158

Анонимен

преди 3 години

От ваксините ще да е.

157

д-р ХАУС

преди 3 години

Мангъра ще отмени и МИЕНЕТО НА РЪЦЕ, защото на дамите се изсушавали напуквали, а мажете като пият алкохол се дезинфекцират ЯКО

156

ИНТУБАЦИЯ НА С-МАТА

преди 3 години

Струва ми се, че търговските дружества наречени болници набързо се напълниха с пациенти, без оглед на това дали те се нуждаят от хоспитализация (това са си пари от НЗОК). И сега - нямало места!Освен това си мисля, че с интубацията просто хората ги, как да го кажа, абе приключва им живота набързо.

155

Генерале

преди 3 години

Генерале - ти си наред - аман от предизборни мехлеми.

154

Анонимен

преди 3 години

Виждам един затворник(в най-добрия случай).

153

Позитано

преди 3 години

Още ли да ви доказвам че съм изключително надарен интелект за 80 годишната си възраст?

152

Анонимен

преди 3 години

До АнонимeнГолям смях,със заглавие от Афера:"БРАВО, МАНГЪРОВ!: ЦВЕТАНОВ, ОТ ШОФЬОР ВЪВ ВИФ, МОЖЕТЕ ДА СТЕ НАЙ-МНОГО ДИРЕКТОР НА СПОРТНО УЧИЛИЩЕ!. ДЕСНОСЕКТАНТ КЪМ ЦВЕТАНОВ: ВАЖНОТО Е ДА СМЕ ЗАЕДНО! МАНГЪРОВ: МОМЕНТАЛНО ПАДАНЕ НА ВСИЧКИ МЕРКИ, ЗАЩОТО СА НАПЪЛНО БЕЗСМИСЛЕНИ!И не очаквах,че РБ слугува на ДБ!

151

Анонимeн

преди 3 години

Не се напъвайте, г-н Мангъров сутринта в БТВ каза, че сега като стане Здравен Министър ще отмени всички мерки и ваксини не му трябвали, защото ефекта от тях не е доказан!Ставаме си Занзибар.И още човека предвижда връщане към рания социализъм на управление на болниците, на всички по равно, преход към комунизъм.

150

Позитано

преди 3 години

B Северна Корея няма заразени , защото там мъдро управлява братската социалистическа партия на другаря Ким Чен Ун. Те са нашите кумири и пример за подражание. Слава на северно-корейското и българското БСП и лично на другарката Нинова и другаря Радев !!!

149

999

преди 3 години

Моят баща се разболя след посещение на бръснарски салон зад гърба ми. Отначало започна Дори без температура, а сам с нещо като психическо объркване. Затова помислихме, че е инсулт. След това чак вдигна температура. Без никакви болки. Без кашлица. Без гърлобол. За три дни направи бронхопневмония. Давам този пример за да бъда от полза някаква. Вирусът има обезболяващ ефект и не му обръщате внимание, докато вече не е късно!!!

148

Анонимен

преди 3 години

Как няма да има смъртност, като *** само пее как не го е страх от вируса и вирус нямало, било грипче. Маска нямало да носи. Занесе заразата на някой, който умира. Никога бай *** няма да разбере, че живее в общество и че не е сам. А да не говорим що народ измря от КОВИД-19, защото се лекуваше с ракийка и чайче по рецептата на Мангъров. Медицинска помощ се търси, когато е твърде късно. Затова и Мангъров смени плочата и каза как ваксинацията на рисковите групи е силно препоръчителна.

147

Анонимен

преди 3 години

Мутафчийски да не се прави на ударен и да отговори защо има цели семейства болни и не е ли свързано това с масовата ваксинация, която предприеха.

146

Анонимен

преди 3 години

Явно,няма да има много желаещи за астра зеника ,говори че е добра но от ЕС май отричат )говорете истини ,защото губите доверие

145

Все тая

преди 3 години

Мутафчийски трябва да бъде разследван с колко милиарда си напълни джобовете с тази фейк ПАНДЕМИЯ заедно с ТУЛУПА от Банкя! Как може държави като Беларус да няма обявена епидемия! Всички сте за затвора или най-добре публичен разтрел! Цирка ще приключи 31 март 2025г. Ако световните маскари не измислят още нещо до тогава!

144

кореец

преди 3 години

който се притеснява да заповяда в СЕВЕРНА КОРЕЯ, аз съм в Южна, но в Северна няма и няма да има смъртност, дори няма заразени и болни

143

Анонимен

преди 3 години

Всички ви лъжат, с цел да ви отнемат свободата и да ви манипулират и т.н. След някоя и друга седмица обаче, като започнат да ви връщат от болниците, да се чака линейка по 2 дни - се сетете че сте искали да е така. За да върви банкета, нали.

142

до АНОНИМНИТЕ

преди 3 години

Анониме 146 много добре го е предвидил за 100% летален изход, вие водите листата с желаещи

141

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 3 години

Нарастваща смъртност след началото на ваксинацията ! СлучаЕност !?

140

Анонимен

преди 3 години

Онзи ден говорехте: "Болниците са готови да приемат ковид болни". След един ден: "Спираме плановите операции:. Е как да няма 53% смъртност? То не става само с лаладжийски приказки "а ла Банкя".

139

Анонимен

преди 3 години

Хората не умират от Ковид... Тази смърност е ествественият отрицателен прираст на България, в която смъртността и без това е 16 промила.Такива неграмотници трябва да ги хвърлят в урановите мини. Ако няма работещи, трябва да открият поне една.