130

Ха ха

преди 3 години

Такъв виц и Шкумбата не може да измисли,пазете другарката Нинова,тя ще изпълни обещанието на Бойко да намали БСП наполовина.

129

Чума червена

преди 3 години

До АнонименАйде бегай при мама бивул от Крушевица да ти даде да побозаеш и не се отваряй да не родиш тракторче !

128

Наблюдател

преди 3 години

Колкото повече глупости обещава Нинова, толкова по-нисък резултат ще получи БСП на изборите.

127

Ефективност от 91%.

преди 3 години

В статия в авторитетното британско списание The Lancet от 2.02 т.г. за руската ваксина се посочва ефективност от 91%. Така че това, че още не е одобрена за използване в ЕС си е по чисто политически причини. Орбан обаче вече поръча доставка за Унгария. А в Сърбия даже се готвят да я произвеждат.А това, че не е одобрена за ЕС на практика означава само, че ако я закупим не можем да я изнасяме в други страни от ЕС.

126

Станислав

преди 3 години

И ако спечелят докато се разберат за коалиция и формират правителство - поне 2 месеца. Значи начало на преговорите евентуално началото на Юни месец и първи доставки Септември месец. Това е твърде бавно и никого няма да устройва - ако се прави нещо трябва да е сега веднага.

125

ама курнелоооо

преди 3 години

ама кой ще си набие ваксина измислена в държави управлявани от диктатори *** оууууууот русия и китай съм забранил в нашия офиси кламири да се купуват ти ваксини ше внасяшна кой свят си *** куррнелоооо

124

Само питам

преди 3 години

След като руската ваксина струва само 10$ защо не я пуснат у нас по аптеките за свободна продажба и не разрешат на личните лекари и медицински лаборатории да я поставят? Може да се съхранява в обикновен фризер при -18 градуса за дълго съхранение. Ако започнат да я продават, си купувам две бройки и отивам при личният лекар да ми направи първа ваксинация а другата слагам във фризера.Няма да чакам безплатната (Мутафчийска) ваксина, като не знам кога ще ми дойде реда. А който иска - да чака.

123

Чума червена

преди 3 години

Да, да.. да ни чипират и на другия ден да се събудим болшевики?! Никогда!

122

Анонимен

преди 3 години

И ся кво? Нема ваксини, едни амбрияже се упражняват тука да плещат щуротии, сумАти народ измрЕ... И едни гашници ми приказват за тоа и оня, дека ни са ги виждАле, ни ги знаат. Абе, шашовите.... оти са напиняте куту глисте на буца бе?Имате ли нек'фа дипломъ, дееееввъ вваштъ мммаааа?Млогу сте ппрросссстттиии.. От мене да *** знаате.

121

Анонимен

преди 3 години

Само пълен ненормалник може да си сложи руска ваксина. Самите руснаци/над 65%/ отказват това менте.

120

Бай чеп

преди 3 години

Бал съм ви ваксините ,помня ядовете с москвича

119

Анонимен

преди 3 години

Едни е сигурно - само ще си намали електората с това обещание.Как няма усет тази жена.Едно време преди да стане бесепарка си беше нормална.Всеки, който отиде в тая партия се видиотява.

118

Анонимен

преди 3 години

Румънците се уредиха и сами ще произвеждат Пфайзер.Това е държава.А вие щом нямате акъл а само внасяте,направете го от Румъния.По-бързо и лесно е.

117

Анонимен

преди 3 години

Корнела е част от хибридната война на Руския срещу ЕС.

116

до анонимен

преди 3 години

Въх, на дядя сладурчето си!-------Ааа..., даже и не си го помисляй!!!!-)

115

Анонимен

преди 3 години

Всички комунисти дружно на ваксинация в Сибир!

114

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 124Въх, на дядя сладурчето си!

113

Анонимен

преди 3 години

Ей, тая обади предизборно обещание. Нинова на хората не им дреме за ваксините. Ще дойдат, ще се ваксинираме. Кажи как ще се бориш с корупцията, но с конкретни мерки, а не празни приказки. Как ще движиш икономиката, как ще се повишат доходите, но не с раздаване на пари, а с привличане на имвестиции. Това кажи, а не дали ще се ваксинираме с индийски, занзибарски или албански ваксини.

112

Обективен

преди 3 години

Нашата тиква не иска да внася руска ваксина а в Италия започват да я произвеждат след 3 месеца. Май ще излезе истина,че е казал на министъра да забави ваксините и мерките срещу ковид, защото колкото повече пенсионери изпукат,толкова по-лесно ще закърпи бюджета на НОИ.

111

До народна мъдрост

преди 3 години

Ами тя властта и в момента е в тях.Защо се заблуждаваш,че мисленето се променя със смяна на партията.Всички в управлението или са били комунисти,или са деца или внуци на такива.Това се отнася за почти всички депутати.,,Въкът козина мени,но нрав-не"!