалити от парламента и не мога да повярвам колко нагли са участниците от ГЕРБ. Хич ,не съм за чалга кралят , ама за следващият сезон на реалитито Айде стига сте гласували за Герберастите!

204

Анонимен

преди 3 години

До FFТова, че най-много хора са гласували за Славчо зад граница ОТ ГЛАСУВАЛИТЕ ТАМ , не прави тези хора причината за това Славчо да е в момента в тая позиция.Грешка е да изпадаме в простащини с такива изводи.

203

Анонимен

преди 3 години

Нагласената за председател на парламента го каза съвсем ясно: *** то е ад бе. Което е синоним на: *** то е чалга бе :)

202

Учиндолец

преди 3 години

предпочитам БОРИСОВ 4 за да мога да си седя на спокойствие в залата и да им се подигравам НЕ МОГА ДА УПРАВЛЯВАМ, а и с тези сценаристи съвсем сме за ....

201

FF

преди 3 години

Бих олицетворил новата "власт" или по точно клика.. като не 3 глава ламя, а петглава,.И не с един търбух а с цели 5..И е гладна нейната верица,...и е чалгарски проста,...тааа ламьъ.... Такава необразованост,такава шизофренна простотияяяя от правителството на Петър Младенов не съм виждал.Такава безпросветна улична диарiя.Ибрик Африкански и сбуна словоблюдци.Да благодарим на разлигавените ни съграждани зад граница.Ние сме тук ,те си остават там...чакаме ги де...

200

С Бай Чалгар толкова

преди 3 години

С Манолова, Дончева, Бай Чалгар, Тошко Африкански и Пинокио в този Парламент под ръководството на предателя Радев нищо добро не ни чака ! Първо ще ни спрат фондовете както винаги като управлява крадливата БСП с филиалите си ДПС, ДВ , ИТН, и шпицкомандата си Мутри

199

Анонимен

преди 3 години

А бе ние дремеме в ЕС май само заради парите... А? Не е ли така?

198

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 203Приятелю, знам, че такива като теб от нямане по цял ден какво да правят са се специализирали в тролене, но това с нищо няма да ти помогне да станеш по-кадърен или умен.:)))))))

197

до в момента

преди 3 години

тези министри се наричат действсщ министър в оставка. За това искат да им забранят да правят всякакви плащания и сделки до встъпване на новото.

196

Анонимен

преди 3 години

Втора грешка - многото усмивки в един пост показват изпадане в неловко положение и опит за излизане от него.

195

Анонимен

преди 3 години

С такива ***-депутати в парламента всяка държава е обречена да бъде на дъното.Европа не трябва да дава никакви пари, докато не е ясно кой ще ги управлява

194

до в момента

преди 3 години

ПАРЛАМЕНТЪТ НЯМА ПРАВНО ОСНОВАНИЕ ДА ВИКА КОЙТО И ДА Е БИВШ МИНИСТЪР В ПАРЛАМЕНТА, ЗАЩОТО ПРИЕХА ВЕЧЕ ОСТАВКАТА ИМ.поредния смешен философ си. Правителството е правителство дори и в оставка до съставяне гласуване на ново. Хайде аман от пишман разбирачи конституционалисти.

193

Анонимен

преди 3 години

До до 154/193Далеч по-невъзпитано е да слагаш интелекта на един човек под въпрос, само защото ТИ САМИЯ, си извадил от контекст една фраза, за да го унижаваш.Както казах, можете да сте нормални, но само когато ви изнася. През останалото време сте пълни олигота. Затова сме на това дередже.

192

Анонимен

преди 3 години

О, я стига глупости! Вчера ЕК одобри повече от 500 млн. евро по някакви програми за четири европейски държави, сред тях е и България! Информацията още си стои в 24 часа, прочетете я. Това, че Борисов не е на власт по никакъв начин не се отразява на еврофондовете, а за тези 12 млр. самият Дончев каза, че е допустимо забавяне с още 3 месеца, така че новото правителство ще довърши това, което не успя Герб.

191

Анонимен

преди 3 години

От втората част на статията става ясно, че много малка част от парите ще са подарък от ЕС, а останалата - евтини заеми.Т. е. цялото бързане на ГЕРБ в момента с плана е да се набулбука България с милиарди заеми. Които те са мислели да гепят, а народът да връща, т. е. внуците ни да връщат.Ама изборната схема се обърка и Б.Б. има проблем...

190

Анонимен

преди 3 години

За какъв реваншизъм говорите бе ***.лоумници,значи всички престъпници са осъдени не за престъпленията си,а за това,че някой им се реванширал?Че за какво му трябва на света прокуратура,съд и полиция,като престпъленията няма да се преследват защото са РЕВАНШИЗЪМ спрямо престъпника?Само тъ'п ид'иот може да нарече престъплението РЕВАНШИЗЪМ,само тъ'п ***'от не иска обирджията му да не бъде преследван от закона защото да не го помислят за"РЕВАНШИЗЪМ"ТЪ'ПО СТАДО ОТ ОВЦЕ,само чува и повтаря без да мисли