468

ГЕРБ

преди 3 години

ДОСТА НЕЩАСТНА УЛИЧНА ША.ЙКА Е ВЛЕЗЛА В ПАРЛАМЕНТА ! ИСКАТ РЕВАНШ НА ТОТАЛНО ЗАГУБЕН МАЧ!!! СУБОДЕТЕ СЕ ,И УТРЕ КАТО ГЛАСУВАТЕ МИСЛЕТЕ !!!!!

467

Анонимен

преди 3 години

Хем боли хем сърби, хем искат да ги вкарат в затвора хем искат помощ, ами как да стане?

466

Иво Сиромахов

преди 3 години

Политиката не е за всеки, особено за чалгари!Паулу Коелю

465

Споко

преди 3 години

Г-н Трифонов иска Парламент от свои хора за да си гласуват, каквото са намислили.Но едва ли са преценили, до какво ще доведе това.Сърдити и уж умни хора дават акъл и се заканват.А зад това се крие простичко отмъщение - Слави се опитваше да кадрува в "Борисъв-1" - не му се удаде и се озлоби!

464

Дедо Боже

преди 3 години

Дедо Боже решава, коя партия да изчезне и коя да живее.Ето това е типичното мутренско поведение: "Алоу, кво прайш бе, не съм ти разрешил..."Мтрата ти разрешава да живееш или да правиш бизнес... Ако е много печеливш - може да реши да ти го вземе!Браво г-н Трифонов! Бяхме забравили този сорт дерибейство!

463

Всичко свърши

преди 3 години

герББ ни докараха до най-голямата криза след ВСВ!Икономическа, здравна, културна, стопанска.. кризи предизвикани от алчност и некадърност!Парите, които можеха да направят животът ни по-добър, потънаха в офшорни сметки на олигархията и слуги на чужди интереси!Време е да си платите!

462

Пян_Гъ

преди 3 години

ДО СТ:Алоу, СлаФчо, какво време няма да получи ГЕРБ? Ти въобще знаеш ли какво говориш? Знаеш ли, че при мажоритарен вот щеше да имаш 2-3 депутата - да затварят вратите, да носят кафе и т.н. И защо се отметна и излъга кючек тайфата? Смяташ ли, че при предсрочни избори ще повториш резултата? С баба Зайка, Тошко Африкански и цялата менажерия? Боже, боже, какво ни дойде до главата! Не знаеш сън ли е, или истина! Цирк. Но като почне да пада самолета и излязат хората пред НС, ще видим колко си смел!

461

добър вечер

преди 3 години

Оттук нататък в България няма да се гради нищо. Ще харчим пари за ревизии и избори...

460

baby shark

преди 3 години

номер 500 съм аз

459

Анонимен

преди 3 години

Няма такъв народ , който може да изтрае "Няма такъв народ"

458

ОХХХХХХХХХХХХХХХХХХХ

преди 3 години

А НОВИТЕ СТАРИ ДЕПУТАТИ ВСЕ СА СЕ НАРЕДИЛИ ДА ПАПКАТ АВАНТА А ЗЛОБНОТО ДЪРТО ГРОЗОТИЛО СЛАВЧО ЩЕ КОМАНДОРИ ТА ЗНАЕ ЛИ СЕ

457

Тц, тц

преди 3 години

Изпълненията на Втория човек на Лафчо са уникални! Глупостите, които сътвори за 2 дни това смешно човече, никога не бяха виждани в Парламента! Опасявам се че, вече НЯМА ТАКЪВ НАРОД,който ще заложи на тези шутове..

456

ъъъ

преди 3 години

До ПроСоТоНа такива като теб Славчо им харесва. Неговият проект е фокусиран именно върху хората с не много умствен багаж, които като прочетат за светлото бъдеще и да се плеснат по челото, да ахнат и да търчат към урните, питайки се защо не са гласували по-рано за него.

455

?!?

преди 3 години

Казал си правиш го, така правят мъжете на място. Другото не те отличава от нищо.

454

АЙЙЙЙЙ

преди 3 години

какво направи ти за тази държава ве чалгар дори да пееш неможеш

453

Анонимен

преди 3 години

До 487Витков даже има конкретни идеи и принципи. Доста по-напред с програмите от всяка една партия, която сега е в парламента. Хората не знаят за какво гласуват...

452

АМИИИИИИИИИИИИ

преди 3 години

НАЙ ГРОЗНИЯ ЧОВЕК НА ПЛАНЕТАТА СЕ НАДЯВА НА ДРУГИТЕ ИЗБОРИ ДА ГИ ПОМЕТЕ АМА КАТО ГЛЕДАМ КОЛКО ЗЛОБА ВАДИ УЧИНДОЛСКАТА КАЛИНКА И КОЛКО МУ Е ПИПЕТО СЛЕД ТОЗИ ВЪЗХОД ГО ЧАКА САМО ПАДЕНИЕ КОЛЕЛОТО СЕ ВЪРТИ ЖИВОТА ПРОДЪЛЖАВА

451

До 488

преди 3 години

Ми тя се припозна и напусна.Следващият изгонен позорно ще бъде Тошко Африкански,след него и Манолова.

450

****

преди 3 години

Гербаджийските *** аре дайте още бе.Малко е.Идва бай ви Видо.Голем смех че пада.Че и Ставрито чака.

449

Жалко за народа

преди 3 години

ГЕРБ била интоксикирана партия според Трифонов и КО ООД. Ок. А коя партия престояла повече от три месеца в БГ управлението не е интоксикирана? Е на туй му се казва ***, Славчо. Напомяш по лицемерие евродепутата Бареков.