246

Анонимен

преди 3 години

Искам да ми се каже как бсп, дпс, Мая, трио и т.н. ще променят мерките!Да приемем, че ББ падне, това означава че САМО СЛЕД МЕСЕЦ ще бъдат наложени други мерки! Вие знаете ли какви ще бъдат, имате ли дори бегла идея при какви условия ще работите, децата ще са присъствено, как ще влизате в болница, ще има ли ваксини и дали на някой няма да му скимне да са задължителни например! Накой думичка казал ли е за тава? Хора, това ще е само след месец и половина! Избираме без за знаем какво ни готвят!

245

Анонимен

преди 3 години

Кой ден поред да продължава??? Какво още чакаме, затваряйте училища, детски градини ясли и спирайте стажове!!! Отвориха молове, ресторанти и кафета и извъднъж всичко приключи, да ама, не те първа се започва..... Нали се оплакваха, че нямат доходи, а заведенията са препълнени още от първия ден. Това ли означава да нямаш доходи??Въвеждайте по-строгите мерки не забавно, няма време!!!

244

Зозо

преди 3 години

Тези дето бяха на Шипка май ще гласуват с подвижна секция :)))))))))))))))))))))))))))))))Ще ги удари ковида баш за изборите :))))))))))))))))))))))))))

243

Анонимен

преди 3 години

Некадърността на мутрите при справянето с епидемията се видя още преди една година, но на някои им се умира и искат пак мутрите да са на власт.

242

Зозо

преди 3 години

Гледай та пак затвори кръчмите :))))))))))))))))))))))))))))))

241

Анонимен

преди 3 години

1280 за това искам всички партии копнеещи за парламента да излязат и да кажат какви ще са техните ковид мерки, защото и кре*ните разбират че ковид ще го има до догодина! Като избирам, да ми кажат какво всъщност избирам. Разбрахме, че Славуца на ковид не вярва и ще си остави народа да си мре, Радев също го знаем, по интересни са ми Корнелия, триото, дпс, националисти и знайни и незнайни партийки. Да излязат и да кажат какво ще променят в мерките и как ще го направят!

240

Анонимен

преди 3 години

Всичко е един цирк за много пари. Не виждате ли, че всяка държава приложи различни мерки и резултта е един и същ. В Испания дори забраниха да се излиза навън и пак ги удари "втора вълна". В същото време никой не знае какво се случва е Северна Корея, само им вярваме, че там няма болни. Не мога да си обясня слепи ли сте, глухи ли сте или просто сте глупави.

239

Шофера

преди 3 години

Абе, къде са президента и всички кандидати да обяснят какви мерки предвиждат за справяне с ковид-а след като вземат властта?

238

Анонимен

преди 3 години

единствено ковида може да нокаутира мутрите в България. Оказа се, че нищо друго не работи така ефективно. Давай, Корона!

237

1280

преди 3 години

Оня тъпук дето обясняваше на Шипка как нямало вирус и всичко било постановка на Борисов къде се скри? Що не излезе днес пред Пирогов да вдигне юмрук и да каже, че всичко е лъжа?

236

alf

преди 3 години

мутри мутри и пак мутри, тикви тикви и тикви. дай на простия да управлява и му гледай сеира

235

1280

преди 3 години

Повече от 90% от пишещите тук, когато имаше яки мерки ги псуваха. После когато нямаше пак псуваха. Мисля си, че май обичат да псуват и да мразят и да обвиняват някой друг за собствените си неудачи. Но не се учудвам, след като са готови да гласуват за Радев, Манолова или Учиндолския и да вярват, че те ще ги оправят.

234

Пич

преди 3 години

"Не слушайте уплашените пенсионери, които искат всичко да е затворено, а те скрити под леглото да треперят"Ей, паляячо. Хубаво, че не си ми пред очите, че такъв ще ти изшия през лицето, че главата ти ще направи 360 градуса оборот. Глуупак!

233

Анонимен

преди 3 години

До БауГоляма необходимост да си суркаш краката из кауфланд между рафтовете и да гледаш тенджери и гуми за колата. Или отново да се суркаш из джъмбо за китайски ***. Затова предлагам да се заредят само с неща от ПЪРВА необходимост, да няма избор и съответно струпване.

232

Анонимен

преди 3 години

Съжалявам, ако обидя някого, но почвам да ставам скептичен относно линейките по улиците - близо до мен минава голяма улица, и чувам често линейки - но се замислих тези дни, примерно, недея сутрин, улицата е празна, няма движение - дори кръстовище няма точно там - и минава линейка с пуснати сирени. Е за какво бе? На кого сигнализира? Май само истерия и паника да създава? И това се случва не само веднъж, откакто обръщам внимание, доста пъти забелязвам пуснати сирени на празна улица

231

Анонимен

преди 3 години

'' затягаме мерките, колкото и да страда икономиката '' .................... Просто отделете важното от маловажното и нищо няма да страда ! Маските навсякъде задължителни, джимове и всякакви публични изяви като концерти и мачове - забранени ! ОСТАВЕТЕ заведения и молове на 50% и ТОЛКОВА !!! Не слушайте уплашените пенсионери, които искат всичко да е затворено, а те скрити под леглото да треперят ... както и не слушайте тийнейджърите на които не им пука ... трябва баланс като във всичко

230

Шофера

преди 3 години

До АнонименАз не знам кой е от умните, но то и сега е така на хартия така че какво ново предлагаш точно?

229

Пич

преди 3 години

Тия наистина са абсолютно неадекватни. Коко още пъти трябва да "проверяват" какво ще се случи ако "разхлабят мерките"?! Колко бе, маллоумници? Пуснаха учениците и още на следващата седмица скочи бройката на болните. Пуснаха молове и заведения, и вече отделенията са пълни. Ама разберете го това и си го набийте в куухите глави - този вирус няма да изчезне просто ей така, не може да играем пинг-понг. Пусни, спри, пусни, спри. Всичко е пълно с народ по заведения и молове - маски никакви.

228

Анонимен

преди 3 години

Не ми давайте пример с цивилизованата Европа и ваксините, моля! Във Франция 30% от населението няма и нормалните ваксини и мрът като пилци, чудейки се защо? А имат институт Пастьор, който прави доста качествени ваксини. Ако вярвам на франсетата не трябва и да помирисвам ваксините им, а практиката доказва че са едни от най-добрите!

227

Анонимен

преди 3 години

Бойко е с деменция.Не помни какво е казал преди няколко часа.