45

Баче Кико

преди 3 години

Готов съм да се обзаложа, че преизчисляването няма да е по този курс.

44

Анонимен

преди 3 години

Англичани, швейцарци, унгарци...така са го закъсали за разлика от нас, затова че не са приели еврото.

43

Кики

преди 3 години

До Вуйчо ВаньоПусни си Ивана и не пиши глупостиДа сравняваш Швейцария и една държава владяла половината свят с България е меко казано невежество. Сипи си едно и не се коси и не плещи глупости.

42

до зозо

преди 3 години

при тази новина рубладжиите получиха нервна криза, запек и обрив------------ДБЛ, кво общо има Българския Лев с "рубладжиите", бе???От "бисерите" ти си личи, че по-нищо не се различаваш от болшивиките, които навремето сляпо следваха линията на партията!Абе, ти "болшевишки" гербаджия ли си?

41

Анонимен

преди 3 години

Те тогава вече ще забогатеем. Друго си е заплатка и пенсийка в евро. Променил се Илия, но пак в тия.

40

Анонимен

преди 3 години

Нищо не се знае, ако гербавите комунисти бъдат изметени на изборите много неща може да се променят.

39

Анонимен

преди 3 години

Унгарците явно са по-зле и те си останаха на форинтите. Смях...

38

Прехода

преди 3 години

Цигари 5,50лв = 2,80 евро.

37

Зозо

преди 3 години

Хахахааааа, при тази новина рубладжиите получиха нервна криза, запек и обрив :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

36

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

А англичаните понеже са много тъпппи си останаха с лирата, че за капак даже излезнаха от ЕС. Швейцария пък са още по смотанни, даже и не влезнаха в ЕС....И вижте ги колко са зле горките - бедняци са те. Скоро ще ни молят за българско гражданство.

35

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Еми ай честито....Да си *** ракети и самолети без референдум, да влезем в НАТО и ЕС без референдум, да откажем южен поток също.Имаше референдум само за Белене и тия не се съобразиха с него. Евро или лев е стратегически въпрос.Левът е последния символ на БГ държавност, без него вече официално сме си брюкселска провинция. Ще се мре яко ще се мре, ама не от ковид, а от глад и мизерия.

34

до анонимен

преди 3 години

Английският се ползва в администрацията не на банкнотите. Е, ще спре да се ползва, рано или късно.--------------Абе, ДБЛ завършен, целият свят използва английският език във всички Международни Сфери на: - Бизнеса- Политиката- Финансите- Фармацевтика и Медицина- Дипломацията- Образование и Наука- Транспорт- в НАТО- дори в социалното общуванеА, Щатите запитал ли си се как ще реагират?Щоту ЕС е ... хайде, да не казвам, че шъ мъ изтрият

33

От народа

преди 3 години

Това е повече от ужасно. Вие направихте тази държава в една територия. Ето това се допуска в момента. Ако ГЕРБ не ги съдите и да забраните тази партия със закон, много лошо става за народа.

32

Fixed

преди 3 години

Държавите, които изброявате си имат плаващ курс.Това е в основата на фискалната им политика. Ние сме във валутен борд и лева в вързан към еврото. Една формалност е дали се разплащаш в лев или евро. Курсът е фиксиран. Даже не знам защо ще чакат още 3 години. Аз предпочитам да ни ръководят от ЕЦБ, отколкото някой в БНБ да се прави на финансов корифей. Хеле пък при развързан курс. Помним 97-*** какво стана.

31

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 31Аааа сакън,Зозката е част от най верният"матр'иал"на вожда!

30

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Британцете избягаха от еврейския съюз, щото не искат да хранят хитри гърци, а и крадливи българи !!

29

Анонимен

преди 3 години

Решено ли е или е индикативна дата?Не#щаст#на журналистика и лош мат'рял

28

до зозо

преди 3 години

Кво съ чудиш?Интелектъ на "Матряла" по нищо не се отличава от този на вожда им Винету!

27

Анонимен

преди 3 години

Азе пък си мисля,защо не обявим война на САЩ и след което да въведем $ като платежно средство?

26

Адам Смит

преди 3 години

Очаквайте поне около 20% поскъпване на цените след въвеждането на еврото. Най-вероятно точно по това време ще имаме и нова икономическа криза, т.е. висока инфлация и безработица. Който може да се спасява.