255

Гроби Таласома

преди 3 години

Проблемът на милиционерите е един: когато Господ е раздавал акъл, те са били с шапка;))) Можеш да го биеш, може би, ако не си му поставил белезниците ан ръцете, защото тогава можеш да шикалкавиш, че е оказал съпротива, нападнал е милиционерите и те са приложили необходимите от закона правомощия, но, когато си му сложил белезниците ид руги твои колеги го отвеждат, а ти като селски сархош да вземеш тръба и да хукнеш да гониш групата и да го удряш с тръбата в гръб, това е селящина. УВО!

254

бай Миле

преди 3 години

До Анонимен"Прочетох коментарите.80% одобряват побоя над вързан ЧОВЕК в безпомощно състояние.Професор Иво Христов е напълно прав за 80те процента!"А останалите 20% какво? Одобряват карането надрусан на коооеле, без книжка, неизпълнението на полицейско разпореждане, застрашаване живота на стотици граждани и т.н? Така ли?Аре ходи си ваксинирай с оловна ваксина, че заради такива като теб сме на това положение!

253

Насо

преди 3 години

Е кво го защитавате тоя наркоман, че са му били няколко шамара ? Ако беше убил някой човек щяхте да питате къде е полицията.....смешници. За някой неща си трябва бой !

252

oт люлин

преди 3 години

"Започва рисково каране в градската част на града" ха-ха

251

Анонимен

преди 3 години

Какви пропаднали младежи, карат без книжка и доро... гирани. Дано поне 5 години затвор да получи и още много бой.

250

Луд

преди 3 години

Първо ревът за бай Тошо, когато милиционерите биеха, а сега реват, че полицаите биели бандюгите. Българи!

249

Анонимен

преди 3 години

Брей колко много хора нямат нищо против дрогирани хора , без книжки да вилнеят по пътищата.

248

Анонимен

преди 3 години

Браво на куките. Това заслужават престъпниците. От кадрите НЕ виждам полицейско насилие. Виждам ядосан гражданин как наказва виновния. Браво на куките, само така.

247

Това видях

преди 3 години

" И тогава го пребиват." Нищо вярно няма в това последно изречение. Един вбесен полицай се опита да го бие, ама го удряше като баща сина си, когато го хване да пуши цигари. Другият го ритна, за да не шава и дудне много и тогава почетният гражданин на Казанлък започна да вика, като че ли го колят. Пребит човек не може да стои на краката си. Къде видяхте такъв?

246

Анонимен

преди 3 години

Свършили са си работата. Защо не се опитате да подминете джандар във Франция. Час и половина, няма да докоснете земята.

245

Анонимен

преди 3 години

Българина ще започне да уважава властта само когато властта започне да бие ... българския селянин не разбира от добро !

244

Тато из Правец

преди 3 години

Трябвало е да го гръмнат Сандокан !

243

4epa

преди 3 години

ПОЛИЦАЙ - РЕКИТИОР !!!!!!!!!!

242

РД

преди 3 години

Наглите полицаи уволнени ли са вече?

241

АнонимеН

преди 3 години

ТОЛКОВА СЪМ ДОВОЛЕН , ЧЕ Е ЗАСНЕТО ТОВА ВИДЕО :DТОВА Е НАГЛЕДЕН ПРИМЕР НА УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ!!!

240

Анонимен

преди 3 години

Прочетох коментарите.80% одобряват побоя над вързан ЧОВЕК в безпомощно състояние. Професор Иво Христов е напълно прав за 80те процента!Не заслужаваме друго, освен проста дебела мутра от СИК да се гаври десетилетия с нас.

239

Перко

преди 3 години

Тоя не е за бой. Тоя е за убиване, ама полицаите трябва да си сдържат нервите. Представям си как ще ми помогнат, ако са в такова афектирано състояние. И сега ще си заминат, а наркоманчето след 72 часа пак ще кара. По-добре да го бяха гръмнали

238

Анонимен

преди 3 години

До ДО243 Точно куките са виновни че са го преследвали. Трябваше да му снимат номера и да го намерят, а не да го гонят и така да създават предпоставки за ПТП ! Но какво да очакваме от милиционерска държава в която терора над хората е издигнат в култ. Ами ако ти беше на негово място ? Момчето сигурно е дръпнал някой друг джойнт и се е уплашил, че ще го арестуват за едното нищо. А те го пребиха все едно е убил човек. И какво последва ? Уволнение. За такива неща трябва да има ефективни присъди пич !

237

Чдосан

преди 3 години

Е не се прави така бе милиционери ***! Задържали сте заподозрян, обездвижен е белезници! Конвоиран от ТРИМА ПОЛИЦАЯ! Всякакво насилие от този момент нататък е ИЗДЕВАТЕЛСВО И ИЗТЕЗАНИЕ! И подлежи на съдебно преследване! А тримата полицая които не прекъснаха атаката на глупендера - милиционер също носят отговорност.

236

Анонимен

преди 3 години

До Даниелданиелчо,много си кух бе чадо.