23

Бойха Хрес Спасител

преди 3 години

Вчера, идва Паунова и ми вдига скандал... Влзи, една такава фучаща, разчорлена, тамам си пиех аператива и тя почва ми крещи в лицето, знаел ли съм коя е тя, че без нея съм нищо, че без Ж-ГЕРБ съм кръгла нула, изу чехълът и аз, ааааа, с карате ръка посрещнах ударът й върху главата ми, па са дръпнах: "Добре, добрееее, добреееееее..., от утре сменям Кунчев с Брънзалов, че с тия соди и лимони, обърка главите на електоратът":))) Пауницата изфуче и си отиде... Пу,пу,пу, плюнах си в пазухата, на косъм.

22

Asd

преди 3 години

На трети май ми е втората доза, никакви притесненкя нямам за ваксината. Притеснения имам че хората боледуват тежконот ковид и умират, притеснявам се за близките ми и че децата имат ограничения.

21

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 16Цаката е да пълниш джобовете на определени хора, требва да се боцкаш постоянно за да си жив, това е мотото на пропагандата :)))

20

Анонимен

преди 3 години

През месец януари Джесика Ким посочи в доклад огромната корупция в българското правителство,онзи ден на сайтът на Сената на САЩ беше качен доклад на сенатори които открито критикуват корупциата на ГЕРБ и заявяват за"топлите"връзки на Борисов с мафията,у нас няма разследване,хората отвъд океанът виждат и разбират как корупцията ни"обездвижва"но за Бг-прокуратурата няма нищо нередно,шкафчетата са фотоизмама,откраднатите европомощи са измислица,народът живее прекрасен живот и е доволен и"Днес"мълчи

19

ъъъ

преди 3 години

Е, то това всички много добре го знаем, и без да ни го казваш.

18

Анонимен

преди 3 години

Най-страшно е когато някой каже небойте се.

17

Ку40

преди 3 години

Бъдете спокойни, най много да умрете.

16

Анонимен

преди 3 години

Бътете спокойни ,кораба Титаник -Герб потъва по план.Няма място за паника.Мутафчиев е дал заявка за 2 000 000 чувала за трупове.Всичко е под контрол слушайте вожда от Банкя!

15

Анонимен

преди 3 години

Аз не мога да си обясня какви са тези ваксини - първа доза, втора доза, петнайста доза... Понеже пътувам всяка година си поставям притивогрипна ваксина и винаги е била една доза, веднъж годишно. Според зависи къде ме пратят ме имунизират и за малария. Но ми е интересно как 3 различни фирми произвеждат различни ваксини, но начина им на поставяне е един и същ - две дози.

14

Майстора

преди 3 години

В момента слушам лекция от д-р Geert Vanden Bossche, специалист по ваксини и техен голям поддръжник, който в големии детайли обяснява защо е много лоша идея да се ваксинирате посред пандемия. И как създавате специфични антитела за сегашната версия на вируса, и тези антитела изместват "широкоспектърният" отговор на организма, и същевременно са безполезни срещу нови варианти на вируса. И как се получава пропагандиране на по-устойчиви варианти. Абе въобще, не мислете, не четете, а действайте.

13

Анонимен

преди 3 години

Убийци! Бесете тези Менгелета отровители и вожда им Боко Тиквата!

12

Анонимен

преди 3 години

Точно така!Няма причина за безпокойство.И въпреки това след консултация с лекар може би е разумно да пием по половин таблетка аспирин дневно.Готви са за тежка зима за да не се наложи да ходиш по снегът с джапанки на бос крак.

11

Анонимен

преди 3 години

Самата мутра на този излъчва измама,слагачество и кариеризъм ! Западните държави спрели ваксината значи не са специалисти, те нямат хал-хабер от ваксини, спрели са я не заради здравето на хората ами защото така са решили, да не пълнят повече джоба на производителят ? Ще се оневиняваме значи върху гърбът на народа, той затова е народ да бъде изтребван от хунтата защото нямало да гласува за нея !

10

Анонимен

преди 3 години

комунизмът си отива , спете спокойно стада....

9

шмatka

преди 3 години

Защо трябва да се ваксинирам сто пъти за един грип?Не е ли въпрос на далаверка!Само питам де.Може и някой да ни даде отговор.

8

Доктор Сър Пичук

преди 3 години

Правилно бъдете спокойни на опашката пред онколога и не обвинявайте ваксината защото яденето на месо е виновно за вашето състояние и трябва да ядете буболечки...

7

Анонимен

преди 3 години

И тоя платен говорител ,хората от много държави не ги използват вече ,явно доктора много компетентен )

6

АнонимеН

преди 3 години

ТОВА МИ НАПОМНЯ ФИЛМА- 2012 :DТЯ МУ КАЗВА: ГУБЕРНАТОРА КАЗА , ЧЕ ВСИЧКО Е НАРЕД :DА ТОЙ ОТГОВАРЯ: ТОЙ Е АКТЬОР ЧЕТЕ ГОТОВ ТЕКСТ :DИ КАЛИФОРНИЯ ПОТЪНА БУКВАЛНО :

5

мед сестра

преди 3 години

Докторе, когато ти набодеш родата си пет пъти! в годината с долнопробната ваксина ,тогава агитирай хората!

4

Анонимен

преди 3 години

Брънзалов: Бъдете спокойни. Смъртта настъпва мигновено.