93

да знаете

преди 3 години

Утре ще има подобна статия със заглавие:Трети ден опашки от желаещи да се ваксинират................обаче опашките от по 30-50 души!

92

Анонимен

преди 3 години

Тия на опашките за ваксинация, същите хора от антипротестите през лятото ли са??Докарват ги с автобуса, връчват им сандвич и бутилка минерална вода и ум казват стойте тук докато снимките на медиите минат. На връщане ще си получите 50 то лева

91

Анонимен

преди 3 години

Добре ,че Боко се скара и почна ваксината.големи сте балъци.човека свят да се намеси.

90

Анонимен

преди 3 години

До за 92Кои са успелите държави?ВСИЧКИ В КОИТО НА ВЛАСТ НЕ СА МУТРИ.-------Няма такива. В цял свят управлява мафията. Дори в любимите ти "демокрации".

89

Анонимен

преди 3 години

Радевисти, комунистиии от смях не мога да пиша..хахахаха предавам сеее

88

пълни

преди 3 години

снимки от калинките и после няма никой.Сега 10 човека ще пишат стотици чакащи.Прости като гъбени чорби.

87

до 86

преди 3 години

Плагиатор хахахаха и променя смисъл на изречението ми. Крадцииииииии. Крадете вота на хората. Такива сте Радевидтите. Поне недейте да се излагате като крадетете на хората коментарите!

86

Ямболски цървул

преди 3 години

Според от написаното в заглавието,очаквах да видя опашка от поне 1000 човека,а от клипа,който видях са не повече от 50 човека хахахахахахахах

85

за 92

преди 3 години

До АнонименКои са успелите държави?ВСИЧКИ В КОИТО НА ВЛАСТ НЕ СА МУТРИ.

84

Анонимен

преди 3 години

Вместо да унищожи социализма Борисов го върна.

83

Язе

преди 3 години

Въсцинирам млади невести!И такивъ дека не сакат!Виъ сакате ли?

82

Анонимен

преди 3 години

До до 83Ти как го виждаш *** да гледа успелите държави и да се учи от тях?! *** МРАЗИ успелите, защото за връзкари, мошеници, крадци и лъжци, а *** е най-великият в цял свят.------Koи са успелите държави???

81

Анонимен

преди 3 години

До до 86ЧЕ НА КАКВО ДРУГО ДА ОБИЖДАТ? БОЙКО СИ Е ОБЩАК ПО АКЪЛ И ОБРАЗОВАНИЕ., ЗЛОБЕН И ГНУСЕН ПОДЪЛ, АГРЕСИВЕН И ОТМЪСТИТЕЛЕН. ЗЛОБЕН КЪМ СЛАБИТЕ И КУЧЕШКИ СТРАХЛИВ И ПРЕДАН НА СИЛНИТЕ.

80

до 83

преди 3 години

Ти как го виждаш *** да гледа успелите държави и да се учи от тях?! *** МРАЗИ успелите, защото за връзкари, мошеници, крадци и лъжци, а *** е най-великият в цял свят.

79

Анонимен

преди 3 години

Два бойни самолета Спартан са натоварени с валериан.Утре ще кацне и още един Спартан с валидол.Нямаме четвърти Спартан за момента - за това започваме да събираме пагони за бъдеще.Откъснете пагон-спасете България!Изказваме благодарност на Х.ейтърите за удоволствието да изпратим хуманитарна помощ и да спасим ръчичките на трите маникюристки, където си чупиха ноктите да пишат против генерал Борисов. Тук са 2 мисиrки - бранят рейтинга на утайкиmе от западналите в политиката.

78

Анонимен

преди 3 години

Агресията на бойковите екстремисти срещу българския народ. След края на герб ще гледаме и Бойко как се реди на опашки за да се покае за греховете и злото което стори на българите.

77

до 86

преди 3 години

Много *** на правителството, прав си. Обиждат 90% от населението на бачкатор и общак и хвалят високата класа, ама иначе ***. Мисли малко, бе.

76

Анонимен

преди 3 години

Много нервни троловете на правителството :D :D :D Пречи им всичко. Бойковистите обиждат и нападат - ето какви хиени са.

75

до 66

преди 3 години

То си личи по изказ, правопис и граматика. Изписано ти е на челото един вид.

74

до 54

преди 3 години

За какво ваксиниране в края на Ноември говориш бе???Тогава нямаше нищо дори теоретично одобрено камо ли налично! Като лъжеш - поне по кротко де...