74

Анонимен

преди 3 години

Кои инвестиции?В частното чекмедже ли?За тях няма съмнения, че се увеличават.

73

доц. д-р Чоко Боков

преди 3 години

Каза Идолът на простите, Мъдрецът на неграмотните. Приятен ден.

72

Анонимен

преди 3 години

Междувременно статия в Инвестор БГ: Чуждите инвестиции в България се свиха с над 30% за девет месецаТова е лъжа за глу-павия му електорат, който гълта всичко, дето тоя изсипе. За съжаление и аз живея в тази държава.

71

Анонимен

преди 3 години

Нека остане герп,защото бсп не става.Ако нямате трети вариант от млади честни и способни хора,които да изправят държавата,закривай.Няма гаранция,че и те няма да се полакомят,но поне в началото ще е нормално.И още-никой да не управлява повече от 2 мандата,защото се ояжда и износва.Иначе да назначим цар и да не му мислим.

70

Гуде Перов

преди 3 години

Мислиме мислиме и нема да допущиме *** до шкафо с еврата щото човеко си ги е изкарал с честен труд и не е краднал

69

БСП

преди 3 години

На 04.04 с бюлетина 4!!Да сложим край на диктатурата!!

68

Анонимен

преди 3 години

Мислете мислете,,,, БСП или ГЕРБ,, БСП присвоява 99% от всичко ГЕРБ 50% по малкото зло е ГЕРБ та мислете!!!!!

67

Гуде Перов

преди 3 години

целио народ и аз го убичаме и братчедо Къро и учинайка Златена и искаме да ни управляа цел живот

66

Анонимен

преди 3 години

утре в 12 часа, пред пилоните на НДК !!

65

Междувременно

преди 3 години

Населението на България вече падна под 6.9 милиона. Още един мандат на ГЕРБ и ще постигнем заветната цел от 5 милиона както е по планът "РанЪт".

64

Анонимен

преди 3 години

Малкия шифиор

63

Анонимен

преди 3 години

Колко ми е смешно как някой си мислят, бе Бат Бойко ще падне от власт,след 2 г.пак ще си пишете тук и той вече ще приема еврото не ви ли е ясно това, като ходя насам натам и разговарям с хората подпитвам ги за кой ще гласуват това пенсионери, държавни служители, хората от строителството, хората с дребен бизнес всичките за него ще гласуват,като прибавим и купения ромски, а и като ги гледам другите кандидати, *** мая, и царя на чалгата и простотиите Славчо,за 777 те са ясни перат при всичк

62

Анонимен

преди 3 години

Тоя продължава да си живее в неговата измислена България където всичко цъфти, шкафовете на хората са пълни с кюлчета и евро и само мислят за почивки и екскурзии! Но реалността е коренно различна, хората са с най ниските доходи, най болни и умиращи,първи по корупция и кражби, нито един крадлив политик не е в затвора.Но за ГЕРБ и партньора ДПС всичко е ОК.Хора мислете!

61

Анонимен

преди 3 години

Утре всички пред НДК !!! станете част от световния протест срещу пландемията !

60

Абе тоя

преди 3 години

На коя планета живее?Всеки път си мисля ,че е в някаква паралелна вселена, да си се завлича там и да не се връща повече. Тъпоъгълник

59

Койчо

преди 3 години

Аурубис са инвестирали 600 мил. евро за 20 години а колко милиарда са изнесли от България не пише

58

Ме

преди 3 години

Инвестират те в Чекмеджето :) Не се ли напълни бре Боко?

57

до 60 Анонимен

преди 3 години

добре, де разбрахме, че си руски хибридчик и ръсиш ФЕЙК СЛЕД ФЕЙК

56

Истина

преди 3 години

ДАААААААА,, ако не управлява ГЕРБ ще управлява Васил Бошков убиеца и ако Бошков започне да управлява е тогава ЖАЛНА МУ МАЙКА НА НАРОДА БЪЛГАРСКИ....

55

Анонимен

преди 3 години

Я гербаджиите кажете, що навремето тоя стана главен секретар на МВР? За да се опази, нали. И малко преди да стане, щяха да го свитнат. Ама едни хора разбраха и казаха "Ще чакаме". И чакат още. Много го биеха тоя, ама много. Един ден ония казаха - спрете да го биете, ще става главен секретар на МВР. Ще имаме проблеми. И спряха. И тоя кат се засили... премиер. Ама те си го чакат. Все някой ден ще го измислят, нема страшно. То там няма отърване и тоя си го знае. За тва краде колкот може.