70

Пян_Гъ

преди 3 години

До КрайМомчета млади, зелени, незнаещи що приказват, ми нали ако тези избори бяха мажоритарни, ГЕРБ ЩЕШЕ ТОТАЛНО ДА ДОМИНИРА - В 24 ОТ 31 МИР-а! Сега само остава да кажеш, че СТ играе за ГЕРБ и затова иска мажоритарност. И кога левите фатонджийски партии (*** и с-ие) ще помиришат Парламент знаеш ли? Или не ти стига пипката дотам?

69

Анонимен

преди 3 години

Абе Бойко обяснява, че сте номер 1, а пък се продънихте да ревете по форумите. Нещо да не би да ви се разваля далаверата, а? Нещо с усвояването май се изплъзва, м?

68

До 67

преди 3 години

Интелектуалното ниво на българина се олицетворява от все още действащия м-р председател.

67

дедо Ташунко

преди 3 години

Номер 65 е казал с няколко думи всичко. Всеки народ си заслужава съдбата. Поздравления на номер 65!

66

Мнение

преди 3 години

Гласуваха за Слави за да си отмъстят на ДЪРЖАВАТА,защото не им даде по една къщичка с 4 спални,две бани,дворче с райграс и басеин,докато те по цял ден висят по кафетата,а вечер кълчат задни части по чалготеките,само такива гласуваха за ЧАЛГАРА,това е истината.

65

Анонимен

преди 3 години

Сега всички българските посолства по света ще затворят и за посолство ще използвате най-близкия цирк.

64

Край

преди 3 години

Думата от която всички партии, социолози , политолози и олигарсите с техните телевизии е МАЖОРИТАРНИ избори. Е на това се дължи подкрепата на Слави - щото ви хвърли камък в тинята на Прехода. Герб внасяха проект за мажоритарни избори Мая е внасяла Слави референдум прави ... и сега ако са последователни имат мнозинство да ги прокарат - Такива избори ще пуснат водата ... Разбира се Мая после никога няма да е депутат Слави вероятно също ББ също . И властта ще се върне в парламента.

63

Пян_Гъ

преди 3 години

До ИзходНапълно съм съгласен. И знаеш ли, реално СТ НЯМА ПОЛЕЗЕН ХОД. Въпреки всички приказки на "политолозите". Политиката не е футбол - в нея РАВЕН РЕЗУЛТАТ НЯМА! 98-99% от мачовете са загуби. Кога ли? Още на следващите избори, ако играчът все още е картотекиран в БФС, ако разбирате метафората. От политиката мнооого рядко излизаш чист и с достойнство. И пак се съгласявам с ИЗХОД - ЩО МУ ТРЯБВАШЕ НА ТОВА МОМЧЕ ДА СЕ ПРАВИ НА ПОЛИТИК?

62

Анонимен

преди 3 години

Гледам гербавите как са се нахъсани и ми става едно хубавото.Чудят се защо хората подкрепят Слави,който никога не нарекъл народа ***,нито е псувал и обиждал президента и шефката на парламента.Нито са му намерили в чекмеджето пачки и злато.Извинявам се за правописните грешки ,те са от бързане.

61

Анонимен

преди 3 години

Ако Слави е чалгар, то тогава възниква резонния въпрос какъв е азис. Оригинална изява и машина за пари за живуркане и празни удоволствия.Така се орязоха и пречупиха децата особено в годините на пубертета и след това .Поогледайте се около вас и вижте безверието и отчаянието на техните родители!

60

Анонимен

преди 3 години

Не съм очаквал такова интелектуално ниво от българина у нас и по света...

59

Анонимен

преди 3 години

Единствената причина да гласувам за Слави е,че му вярвам да вкара в затвора цялата крадлива пасмина-ГЕРБ!Единствен Слави показваще кражбите на Костов,на царя и на Тиквата,цялото стадо го слушаше и само цъкаше,докато се стигне до там,че откраднатите милиони се показаха в чекмедже,редом с кюлчета и оръжие и пак пр'остата овца в едно с мазни политолози и *** лази и отрича доказаните за автентични снимки от спалнята на най-големият бандит и крадец от групировката СИК!Слави е българин бе овце !

58

Аз

преди 3 години

На скодоумието и тъпотата на българина. Все чака,Месия да му реши проблемите, и не разбира, че решението е в неговите ръце.

57

Анонимен

преди 3 години

Всъщност не се учудвам, че разни под.логи на БСП и *** пишат срещу Слави.Нинова е пълна некадърница и сега ще реве срещу Слави както рева срещу Борисов от завист и злоба.

56

Изход

преди 3 години

Слави е пред сериозна дилема. Трябваше да мисли преди да поеме по пътя на политиката. Ако състави кабинет ще го провалят първо тези, които се овъртат около него, после другите. Неговото шоу ще заглъхне. Две дини под една мишница не се носят. Едната ще я изтървеш. Най-хитрия му ход е да прати Тошко в НС, да подкрепят ГЕРБ+СДС и да им бъдат шилото, но в НС. А той да си води шоуто. Човек трябва да прави това, което умее, иначе става за подигравка.

55

Пян_Гъ

преди 3 години

До МКII"Обаче вие си ги избрахте и сега ще ги търпите".Не, те (чалгарите) си го избраха, но ВСИЧКИ ЩЕ ТРЯБВА ДА ТЪРПИМ. Включително те. Да ги пата човек защо сами си прострелват крака. Това първо. Второ, как така СТ е болен от нещо, което "НЕ СЪЩЕСТВУВА"?!? Влиза в ролята на слаб ученик без домашна по математика - ми нямам щото баба ми умря! - още преди да е започнала учебната година!

54

Анонимен

преди 3 години

Слави е чалгар, а на Бойко любимите му певици са Ивана и Цеца.Също беше споменавал колко му е любима Весна.Но...Слави чалгар, а Бойко- не.Да не говорим за тоталната чалга в управлението, което мутрата наложи.

53

Анонимен

преди 3 години

Дължи се на омразата към Бойко.Когато си на власт и си се самозабравил,народът те наказва.

52

Факт

преди 3 години

Всички мразят ГЕРБ и когато се появи някаква алтернатива и скочиха.Какво толкова чудно има?Все едно не помните "царската" история,когато всички мразеха СДС.Преди пък мразеха БСП и дойде СДС.Хайде холан.По ми е интересно какво ще стане после-след С.Трифонов.

51

Анонимен

преди 3 години

Ами кого?Тия престъпници и *** от БСП ли?Тия отдавна трябваше да отидат в небитието.Както се случи с всички компартии от Източна Европа.Само нашите скучумбри си смениха имато, но останаха същия вълк какъвто са си били.За Мая да не споменавем - пълен ужас.