83

Анонимен

преди 3 години

МАФИЯТА СРЕЩУ РАДЕВ! БРАВО НА САЩ!

82

Анонимен

преди 3 години

Радев е ярко червен

81

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 82 Това е от 95та година Решение на КС на България по чл.92.т1 "Президентът е висш едноличен държавен орган. Като държавен глава той олицетворява единството на нацията.Държавният глава не е деполитизиран държавен орган. Той може да издава актове със съществени политически последици, да прави изявления и обръщения с важно политическо значение.

80

Анонимен

преди 3 години

Герберско утроче .Плюе срещу Русия .На заплатка.Въшка най обикновена.

79

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 82Дал си литература на *** на Плевнелиев, която заедно с Фил Димитров недоразумението назначи като конст. съдии.Не, мерси.

78

Анонимен

преди 3 години

До стига беА стига бе , а властта кой олицетворява нацията или Меркел или там някой брюкселски костюмар.? Радев олицетворява нацията, а тия олицетворяват някой средновековен вицегубернатор на колониална държава.

77

Анонимен

преди 3 години

До стига бе"Кое какво е виж в тълковните речници, порови там за домашно."Ц, другарю, не ти трябва Тълковен речник, трябва ти Тълкувание на Конституцията, вече съм ти дал литература, да вземеш да се образоваш, че сте жалки, с претенциите ви. Срам, срам, и тръгнали да поучават, но то от нагли червени шапкари друго не може да се очаква.

76

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 77Ама ти и като прочетеш нещо директно не знаеш какво означава ли? :))))Сладур.Ами, препоръчвам ти тогава да прочетеш тълкуването на члена, който си цитирал, за да разбереш какво значи:Мисля че Коментара към Конституцията на Република България с автор бившия конституционен съдия Мариана Карагьозова-Финкова, е добра начална точка.Ако не си разбрал и след това нещо пиши пак.:)))))))

75

Анонимен

преди 3 години

Защо никога не чухме и думичка от ББ , че Плевнелиев е разединител на нацията , когато сне доверието си от Орешарски Там покрай Пеевски и ДАНСА Жельо Желев и Боянските ливади , никой не му е вмненявал ,че не е обединител

74

стига бе

преди 3 години

До Анонимен 67Явно не си я чел, а само си слушал за нея. Стига с тази гербаджийска мантра.Според Чл. 92 от Конституцията президентът "олицетворява единството на нацията".Ето го и самия текст:Чл.92.(1)Президентът е държавен глава. Той олицетворява единството на нацията и представлява Република България в международните отношения.Това президентът да"олицетворява единството на нацията" не е като да е "обединител на нацията".Кое какво е виж в тълковните речници, порови там за домашно.

73

Анонимен

преди 3 години

До Ха ха хаС нетърпение очаквам въвеждането на изкуствения интелект, който автоматично ще разпознава постовете на отбраните червени шапкари и ще ги изтрива преди изобщо да са видими. Макс до 10 години. Още МАЛКО ви остава.:))))))))

72

до Баце

преди 3 години

а какво казва Бай Байдън?

71

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 67Няма такова нещо в КРБ като " обединител на нацията" за президента Чл. 92.(1) Президентът е държавен глава. Той олицетворява единството на нацията и представлява Република България в международните отношения.

70

Чебурашка

преди 3 години

Абе ,като е лична позиция на някакъв сенатор , защо е на официалната страница на Комисията по външна политика на САЩ .Некой ако може да ми обясно , защото на този въпрос зам министърчето се препъна пред журналистите и стана леко за смях с тази "опорка"

69

Койчо

преди 3 години

Това момче вятър го вее на бял кон

68

Анонимен

преди 3 години

До До 68/72Грамотността винаги се показва, за да се докаже, и както ти така и Фигуранта показвате, че сте абсолютно невежи по този въпрос, тъй че на вас може да ви се иска да "показвате", но нямате "показалка".

67

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 68И ти и Фигуранта сте си лика прилика по това, че вие сте чули случайно някъде думата Демокрация, но си нямате идея какво значи това.Често срещано е сред неграмотни червени шапкари. Вече дори няма очаквания, че сте наясно с това.

66

един

преди 3 години

до VIP Като знаеш че е корумпиран,що не сезираш комисията на която е председател?Или си казваш той и Байдън е- обаче е президент. Нещо не ми се връзва. Ако някой от горепосочените беше казал нещо различно,всички от ГЕРБ щяха да се бият в гърдите за успеха; сега щото е негативно-това е лично мнение.

65

Анонимен

преди 3 години

До 53 Естествно , че я има по цял свят САЩ и водещите икономика и тук са за пример В САЩ дори си е законна - лобизъм я наричатАма има и друг момент - то бива , то може ,ама нашите са извън пътя

64

Анонимен

преди 3 години

До 65Щом тази фигура е разделена от антинародните власти, които по Констиуция трябва да са слуги на народа ще им се меши и ще ги рита по квадратните кратуни и ще ги учи на Конституционно право и на демокрация.