20

Анонимен

преди 3 години

Путин обикаля с амфибията из тайгата Байдън си лае ,енд бай дъ уей ю уелкъм ин ню колд уар.

19

Анонимен

преди 3 години

До АнонименА ние като сме им протекторат, защо не станахме по-силни? Това не е вярно. Колониите винаги биват ограбвани от метрополиите и не стават по-силни от това, че са колонии.

18

Флин

преди 3 години

Старият пач пак дрънка глупости.Къде видя силна Америка и силна Европа?ЕС е въпрос на време да се разпадне,а Америка потъва като Титаник.Дявола е стисна лидерите на двата континента за гушите и танцува заедно с тях.

17

Анонимен

преди 3 години

Тоя е със две маски дядката страх го е да не пипне Короната, нали се ваксинира уж тоя, що е със две маски или са три ама третата не се вижда.

16

Анонимен

преди 3 години

А защо всички американци отиват в Китай да произвеждат и Джо Байдън се крие от народа си като мишка, нека излезе пред Капитолия и да обясни на американците що се крие от тях.

15

Хахахахахахахаха

преди 3 години

Това дементирало старче дали знае какво означават буквичките Е и С или ги е научило с много труд специално за интервюто?Сигурно са го заплашили, че ако не каже 1 изречение без грешки, няма да му сменят памперсите :)

14

Анонимен

преди 3 години

Питайте църния Иван от Драгалевци и ще каже че трябва да се държим плътно до новите ни англо-саксонски братя,тоя *** отдавна трябваше да бъде обесен на жълтите павета за родоотстъпничество..

13

Анонимен

преди 3 години

ЕС е протекторат на САЩ. Така че, уравнението е просто: силен САЩ=силен ЕС. И съответно обратно, слаб САЩ=слаб ЕС.

12

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 10Ами то е логично. Всяка голяма сила (не казвам свръхсила, защото такива няма в днешно време) няма нужда от ментори, които да й казват какво да прави. САЩ се отнасят с ЕС като с куче на каишка и имат известно право, защото европейците се държат мазохистично и нямат никакво самоуважение.

11

ДДРОнег

преди 3 години

Иска да каже - "Силен и подчинен ЕС" , а и противопоставен на Русия !!!

10

Анонимен

преди 3 години

Дали помни какво е ЕС ?

9

Зозо

преди 3 години

Хахахааа, другарите от коминтерна пак се размечтаха :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Свърши тяхната, както и на руските партии в БГ.

8

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 9"Силен ЕС означава, че няма да има нужда от САЩ."Ахахахаха.И как го направи този извод?

7

Анонимен

преди 3 години

Глупости! Силен ЕС означава, че няма да има нужда от САЩ. А САЩ искат ЕС да имат нужда от тях. Например да са енергийно зависими от втечнения им газ, като за целта трябва да прекъснат всякакви икономически отношения на ЕС с Русия. Също така да им купуват оръжията и да си увеличават военните бюджети, за което трябва да се поддържа постоянно напрежение с Русия. Германците много добре разбират това и се опъват засега, но ще видим докога. Като се махне Меркел, може да обърнат посоката.

6

Анонимен

преди 3 години

До Адмирации"Иска да преговоря с всяка държава поотделно, не признава европейският съюз като единен."Иска, ама няма, независимо дали на СССР-2 им харесва.:)

5

меркел

преди 3 години

ЕС е гробищен парк...

4

Адмирации

преди 3 години

Русия ясно изрази позицията си в Китай. Иска да преговоря с всяка държава поотделно, не признава европейският съюз като единен. Това трябва да ни говори, че в наш интерес е единен ЕС, който да противостои на руските мераци. Ако няма ЕС оставаме сами между две азиатски империи - Турция и Русия. Който смята, че трябва да излезем от съюза и да се правим на независима суперсила, просто да ни сравни с тези две дивашки империи и да помисли какво ни чака без ЕС. Желая ви приятен ден в ЕС. :)

3

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 1Зависи. Някои политици лъжат от необходимост и в краен случай: защото истината е по-жестока отколкото хората могат да приемат.Някои политици понякога лъжат защото политиката е игра на избор, и няма правилно и грешно, има само момент в който просто не може да се чака и трябва да се вземе решение.Някои политици (като комунистите) лъжат постоянно и за всичко, защото няма начин да кажат на хората какво представяляват.

2

пияница мистик

преди 3 години

Помните ли в "1984" на Оруел че се водеше вечна война между Евразия и Истазия? Ами сега натам вървят нещата. Голям пророк се оказа този Оруел, по-велик от Нострадамус. САЩ и Европа срещу Китай и СССР2 - двете велики сили в нашия свят

1

Байдън

преди 3 години

сака денуклеризация н Северна Корея , както се изказа одеве по SNN,но кой им е дал технология за ядреното им оръжие?Китай или Русия ? Май май..вторите!