91

Анонимен

преди 3 години

Идолът на простите пак ли се скри в Жипката ?

90

Смях!

преди 3 години

Цирка продължава , Въпроса е колко ще търпим ?!?!?

89

Анонимен

преди 3 години

Уважаеми клакьори на властта /журналисти/,Защо не показвате и говорите за починали български офицери от резервапред столични болници, докато ВМА е пълна с политици и видни атлантици,с фолкаджии и фолкаджийки , "мастити" бизнесмени и банкери.Защо не обсъждате ДИСКРИМИНАЦИЯТА срещу ЗОЛ от четвърта фаза.Защо поддържащо виете в един глас с властта колко е добра и безопасна "АстраЗенека".Не, не е ясно дали това е така, за сега тя е компрометирана и е определена от власттаза МАСОВА ИМУНИЗАЦИЯ, т. е. на раята. Срамувам се да ви чета, гледам и слушам.

88

Кръчмар

преди 3 години

СЪД И ЗАТВОР ЗА КОРОНА КЛОУНИТЕ!!!

87

Анонимен

преди 3 години

До 84 А ти какво си представяш .Според тебе и Мангъров - всички хора се изпоразяват за 2-3 седмици , кой озддравял -оздравял , кой умрял-умрял . И след месец вече всичко ще си е по старому В Швеция колко процента от населението го изкара вируса , след като не са били затваряни - 7 % по официални данни . 5 пъти повече души да са го изкарали ей така и не са ходили да се тестват пак са много далеч от масово проболедуване

86

Анонимен

преди 3 години

До АнонименУмнико, ако ГЕЕРБ затворят държавата за изборите ще вземат 80% щото бабите няма да идат да гласуват и БСП ще станат с процентите на ДПС

85

Анонимен

преди 3 години

А Боку кво каза? Питаха ли го? Как ша затварят без той да няреди? Нали лично той ги отвори и каза, че няма пак да затваря държавата2

84

бат Бойко

преди 3 години

Баси гениите ... верно ли сме в червената зона....*** как Богът Слънце Боко всичко е премислил ... ваксини има ... легла има ... лекарите са добре платени .... всичко е шест ... магистрали слънце има и така

83

Тиква Генерал

преди 3 години

А какво стана със "мощния щит преболедували" и армията зомбирани/ваксинирани на пожникар - генерала?Нещо селския терикат пак се изхвърли със репликите а?

82

Сифилисчо

преди 3 години

Преди коледа една в метрото се оплакваше че със затворени молове нямало от къде да пазарува подаръци. Меркантилно и болно общество.

81

Анонимен

преди 3 години

герб умишлено заразяват хората, колкото повече умрат по добре за герб това е истината

80

Анонимен

преди 3 години

ЦИРК.. айде другия път пак мирни протести понеже овцете трябва да се разхождат

79

panelen chovek

преди 3 години

Няма да го бъде българската икономика при всички положения.

78

Анонимен

преди 3 години

"За една година всеки средно грамотен човек може да си направи изводи-мерките работят или само отлагат във времето и удължават агонията.След година всички ще целувате ръка на Мангъра,колко е бил прав,че затварянето е АНТИмярка и повече проблеми отколкото ползи"Пълви глупости! Изводите са точно обратното - мерките работят и ваксината е спасението - НИЩО ДРУГО!!! Стаден имунитет без ваксина НЕСЪЩЕСТВУВА в историята на човечеството!!!

77

голема логика 82

преди 3 години

Целото ти семейство сте го изкарали и нема умрели, значи такова животно нема. Голема шопска логика, нема що. И Вуте като тебе като видел жирафо така казал. Аз пък познавам хора, които го караха и починаха и ако го нямаше това сигурно още щяха да са живи. Да ти имам тъпата логика.

76

до 80

преди 3 години

След 30 години промиване на мозъците, народа е не просто изпростял ами направо може да се каже, че не е останала и капчица здрав разум с която евентуално да се осмисли реалноста и да се вземе адекватно решение.

75

Анонимен

преди 3 години

А ГешеФТ кога ще разследва с какви пари Ботокса си купи 4 апартамента ново строителство в София, само за последните 6 месеца ?

74

Летеца Кемиал Трейс

преди 3 години

Днес бг , озаптете 2 трола тука, да спрат да си слагат плюсове и да свършат нещо полезно, например да ви почистят офиса. Ковид пропагандата няма да избяга.

73

-

преди 3 години

ГЕРБ са пътували във времето и са донесли картата на България от 5.04.2021 г.

72

до 67

преди 3 години

Не знам за Мангъра,ама Мутафа го пускай да търси психолози,че с т.нар.мерки, не че не се оправиха нещата,след като бяхме сплашвани месеци наред,но станаха и по зле.За една година всеки средно грамотен човек може да си направи изводи-мерките работят или само отлагат във времето и удължават агонията.След година всички ще целувате ръка на Мангъра,колко е бил прав,че затварянето е АНТИмярка и повече проблеми отколкото ползи.