69

До Чебурашка

преди 3 години

Унгария си прави квото си иска без да се съобразява с ЕС ,както се видя от мигрантската криза ,а ти се изказваш лобистки и си некомпетентен!

68

от всички

преди 3 години

Най-добри резултати, според научното списание Лансет, май беше, дава РУСКАТА ваксина, по-добри и от китайската! Та може би за народа ще е добре да го ваксинирате с НАЙ$ДОБРОТО другарко НАриткова, не ли? Та затова искат , да има от всички ваксини - руски, китайски, че и наша родна, а не само от западноевропейски фармацевтични "лами", дето прибират милиарди за все още НЕДОКАЗАНО качество?

67

Анонимен

преди 3 години

Урко от планетата на маймуните ли е това?

66

Анонимен

преди 3 години

На вниманието на червените ***, ваксините се договарят и поръчват от европейската комисия, не от България, ние само плащаме, поняли?

65

Чебурашка

преди 3 години

До а унгарците...... Унгария, членка на ЕС как ваксинира със СПУТНИК 5,... Ваксинира със 150 дози, това е истината. Някой хубав ден ще започнат да произвеждат. Това е истината, всичко останало е руска хибридна пропаганда.

64

Анонимен

преди 3 години

Бе който толкова много иска да се ваксинира със Спутин да си я купи и да си я боцне отзад. Безплатното е с каквото даде вожда.

63

Анонимен

преди 3 години

С руската ваксина да се ваксинират първо депутатите от БСП и след това който иска.

62

а унгарците

преди 3 години

А Унгария, членка на ЕС как ваксинира със СПУТНИК 5, а вие никога НЕ МОЖЕТЕ да не лижете за.ниците на ЕС и да внимавате? Защо? Обвинявате БСП, ама сте купили от ваксината на Астра Зенека най-много, а там шефка е майката на ваша евродепутатка! Та за там може,а? Няма ДВОЙНИ стандарти?

61

Анонимен

преди 3 години

centralizirana eu shengenska systema li? ami vie ne ste v shengenia na conchita wurst ma daritkova?! ja da idva togava centraliziranata shengenska systema da si pazi ujnata i iztochnata granica na centraliziranata si belgiiska sytema...;-)

60

До 63

преди 3 години

В БГ. няма комунисти! Добре ли сте господине?! Имате ли нужда от специализирана помощ?

59

Решение!

преди 3 години

Ако ЕС разреши ваксиниране с руската ваксина със съмнителни качества, нека комунистите да се преброят и кажат на Бойко колко броя руски ваксини да им купи.Реално погледнато, Бойко , а и всичките европейски българи имат интерес на предстоящите избори да се явят колкото се може по-малко противници на ЕС и НАТО...

58

Чичо Белчо

преди 3 години

Като в Сърбия да е демокрация от всички да има и кой каквото сака.Защо ще даваме на РСМ ваксини като за нас няма бе?

57

баба мара

преди 3 години

никои за нищо не лобира искаме руска китаиска индииска ваксини и да неговорим за лобиране следващото нс следва незабавно да отмени всички лобискизакони на герб за чси дистационните водомери паспортите на панелките давността идр подобни които не са известни на хората

56

Анонимен

преди 3 години

А пък да не даваш избор на народа не е лобизъм нали?

55

BG-Гражданин

преди 3 години

Така наречената "Модерна лява партия" създадена на връх Бузлуджа от Дядото, с Указ от Кремъл, винаги е лобирала за своя предтеча, благодарение на който от сбирщина на терористи и рецидивисти взривяващи църкви, обиращи мандри, извършващи политически убийства и диверсии с/у България по нареждане на Кремълската клика, се превърна в управляваща партия в годините на Диктатурата на пролетариата ... Тя и без това вижда в Европа само проводник на Евроге.йски ценности, двойни стандарти и различни скорсти

54

Юнал

преди 3 години

Плащат ли ,за да се ваксинирал и колко?

53

зън зън

преди 3 години

След една седмица, когато болниците се препълнят и хората започнта да умират в линейките и коридорите на болниците, тогава какво правим?! Сигурно ще ни предложат план "Ъ" - "Отново се осрахме"Трябват спешно ваксини! Тук няма мяста за политика!Американска, руска ,китайска - няма значение! Трябват спешно ваксини!!!

52

АНТИ

преди 3 години

антиваксърите НАЙ-МНОГО ХЛИПАТ и БЪРШАТ СО.ПО.ЛКИ, че нямало ваксини

51

Анонимен

преди 3 години

Корнелия Нинова лобирала за една определена ваксина, а Дариткова и началника й лобират за три строго определени ваксини от началника им хегемон.На запад се нарича лобиране, а на изток му викат корупция.______Тоест, БСП - за 1.Герб - за 3.Извод, всички са корумпирани лобисти?

50

Анонимен

преди 3 години

До Дедо"Когато Европа ти дава пари за справяне с пандемията мисля че е меко казано нелоялно да купуваш от Русия!"Какво подяволите означаво "меко казано" и "нелоялно". Абсолютни глупсити. Взима се най-доброто и най-изгодното. Освен това няма сила в ЕС, която може да ни задължи, да се ваксинирме само е каквото те искат.