64

НИЩО ПОДОБНО

преди 3 години

САМО НАПРЕД! Към ВЕЧНАТА ДРУЖБА с РУСИЯ

63

ТОЯ СТОЛТЕНБЕРГ

преди 3 години

е голям артист. От пусто в празно

62

Въпрос

преди 3 години

към 22-та % русофили. Вие сериозно ли искате още един 20 годишен преход? И то в обратна посока? За да се върнем обратно там от където сме тръгнали?Вие хора нормални ли сте бе?

61

МиГ21 стрещу Ф4

преди 3 години

Във Виетнам са 104 победи на МиГ21 срещу 51. А свалените УСА самолети там са над 1000

60

Анонимен

преди 3 години

До неразбралВиж какво това избирателно отношение към НАТО ме дразни. Защото Русия респ. СССР не осъществяваше агресия когато й отърваше, така ли? както казах, нека не изпростяваме. Въпросът е по - скоро риторичен- докога светът ще е разединен и кога ще спре това противостояние? Вече не противостоят политически системи а желанието за влияние в един или друг регион на света.И докато атовете се ритат магаретата ще страдат.И ние сме част от това. Така стоят нещата.

59

Орелът F 16

преди 3 години

До ЗА СРАВНЕНИЕРуските Мигове нямат свален F16, докато илотите на F16 има много звезди за свалени мигове су-та и други руски самолети.

58

1980 г

преди 3 години

най-старите самолети бяха 25 годишни МиГ17, участвали във Корейската война, които 1981г бяха бракувани. Т.е. Нямаше самолети по-стари от 20г. Сега има няколко МИГ29, които летят само защото руската военна техника е с дълъг живот. Въпреки, че са 40 годишни, но ресурса им е издухан до такава степен, че ОНЯ ПЛОНДЕР министъра се жалваше , че руснаците ги карали дежурните самолети да излитат и да си хабят ресурса... Боже какъв срам да кажеш това, като че ли са за пазене , а не за летене

57

Анонимен

преди 3 години

Русия вече го налапа дебелия на НАТО и ще го изяде до край. Само я чакат да направи поредната грешна стъпка в Европа.

56

Анонимен

преди 3 години

До 8 САМОЛЕТА = 3 МЛРДМного си бил богатРежим на токапразни магазини180лв заплата

55

8 САМОЛЕТА = 3 МЛРД

преди 3 години

Леле колко ли трябва да сме богати да стигнем нивото на 1985г, когато закупихме една ескадрила - 20 самолета последно поколение МиГ29 с една сделка. А през 2-3 години се закупуваха по десетина самолета за обновяване на парка.

54

Анонимен

преди 3 години

Ас съм за НАТО русофилите в това число и Христо Христов да си ...

53

КОЙТО ОБИЧА РУСИЯ

преди 3 години

Чамадан, вокзал, масква.

52

КОЙТО ОБИЧА КРАВЕШКИ

преди 3 години

да си хваща пътя към АРИЗОНА. Там търсели кравари. ТУК в БЪЛГАРИЯ не обичаме страната УБИЛА над 4000 мирни българи при терористични бомбардировки над мирни градове 1944

51

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 53България за българите ама как да стане като сме една шепа земя и не можем сами да се защитаваме. Абе разберете бе, не може да не сме част от нещо по - голямо. Друг е въпросът че сега се чепкат кое да е това по - голямо. Е бяхме в едно друго, но вече не сме в него по разбираеми причини. Сега сме в НАТО просто защото тръгнахме по този път и връщане назад няма. Ако ще да им харесва на някои. Това е положението.

50

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 53Кажи го на децата си русофилче, когато следващият път ти се обадят от Америка.Ще ти кажат чи си изпърдян русофилски текезесар.

49

ЗА СРАВНЕНИЕ

преди 3 години

МиГ35 - 45млн$, СУ35- тежък изстребител, аналог на F15 -75млн $. F16 - 240млн $. Без ракетите.....

48

не са ме питали

преди 3 години

Промивката на мозъците в България беше най жестока. Затова.Комунистите обсебиха кредствата за производство и Българите бяха принудени да се разпръснем по чужбина. Тези които останаха бяха по-малко засегнати. Така про комунистите всъщност повишиха присъствието си в процентно отношение.Но идва ново поколение, неосквернено от Русия.Ние ще си върнем България!Аз виждам Утрешния ден, по-добър от днес!

47

натовец

преди 3 години

До Христо ХристовКой е тоя?Кой е спасявал БКП и кога?

46

В АФГАНИСТАН

преди 3 години

още има български военни - около 100 души. Американците се изтеглиха почти изцяло - има няколко хиляди души. Но васалите ще стоят там да пазят НЕЩО - какво "демокрацията" в тая страна, която живее в 15 век. ЗА СМЕТКА НА БЪЛГАРИЯ, Досега МО е дало над 1 МИЛИАРД ЛЕВА за контингента там. А пари ТИКВАТА за осъвременяване на пенсии нямал..

45

Анонимен

преди 3 години

До неразбралКакъв беше СССР в Афганистан?Поробител.То и в НРБ руснаците бяха поробители.