130

77

преди 3 години

Толкова злобен и неприятен човек не съм виждал и чувал през живота си . Плюе по демократично избрано правителство , по законно избран главен прокурор , по всички институции. " Сваля доверие" , но продължава да *** по 15000 лв. на месец , не му пречи "свалянето".

129

точно така

преди 3 години

Наистина трябваше да са миналата година, доста фъндък му отпуснаха на Борко.

128

емиграция

преди 3 години

Изборите трябвало да бъдат миналата година....Кога миналата бе , Радев? Пандемията шестваше по цялата Земя, шества и днес.Продължаваш да се държиш, като малко извънземно паднало от Марс.Та знаеш ли, че има българи, които не пътуваха миналата година до България, заради болестта. А.......ти още не си разбрал, че има К19.Аман от такива политици ,като тебе,гледащи близко под носа си.....Съживи се бе,другар....Починаха хиляди хора по цялата ни планета.

127

Анонимен

преди 3 години

Безработен гербераст търси каква да е работа. Надница - 20лв. Исках 200, ама ми казват навсякъде, че за нищо не ставам.Новата реалност - от 5 април.

126

Анонимен

преди 3 години

Така ли се бяхте разбрали с Черепа?

125

Софиянец

преди 3 години

В продължение *** няколко месеца ние с жена ми в София не можехме нито да отидем нормално на работа, нито нормално да се приберем вкъщи след работа. Причината беше, че някакви си бяха решили да блокират Орлов мост и така ни причиниха огромни затруднения.Тогава казах на жена ми, че има ли избори ще им го върна на тези!Е, сега моментът дойде, отидохме двамата и гласувахме за ГЕРБ, за да знаят протестърите какво е да блокираш централно софийско кръстовище!

124

нормален

преди 3 години

дали е възможно във вторник - 06.04 да има предсрочни президентски избори ? този фигурант трябва по най бързия начин да го махнем . чудя се защо го търпяхме толко много време .

123

ИЗБОРИТЕ ТРЯБВАШЕ

преди 3 години

ДА СА МИНАЛАТА ГОДИНА НО ПУЧА НЕ СЕ СЛУЧИ.ТАКА Е КАТО РАЗЧИТАШ НА ПУТИН.МОСКВА НЕ ВЯРВА НА СЪЛЗИ.

122

Анонимен

преди 3 години

А за голата истина нещо каза ли или мълчи като щука?

121

teo

преди 3 години

рУменчо кУрнелиев Путинов СТЯГАЙ СЕ ЗА ПРЕДСРОЧНИ ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ ! ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ СЕГА ТОВА ЧАКА !

120

...

преди 3 години

Тоя не спря с агитацията.Жалък!

119

Гласуващите!

преди 3 години

Нали се сещате, че дори и по 5 пъти да гласувате, за който и да гласувате, положението в България ще става все по-зле, и животът все по-тежък.

118

нормален

преди 3 години

фигуранта ако мислеше самостоятелно щеше да си е подал оставката веднага след като каза че вирус няма ! бил загрижен за бизнеса , здравето , и какво ли още не ... ама сега . миналата година друга песен пееше - нема вирус , Борисов ви лъже , юмруци , призиви за бунтове , опит за държавен преврат ,...... . сега се прави на смирен , загрижен и разбиращ . този е срам за институцията !

117

Анонимен

преди 3 години

Като чуя някой мъж да ми говори за миналата година или миналото си и му тегля чертата. Този Радев дори не мириши на мъж. Той мириши на чехъл. На руски чехъл и чехъла на Десито.Айде! Живи и здрави и забравете каквото било в миналото било. Тя и баба му е била млада. Румене, ако искаш да се минеш в миналото *** на- ctrl+zайде-пътя

116

Анонимен

преди 3 години

Радев вън, мирише ти *** на вкиснало.

115

Анонимен

преди 3 години

Румен Радев: Изборите трябваше да са миналата година, ама не мъжах да изгоня мутрите вън и бях принуден от тях да обявя изборите през тази година.

114

Тролчо

преди 3 години

Троловете на ГЕРБ са смешни. Плачат ли плачат. Радев им подава кърпички, но смяната на ГЕШЕВ е неизбежна.

113

Анонимен

преди 3 години

Радев: "От много години гласувам в тази секция и за първи път виждам толкова много хора. Това показва, че наистина има ангажираност на българите към тези избори."Да, това показва, че хората се събудиха след твоя юмрук и видяха какво направиха метежниците ти. Видяха какви бесилки и ковчези,кукли вуду и още какви чудеса сътвориха твоите кукловоди водени от Сбабикян, Опростян и МаяМа Галева. Видяха и чуха какво каза още на 3 март 20г. на Шипка:"Вирус няма-това е вируса на страха и предателството"

112

Анонимен

преди 3 години

до 107А не, той се бори и като удариш фалшивите пари за разплащане и бизнеса с нелегалния алкохол... ама само на конкуренцията :>

111

Гешев

преди 3 години

Зелените чорапи съвсем са се вмирисали.....