42

ГосТ

преди 3 години

Ще се ваксинирам със Синофарм. А определено бих предпочел Спутник пред астра зенека. Но Русия вече одобри и конвенционална ваксина с деактивиран вирус подобно на Синофарм, а също и плотеинова такава. Така че има избор и от руски ваксини и определено бих ги предпочел пред векторна. РНК'овите изобщо не обсъждам. експериментални ваксини за печалба с нереално обявена ефективност "измерена" по думите на лекарите у сащ и исраел .

41

До ГосТ

преди 3 години

Абе ТРABЕPC още ли водиш ЖАЛКОТО си "съществуване"

40

Анонимен

преди 3 години

Болнични легла без лекари и мед. сестри не означават нищо. Както и без съответната апаратура. По-добре да си умреш у дома. Поне леглото ти ще е по-удобно.

39

без коментар

преди 3 години

Мда. Мерките дават резултат.Резултата всички го виждаме.

38

Случаен минувач

преди 3 години

Най новият виц.Иванчо - абитуриент. Баща му го пита:-Какъв искаш да станеш?-Ще кандидатствам медицина, тате.-Иванчо, ти имаш слаб успех. Медицината е сложна наука, не е за тебе.-Никак не е сложна, тате. Вече остана само една болест, няма други!

37

Случаен минувач

преди 3 години

Това не е пандемия, а пЛандемия.В най-скоро време ще се появят нови мутации, които ваксина не ги лови... и така поне още 3 години.

36

Математик Витанов

преди 3 години

Откакто бургазлии нахлузиха маски и на открито, бройките взеха да падат. Това трябва да се направи и на национално ниво, един-два месеца и "Корона чао, корона чао, корона чао ,чао, чао..."! Вервайте ми, това сочат уравненията и разположението на звездите и планетите!

35

хАх

преди 3 години

госТе, върви да се ваксинираш с Путника, че като гледам говориш като фебрилен

34

ГосТ

преди 3 години

Всъщност, по въпроса за бедните в Китай и сащ има много незавими доклади,като най реномиран е швейцарски. Така че не ми обяснявай как и къде да гледам. А ярмата, с която се тъпчат в сащ, брои ли се ?

33

Анонимен

преди 3 години

На българите им е слаб имунитета нормално е да *** най-много от вируса

32

Анонимен

преди 3 години

До 31.Има много лесен начин да разбереш и сравниш страните по бедност. Вземаш средна консумация на човек от населението на мляко и млечни продукти, плодове и зеленчуци месо и месни продукти. И като казвам месо, нямам предвид чевермета от летящи мишки, дори и ако са китайски.

31

ГосТ

преди 3 години

Що, а към България има ли ?С Виетнам и Северна Корея или Куба изобщо не може да се сравняваме, че и със Сърбия. Много по зле е България, ама много по зле. А Москва е в топ градовете за живот. Русия пък изобщо не я споменавам.

30

Анонимен

преди 3 години

Малко са, повече бyлгapиcтанци треа се гътнaт

29

До госТ

преди 3 години

Абе като гледам няма много наплив на емигранти от запада към Русия,Куба,С.Корея,Сърбия,Лаос и Виетнам.Може и да има,но да крият ....

28

Анонимен

преди 3 години

Аве тук един каза ,че ни лъжат е ! Ваксините ни убиват ,някой ги чипират,а трети трупат милиарди.Във фейса пише,че там един го заразили с тест нарочно.А заради изборите в България целия свят прави театър и контролира пандемията,за да може Бойко да спечели като има много заразени,а то няма,защото са уплашени и няма да гласуват.А пенсионерите им дава по 50лв и те ще гласуват ама няма да искат,щото бройката на заразени се увеличава ,но също така и намаля.Което Бойко иска.Общо взето Бойко е виновен

27

ГосТ

преди 3 години

Всъщност в Китай бедните са в пъти по малко от сащ, а Норвегия е с един от най високите стандарти. Социална политика има в редица държави. Всъщност капиталистическите кочини не са много. Като се проследи къде има най много жертви, може да стане ясно. Не знам тия заплати от 170 евро от къде са дадени за пример, но знам една капиталистическа *** тип бананова република с пенсии дори по ниски от тая цифра и цени като Германия. Всъщност и Германия има доста добра социална система. И социалисти.

26

нямам думи

преди 3 години

12500 починали досега, тези хора можеше да са живи ако не управляваше герб. убийци (

25

факт

преди 3 години

Излезе информация че Путин се е ваксинирал с нова Руска ваксина ЕпиВакКорона с три степени на защита.... Това е третата Руска ваксина.

24

Анонимен

преди 3 години

Като оставим настрани истерията около прословутия вирус, аз си задавам следния въпрос - 10 000 човека в болниса, при наличието на 100000 легла (по думите на МЗ, министЕро Му, хвалби и т.н.), толкова ли застрашават "здравната" система?Че застрашават другата система, онази с краденто, ясно, но "здравната" - как? Как може да се застраши нещо, което го няма?

23

Анонимен

преди 3 години

Появил се е нов щам, разпространява се основно по жендаре и пендаре. Наличието му се доказва само с тест, по китайския метод.