37

Анонимен

преди 3 години

Някаква информация за грипа, някой да е чувал нещо?

36

Анонимен

преди 3 години

За 30 години американско и западно партньорство 3 милиона българи измряха от мизерия, болести и отчаяние, а от Чернобил няма нито един случай на заболял от радиацията. Единствените жертви бяха при самата авария, хората се жертваха и спряха радиацията.

35

ДртПрч

преди 3 години

То пък една вълна... Вълничка!Едно време какви вълни имаше... Цунамита!

34

не вярвам на русия

преди 3 години

то според Русия/СССР нямаше и вълна радиация от Чернобил ама....

33

Анонимен

преди 3 години

Положението към момента е много тежко. Масово хората си взимат бързи тестове и НЕ уведомяват нито лекар, нито никого за състоянието си и се покриват. Да не говорим, че има разни престъпници, които ходят на работа болни- за тях жалката им заплата и егоизмът им са на такова ниво, че не ги интересува дали могат да убият човек с безхаберието си. На фона на всичко това без нито да има масова ваксинация, нито нищо се отварят заведенията. Абе, пълен потрес в стил Бай ***.

32

Батко

преди 3 години

Този човек никакъв математик не е! Той дори не разбира от математика! Този човек е болен от психична болест и невменяем! Стига сте му давали трибуна всяка седмица по няколко пъти! Жаден е за внимание и изказвания! Спрете го!И трябва да бъде подведен под отговорност по член 326 от НК за вменяване на постоянен страх и паника!

31

Анонимен

преди 3 години

Ковид-19 е просто поредният сезонен грип. Целта на ковид-истерията е да ограничи свободата на хората и да оправдае понижаването на жизнения стандарт от провала на западната система. Ако вирусът беше толкова опасен в много страни където изобщо не спазват мерки и ограничения отдавна трябваше масово да са измряли.

30

Анонимен

преди 3 години

Да изметем веднага всички пандемици и да приключва този цирк!

29

Анонимен

преди 3 години

Коя зараза?

28

Ние сме Занзибар ;-)

преди 3 години

Ние сме Занзибар на Европата ;-) Не е смешно уви - онзи ден починаха роднини на познат, няма кой да ги погребе - синът им е в интензивното.

27

Допълнение

преди 3 години

До ЕС маймуни Абсолютно вярно! Бих допълнил и за Швеция- без локдаун и не преживяват, а си живеят. Какво се получава тук, в Германия, в Гърция- пълни ограничения и мор?!?!?! Нима няма нещо гнило?

26

Анонимен

преди 3 години

До5 да уточним -овче стадо, безмозъчно и послушно!!!

25

Анонимен

преди 3 години

Ако погледнем от друг ъгъл сме в пика на инжектирането,но всичко зависи от къде се гледа...

24

EС маймyните

преди 3 години

В Русия няма никакви вълни, всичко работи нормално, всичко е отворено и ресторанти и кафета и нощни заведения и театри и магазини. И от миналата пролет, месеци преди да започнат с ваксината която и там също не е популярна сред хората. А във фашисткия ЕС хората са затворени в домовете си, по улиците могат да ходят само с намордници и се докладват един друг кой бил без намордник и постоянно ги обливат с вълни и пропагадна да се ваксинират, направиха ни на мaймyни.

23

дд

преди 3 години

До Анонименами тръгвай за занзибар бе скитник ..

22

до к.13

преди 3 години

Та голяма част от лекарите също не са вирусолози/пулмолози, но по цял ден се опитват да ни пълнят главите с недотам професионални мнения за КВ 19. Писна ми да слушам професори от различни специалности да дават "компетентни" мнения, та и един пожарникар се бута с аматьорски изказвания.... Стига бе! Кажете, че засега има недостиг на дози, а на *** Майдел майка й ни засипа с такива на "Астра Зенека".

21

Анонимен

преди 3 години

Хайде сега убийте ветоносеца, умници! Ум царува, ум патки пасе.

20

Анонимен

преди 3 години

Вирусологията се подчинява на математиката,особено ако минава през политиката!Добре платен математик може да го сметне така,че да се окаже плато,а с повечко пари дори спад!!!!Стига Баце да отвори чекмеджето!!!!

19

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 13Не им трябва да разбират от вируси, а да владеят формулите на изчисления. Те не лекуват, нито налагат мерки. Само обобщават факти, тенденции, числа и предоставят модели за развитието на пандемичната обстановка. Който иска (политиците най-вече) да се съобразява и да взема мерки. Какво по-точно не ви е ясно. Така е по цял свят. Другото е да живееш със затворени очи, запушени учши и изключен мозък.

18

Гошо

преди 3 години

Ба си пропагандата. Само и само да сплашат народа да ходи да се боцка. Гледат да ни набутат тез вакси.