17

Анонимен

преди 3 години

Много кандидати за спасители на народа в държавата ни, само че компетентните специалисти и политици се броят на пръсти

16

Expert

преди 3 години

Добро утро зомбита, как е, страхуват ли ви? Мишкувате ли в панелката, обхванати от ужас в очакване на поредната сводка за заразени и умрели? Сипете си ракия, слагайте сланината и туршията и пускайте ТВто. И да не забравите маските

15

Анонимен

преди 3 години

до 16Спрех да гласувам.ГЕРБ и БСП са ми като БКП и ОФ.Все тая,добро от комунисти не чакам аз.

14

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 7Винаги гласуваме за най-малкото зло... ГЕРБ... Така ще е и сега!

13

Анонимен

преди 3 години

До 5 Случаен минувач не се е чуло илачът на д-р Камен Стойчев да е помогнал на някой болен от ковид. И да има ефект, той е много слаб. Чуеш ли за "хапче-чудо", значи си е чиста реклама

12

MaйMyнaтa

преди 3 години

До 12Кво ще метеш бе, метач? И тея дето ще избереш нема да ти слагат мерки, и да эатварят! Налали ако не слушат ЕС паре нема, такава е системата свиквайте.

11

Анонимен

преди 3 години

502 болни са в интензивни отделения,те са важните.Колко нови зарзени са открили няма никакво значение,освен за статистиката.Всички ще се заразят неизбежно е,въпрос на време е.Важна е масовата ваксинация да е бърза,ако има ваксини.

10

Анонимен

преди 3 години

Преди една година не се знаеше нищо за коронавируса, така че мерките бяха оправдани, защото имаше реална угроза да се заринем от трупове, както стана в Италия. Имаме късмет, че вирусът не е от най-смъртопносните, но изобщо не е безобиден. Ако не се взимат предпазни мерки и ако липсва лечение, може да се стигне до това да умират над 5-10 процента от заразените

9

Анонимен

преди 3 години

И повече ще става в София. Вчера беше безмислено да оставят големите ученици присъствено, все едно вируса щеше да послуша призива на Данчето и да почива цял ден в класните стаи с по 25-30 деца, които после донасят подаръци коронки на родителите си, които би трябвало да са здрави за да могат да се трудят и да ги издържат.

8

Анонимен

преди 3 години

Почти една трета от новите заразени били в София, ами то почти една трета от останалото население на територията е там.

7

Анонимен

преди 3 години

Когато отидете да гласувате на 4ти, си мислете кой причини тая бъркотия и гласувайте УМНАТА! И гласувайте, защото те се надяват, че ще се уплашите и ще им се размине!

6

MaйMyнaтa

преди 3 години

Нема никва ТСВ. Има начало на нова епоха, щото се оляхте до край

5

Случаен минувач

преди 3 години

Наши медици патентоваха лек срещу коронавирус. Идеята дошла от публикации на китайски учени, които доказват, че билки успешно блокират развитието на тежка симптоматика при заразени с коронавирус. Проучихме възможните комбинации, важно беше да използваме такива билки и натурални съставки, които да въздействат върху различните сфери, които поразява вируса, обясни пред Труд д-р Камен Стойчев.Формулата представлява комбинация от специално подбрани растителни екстракти, витамини и минерали.

4

Анонимен

преди 3 години

Нормално почти 1/2 от населението е в София.

3

ТСВ

преди 3 години

Води се трета световна война................и тя е биологична война.................много хора мислеха, че ще е ядрена война!!!

2

Театър Сълза и Смях

преди 3 години

Нищо де, не може да ни уплашите толкова както преди година, че да изкупим тоалетната хартия от магазините!

1

Анонимен

преди 3 години

Първи