309

Нищо не бил свършил

преди 3 години

Нали нищо не е свършил - защо да се отчита?!Нали е натворил само злини - дайте го на съд!Нали бил похарчил 6 млрд за нищо!Спомнете си че преди 4 г хазната беше празна, Чобанов всичаше заеми на поразия... Събираемостта на данъците не беше на ниво, въпреки заканите на Орешарски!

308

ха ха

преди 3 години

До Анонименмечтая си *** гербав

307

Анонимен

преди 3 години

Опита за гавра няма да им се получи.

306

гого

преди 3 години

До Анонименгешев е в Локдаун и се ослушва накъде да бяга

305

Доктор Сър Пичук

преди 3 години

Ох, дано го хване южноафриканския щам на ковид...

304

Ще разберат

преди 3 години

Малките човечета, които искат да разпънат някого на кръст, ще негодуват.Да - Бойко не е светец.Но никой няма право да използва Народното събрание за да унижава и да се саморазправя.Бил принизил ролята на Парламента - парламентът сам се принизи - Хем го бойкотираха, хем искат Бойко да им козирува.Високомерието се плаща. Отмъщение не може да има!

303

Анонимен

преди 3 години

Страхливец и позьор!

302

Е не бе

преди 3 години

Ще отиде да се обяснява на тея смещници

301

Инж.

преди 3 години

Имам усещане (едно корупционно такова), че г-н Сретан Йосич няма да го пожали това пожарникарче. То за това е битката. Много борчове имаш да плащаш мосю "на всякъде приет" Борисов. Стега ли те шапката, пиленце? Мислиш ли, че няма да те сготвят даже и в Барселона да се скриеш?

300

ПКП

преди 3 години

Тиквите да събират багажа и да се готвят за ПАНДЕЛАТА!!! Задължително да вземат голямо количество ВАЗЕЛИН, че местните рецидивисти ще ги ОБИЧАТ ГРУБО!!!

299

Анонимен

преди 3 години

От тези сценаристи само простотии, сляли са се със скечовете, такива са и в живота, слушате ли го тоя Тошко колко е изтрещял, крайници ще маха.

298

ха ха

преди 3 години

До Анонименскоро убиеца се връща и ще пикаят газ бате и сие

297

Анонимен

преди 3 години

305 Борисов никога не бяга. Червените мутри , преследвани от закона, избягаха. Един имаме в Белград, друг в Дубай, Галеви си говорят само с Мая, отнякъде. Маджо с ДБ, но Славчо чалгаря и полуграмотните му тарикатчета, ще претърпят пълно фиаско. Недоразумението Тошко Йорданов, вече натрупа актив в тази посока. Зад дипломите му, придобити с връзки, не стои нищо. Никога не е късно, да станеш за резил.

296

Анонимен

преди 3 години

Тоя лъжлив бидон как ще оцелее без охрана?

295

Анонимен

преди 3 години

Добре де, уж има самочувствие като говори - по-добър от мен няма; вижте какво сме направили и кажете благодаря и тн култови фази, а като опря до едно беседване дърпа отпуск. Защо така мишкарски се действа? Или е смел само ако е монолог? Или пък няма идея къде какво се прави и не може да отговаря на въпроси? Реално кой е бил премиер - той или вицетата? Томислав също не го харесвам изобщо - от найсе години доготализира администрацията и всичко е на хартии все още, срещу милиард похарчен

294

Сат Н

преди 3 години

Само не разбрах с кой акъл допуснаха кърджалийската кофа за зам председател на Събранието...

293

Атака си е Атака

преди 3 години

Телевизия Алфа ще фалира без субсидийката.Волен открил дарителска сметка.

292

Анонимен

преди 3 години

Протестите идат, с мотото:" Чалгари, вън!".

291

Анонимен

преди 3 години

При Т Живков тез коларските пътища бяха като магистрали обсче той не се показва всеки ден от Волгата да вика вижте ми пътищата ама толкоз му е мозъкот на Баце туй запомнил от разказите щото той книги не чете Алцхаймерът ще го стигне него

290

Анонимен

преди 3 години

РазБойко, на кого ни оставяш?!