84

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 89Защо някой от неодобряващите не вземе да сподели, кое от написаното в коментара не е вярно. По-абсурдна и нелепа "опозиция" не може да се измисли дори. "Анти мутрите" се скараха преди дори да са влезли в парламента! Единственото съдържание на "опозицията" е да е против ГЕРБ. Дали има някой който сериозно да си мисли, че тази дружина от орел рак и щука може да донесе нещо друго на държавата освен разруха?!?

83

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

"АДВОКАТКИТЕ НА МУТРИТЕ" ----УТРЕ ЩЕ ПРЕДАДАТ И ПРАВИТЕСТВОТО НА СЛАВИ ОТ ИТН...!АЗ , НЕ СЪМ СИГУРЕН , ЧЕ ЩЕ ГО ЗАЩИТАВАТ , КАТО "МУТРА ОТ КУКУ-БЕНД-а"...ХА,ХА,ХААААА...ВЪПРЕКИ , ЧЕ СЛАВИ ЯДЕШЕ ПЕЧЕНО ПЛРАСЕНЦЕ, ЗАЕДНО С МУТРИТЕ В ХОТЕЛ "СОФИЯ" , КОГАТО ХОРАТА ПРОТЕСТИРАХА И ГЛАДУВАХА ...

82

Анонимен

преди 3 години

Марков,прати едно такова писъмце до Барселонската прокуратура да знаят що за човек е баце,макар че за сега нищо не се чува,ама те на краля си посегнаха та....

81

Христо Христов

преди 3 години

Лакеите на комунизма са лакеи и на демокрацията: марков, плевнелиев, дайнов - все противни пълзящи.

80

Анонимен

преди 3 години

До РеалистНе,че не си прав,но Слави е много по-лош вариант от всички останали партии!

79

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Георги Маркоф;последните...напъни на Боковите...кречатала.

78

Калеко Алеко

преди 3 години

До ИТН ... Ами ще подготви партията си за новите избори, както парламентарни така и президентски, които пак ще спечели, че Шоуто на на Славчо трифончук няма да продължи дълго, а по всичко личи че водещи в него ще бъдат маямаНолова и Татяна дончева, които ще го отсрамват докато той се куми и лекува неразположенията си ... !!!

77

Кралят Слънце

преди 3 години

Срам, ама срам, джипа бил положителен символ на управление..... Уж демократи, пък Борисов щял да ни управлява до живот!!!Скри се и от парламента, че там има две, три поразяващи усти, щяха да го разчекнат....

76

Хубаво е

преди 3 години

Когато разните противници показват нивата си на култура и интелигентност.затова никой не би трябвало да се учудва че Слави получи такъв резултат.както и да го въртите не можете да премахнете всички тези българи които гласуваха за ГЕРБ.Не можете и да премахнете фактите-броя на победите на ГЕРБ.се мъчите не можете да омаловажи те факта, че партия управлявала 10 години от които една година в пандемия пак е първа политическа сила.Независимо от всички измишльотини.

75

ПОП ГОЧО

преди 3 години

Най- добре ще е баба Татяна Дончева и сестра Галева---ДА ОТСЛУЖАТ ПО ЕДИН МОЛЕБЕН ПРЕД ГРОБА НА ВАСИЛ ИЛИЕВ-/мутрагеньо/ ЗА ОПРОЩЕНИЕ НА ГРЕХОВЕТЕ ИМ КЪМ НЕГО , ЗАЩОТО И ДВЕТЕ БЯХА "АДВОКАТКИ НА МУТРИТЕ"..ХА,ХА,ХААААА...ТАКА ЩЕ ВЛЯЗА ПРЕЧЕСТЕНИ В НОВИЯ ПАРЛАМЕНТ НА СЛАВИ!БОГ ВИЖДА ВСИЧКО ...НИЕ СЪЩО!

74

Анонимен

преди 3 години

Боже, прибери си Николайчо

73

Между другото

преди 3 години

ДТози е ДС доносник -те и сега клепат и унищожават обикновени хора!

72

Анонимен

преди 3 години

Който няма реални аргументи против, обикновено сипе обиди. Как поне ЕДИН от пишещите против тезата на Г. Марков, поне ЕДИН, не написа защо той не е прав?!? Казаното от него е разбираемо и за ***. И още веднъж - когато нямаш аргументи изливаш некъдърността си и зловата в обиди.

71

ИТН

преди 3 години

До Калеко АлекоТи сериозно ли си мечтаеш Баце да е извън властта......Той кога е бил депутат че да не иска да е.....Той е бил премиер....Излезе ли от парламента какво ще прави, ще гаси пожари ли....По скоро ще е като кораб на СУХО а целият му рев от 5 дни данеби да е щото иска да се пенсионира?ХахахахДОВИЖДАНЕ МУТРИ

70

BGN

преди 3 години

Тоя така се опитва да злепостави Борисов ли? Или токова са изтрещели, че си вярват!!!Тва за джипа, ако го изкарват като хвалба, а не за подигравка.......Отделно щял да управлява още еднолично още 5 млн българи 2г, нали сте големи демократи ???

69

до Банко

преди 3 години

А селянинът от Учиндол е повод за гордост и съзерцание?!Мислиш ли,че като кичиш с епитети най заслужилият Премиер на България до тук, с нещо си повече от учиндолецът?!Между впрочем като си почнал на темата селяни,а какво ще кажеш за ямболския селянин от с. Славяново?!Той много ли е за хвалба и с какво!!Ето Борисов ви хвърли имунитета и заплатата на народен представител.А твойте селяни да направят подобен жест?!Или ще си се гуцат с големите незаслужени заплатки,а ти ще им викаш осанна!!

68

1234

преди 3 години

До Анонимен 40А чекмеджето на какво стана символ?-Става символ на АЛЧНОСТТА и ПРОСТОТИЯТА на тези ЖАЛКИ БЕЗСИЛНИ НЕКАДЪРНИЦИ ,които го измислиха .Не познавам умен и интелигентен човек,който вярва на "чекмеджето"А за тези,които вярват-мнооого тъжно,съжаление към тях! Губят си времето защото нищо не могат да направят-безсилни са!

67

Скрий се

преди 3 години

Гнусен

66

Калеко Алеко

преди 3 години

До ИТН ... Циркът ще го гледа един друг човек, зад който застанаха най-много българи, който захвърли депутатската си карта и ще гледа парламентарният цирк от телевизора си, докато клоуните седин по един се изнижат от арената и дойде пак неговото време ... !!!

65

Не знам

преди 3 години

Дали е добър съвет. Навремето си така посъветваха Филип Димитров и БСП откраднаха изборите и скриха и фалшифицираха досиетата на ДС. Затова в БГ нямаше лустрация и до сега сме на опашката и въшливи с руски шпиони.