42

Хайде

преди 3 години

сега да видим обединената опозиция на Борисов каква позиция ще заеме. Или да гледаме пРезидента?

41

кубанская столица

преди 3 години

Русските се двигат на своята территория. И не трябват да молят разрешения от някой, нито от нато. нито от Бога. И след малката бърза война русските ще стоят на Левый берег на Днепр, срещу Киев. Мног желаем малка бърза война, започна от украина

40

Хахахахахахахаха

преди 3 години

НАТО Ще им помогне колкото и на Саакашвили 2008И аз това им разправям, крайно време е вече Зеленски да започне да си подбира вратовръзките не само на цвят, но и на вкус :)

39

Столтенберг

преди 3 години

Ппреди да пратим помощта, питайте Зеленски какъв вкус вратовръзки предпочита.

38

Анонимен

преди 3 години

Мараба сороси! В москва небостъргачи никнат като гъби, много са зле горките.. хааа хахахахаха

37

Анонимен

преди 3 години

Хунтата в Киев трябва да се свали незабавно,да се съдят,и да се проведат честни избори. Запада ги захранват с кинти,и те вършат престъпления срещу украинския народи държава,като у нас.

36

Нато

преди 3 години

Ще им помогне колкото и на Саакашвили 2008

35

Мено

преди 3 години

Така е , Путин имитира СССР, но времената и хората са други !!! Дано по скоро се осъзнаят хората в Русия какъв крадец е Путин. Средна заплата в Русия 150 евро, в Америка 1300 долара.Пък нека вият комунистите на умряло.

34

Анонимен

преди 3 години

До Хахахахахахахаха"Другарят Путин е на власт от 21 години, 3 месеца и 13 дни. Знаеш ли колко такива думи като твоята сме чули през това време"Ако това, че броите дните от началото на "царуването" на диктатора убиец не е доказателство за психични отклонения, аз не знам какво е!

33

Интелект

преди 3 години

Направо е забавно,като сравняваш коментари на привърженици на Путин и на нормалните хора. В първите има само обиди,нескопосани твърдения и беден речник.

32

Таман се бяха

преди 3 години

Наканили да спретнат една малка бърза война и да завземат Донбас, и хоп чичо Вова такъв номер. Да каже, че а нападнат, а държавата Украйна отива в историята

31

Анонимен

преди 3 години

До ОбективноСам си противоречиш. И през 90те Русия си имаше ядрено оръжие, а според теб държава с ядрено оръжие не може да бъде разпарчатосана.Изглежда си се самонавивате.

30

Хахахахахахахаха

преди 3 години

ДоЗатова помнете ми думата, скоро и на Путин ще му су разкаже играта.Младите не търпят!!!Ще я запомним :) Твоята дума е като думата на Председателя на Събранието на мишките, които решили да вържат звънче на котката, за да я чуват отдалеч. Само дето не се намерила мишка, която да отиде да го върже това звънче на шията на котката :)Другарят Путин е на власт от 21 години, 3 месеца и 13 дни. Знаеш ли колко такива думи като твоята сме чули през това време :)

29

Анонимен

преди 3 години

"БОЙДЪН МНОГО СЕ ЗАБАВИ!! ТРЯБВАШЕ ДА ОБЯВИ ВОЙНА НА КРЕМЪЛ ОЩЕ МИНАЛИЯ МЕСЕЦ!"С какво си се надрусал бе момче?

28

Анонимен

преди 3 години

фашисткия режим на укро-холите трябва да падне час по-скоро.Нато никога няма да нападне Русия .Цар Путин е велик ,да се славят дните му!Крим за винаги руски !Ура!Значи запада подкрепя фашистите от Украйна ,смятайте колко долни и подмолни са заради своите си интереси!Братушки дръжте се ние сме с вас!85% от българите!

27

Анонимен

преди 3 години

За да няма война с Русия трябва да се поиска помощ от Русия.

26

АнонимеН

преди 3 години

НЕ СЛУЧАЙНО СЕГАШНИЯ ПРЕЗИДЕНТ НА ФАЩ СЕ КАЗВА БОЙДЪН!ТОВА ЗНАЧИ БОЙ ДО ДЪНО ИЛИ БОЙ ДО КРАЙ!----------------------------------------------БОЙДЪН МНОГО СЕ ЗАБАВИ!! ТРЯБВАШЕ ДА ОБЯВИ ВОЙНА НА КРЕМЪЛ ОЩЕ МИНАЛИЯ МЕСЕЦ!

25

Анонимен

преди 3 години

"Киев: Русия да разбере, че Украйна е част от западния свят"Това е някаква логическа и географска шизофрения. Остана само ескимосите да се обявят за част от южния свят.

24

Перфектно

преди 3 години

Това е НАЙ-ДОБРОТО, което Украйна можеше да предприеме.Вместо да се ослушва и да се оставя на "милостта" на Москва при решаването на въпросите в Украйна, директно ребров, воглаве със заявката, че Украйна се стреми да се откъсне от Руската "прегръдка".Оттук нататък, с или без военни действия в Донбас, Украйна буквално слага стена между тях и Кремъл!БРАВО!

23

Тия са по-тъпи

преди 3 години

И от така наречените северни македонци