32

Анонимен

преди 3 години

А бе ти колкото си грозен,толкова си глупав! Бойко е пръв,Нинова втора,Доган трети,ВМРО четвърти,Воля-НФСБ пети! Точка! Къде го слагаш Чалгарина в А група!?

31

негласуващ

преди 3 години

Пак няма да ви гласувам !Направете изборите платени както плащате на маалите!Или да са в работен ден..който отиде да си губи времето да гласува да му се води надник!През събота и неделя няма да ходя да се блъскам по опашките аз с платените чингапуци!

30

ПОСМАЛИ БОЙКО

преди 3 години

Даже Ц-ката дето ти е нащат даже тя не послъгва толкоз

29

ДА БЕ ПОВЕРВАХ ВИ

преди 3 години

Колкото и на дъртия лъжец от МАДРИД дето ни оправи за 800 дни

28

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 24 Прочете ли статията или мина директно на ***

27

КОЛКОТО ПОВЕЧЕ

преди 3 години

Фалшиви бюлетини отпечатва ГЕРБ и колкото повече мафиозни клана подчини ТИКВАТА толкова повече СОЦИОБЛИЗЦИТЕ дават преднина на ГЕРБ

26

Анонимен

преди 3 години

Дългия че ги ошамари всичките, а Цецо ше дръпне поне 7-8 % на Баце, така че Баце едва ли ще прехвърли 15 %

25

Анонимен

преди 3 години

Който и да "спечели" изборите, самостоятелно правителство - Йок!Да предположим, че Гърбавите спечелят с мнозинство от 2 3%, ако Дългия съ обедини с тях - политическата му кариера свършва!!!Значи, Болшивиките и ДПС праят правителство на малцинството!Колко шъ изкара такова правителство???Тогаз, Президентъ назначава Програмно Правителство и насрочва нови избори.Туй е един от вариантите!

24

Анонимен

преди 3 години

Пак сме първи,пак ще ни дишате прахта! ГЕРБ печели,а есента Бойко е президент! Освен българите,го поддържа цяла Европа и американския президент!!!

23

Анонимен

преди 3 години

Повишил се оптимизма на овците след старта на ваксинирането....хахаха :) Еми българина иска да го боцкат, иначе се чувства засегнат, изостава от световната зомби мода :))) Какви са тези изследователски агенции не знам, взети от гората хора явно :))))

22

Анонимен

преди 3 години

Дългия, Баце и Корни - по около 20-22 % кой от тях ще е 1-ви зависи от активноста в чужбина, ДПС около 9-10 %, Мая, Цецо и ДБ по около 5 %, останалите нема да влезат.Правителство между с ограничен мандат между Дългия, Мая и ДБ с негласното съгласие на Корни

21

Анонимен

преди 3 години

Не разбирам какво толкова се е сменило в държавата и какви катаклизми са се случили за да гласуват 15% за Кукуто Трифонов!

20

Анонимен

преди 3 години

Борисов обикаля страната с държавен джип и прави реклама на ГЕРП за да купи 100 хиляди гласа. Останалите не му трябват и ще рекетира партии след изборите за коалиции.

19

баба ви Мухла

преди 3 години

Ази ша гласвам за Славча,оти има убови убици,убави титурвки,убау пей и има голяяяяям изик,сички баби мой да упраи.

18

Сър Пичук

преди 3 години

ГЕРБ е ненормално, неморално и позорно да "води", ако има народ! На изборите , ако има масов вот, делът на герберясалите ще е достатъчно малък за да изпаднат в опозиция! А за да има РАЗСЛЕДВАНЕ на 11 годишната еднолична власт е необходим експертен или служебен кабинет с хоризонт поне 2 години. Едва след това нормални избории широка коалиция между десни и леви, без пишман патриоти, чалгари, депесари и друга "***", а истинско национално отговорно управление на суверенна българска държава!!!

17

Анонимен

преди 3 години

Пак си е същото като Борисов 3. ГЕРП ще правят всичко възможно дори ис с ковита за да се понижат гласувалите за БСП и ще си вземат нужни гласове или ще купят от СДС, ОП или Магарешки или от Демократична Турция.

16

Анонимен

преди 3 години

Защо ли са пропуснали русофилската ?

15

Анонимен

преди 3 години

Трифонов-5%+-, ДПС твърдо 8%.

14

Анонимен

преди 3 години

И без да чета проучвания, мога да кажа, че ще се покланяме още дълго време, и децата ни също... От десетилетия все едни и същи резултати... Естествено, че и на тези избори ще са същите.... Вие си лайте по форумите, защото кервана си върви...И върви с вашите пари !...

13

Анонимен

преди 3 години

Кольо,на миналите избори нацапа гащите доколкото си спомняме! Сега го раздаваш независим на стари години! Откога бе джанъм?