78

ф

преди 3 години

Това е бъдещето. Събирането на хора в офиси единствено оскъпява услугите на фирмата.

77

ГосТ

преди 3 години

Хм никога не съм го гледал този шваб, но имам подобни разбирания и те са окей. Само че от социална гледна точка. Всъщност тази на социалистите в Китай. Има една реч на Фън Сианг, китайски професор по право, която е отпечатана във вашингтон пост.

76

Анонимен

преди 3 години

До 73Прости ни, но ... що за глупсоти плещиш? Трябва, ама сериозно трябва, да се върно лоботомията!

75

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 74Не си мисли, че съм сам и че съм слаб. Слаби сте вие, които вярвате в това и сте си си дали задниците, да се орът.

74

Анонимен

преди 3 години

А кой ще прави разпределението?

73

Анонимен

преди 3 години

До ГосТ"Всъщност Си Дзинпин намекна и това във Давос, че ноосферата трябва да бъде достъпна за всички и всички да се ползват еднакво от най добрите и достижения."Демек иска да оправдае всичкото кражби на интелектуална собственост. ТО много лесно - някой друг д аго работи, да го приложи, да го тества, да обере рикса и последиците, а ние да ползваме готовто и смляното. Нема да стане.Иска освен това, да има права над всичко, което направи гражданин на китай, като робовладетелят който е!

72

Анонимен

преди 3 години

Никой няма да те пита дали ти пука или не.

71

Анонимен

преди 3 години

Implementing Stakeholder Capitalism (Option 2) | DAVOS AGENDA 2021 (видео)3 биг "R" на Cталинка - "Race" "Result" "Revitalise". Cталинка говори за книгата на нейния приятел Клаус, както тя го нарича и инклузивния капитализъм.

70

ГосТ

преди 3 години

Разликата между социализма и капитализма е,че ако изкуствения интелект бъде национализиран и държавата осъществява пряк контрол върху корпорациите, благата ще бъдат разпределени между хората. При капитализма ноосферата като еволюционно достижение на цялото човечество ще бъде разпределена между шепа хора с частни интереси. Просто е.

69

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 69Стига спами бееееее ...... На никой не му пука за болнавите ти фантазии! Дано ти сдаде сърцето и да не ти принтират, че да се отърве света от тебе...

68

Анонимен

преди 3 години

До ГосТПърво - кината са затворени.Второ - Не знам дали си чул за Spotify, ама има само един милиард сваляние (само) в двата магазина. А може би си забелязал, че всичко носи слушалки.Трето - Всички тези неща са "консумация", вярваш или не....Затова спри с жалките си опити, да ни впечетлиш, все едно сме учителкатата ти по философия в 8 клас.

67

Анонимен

преди 3 години

WEF by 2030 Youll own nothing And youll be happy (видео)Няма да има частна собсвеност и личен живот. Никой няма да притежава нищо, всичко ще бъде общо, а каквото на някой му е необходимо ще го наема от общото за временно ползване и ще му бъде доставяно с дрон. И ще живеем на Марс, и ще си принтираме изкуствени сърца на 3D принтери. Ха ха хааа! А честито на западняците...(* само след оторизация на съответните органи които решават дали има нужда от това)

66

Анонимен

преди 3 години

Частната собственост се отменя, дори и Папата каза, че частната собсвеност не по християнски. Частната собсвеност ще остане само в изостанали комунистически държави като Русия и Китай. Хората на Запад след зануляването при инклузивния капитализъм няма да притежават нищо и ще бъдат щастливи, ще има социално равенство, ако ти е нужно нещо го наемаш от общите за временно ползване и ти се доставя с дрон, благата ще се разпределят от изкуствен интелект а на хората ще им се раздават гаджети по които ще им пускат забавления да се забавляват и да живеят щастливо.

65

Анонимен

преди 3 години

При инклузивния капитализън бизнесът ще бъде социално отговорен, изкуствен интелект ще следи цифрово всяка фирма дали има назначени определен процент хомосексуалисти, определен процент нerpи, съотношение мъже, жени, дали си плаща данъците на световното правителство за да провежда социална политика, и ако не са спазени изискванията фирмата ще и бъде отказвано да получава кредити от Свтовната банка и Международния валутен фонд, като само те ще кредитират фирмите. Реално фирмата ще бъде заличена.

64

ГосТ

преди 3 години

Всъщност Си Дзинпин намекна и това във Давос, че ноосферата трябва да бъде достъпна за всички и всички да се ползват еднакво от най добрите и достижения. Това е великият комунистически интернационал. И заради това е по добър от национал социализма.

63

Анонимен

преди 3 години

При инклузивния капитализъм след ковид-19 няма да има частна собсвеност, всеки ще има за всички базов доход да си осигурява храна и лични вещи, всеки ще получи гаджет по който на хората ще им се пускат виртуални забавления да се забавляват, а който има нужда от нещо ще го наема от инклузивното и ще му се доставя с дрон, като изкуствен интелект ще определя дали е елиджибъл да го ползва, животът ще бъде справедлив и всички ще живеем щастливо под управлението на Световната банка и МВФ.

62

Анонимен

преди 3 години

До до 52Toй да, но има цели общности които са подложени на тиранията на няколко местни модерни феодала и всякакво противопоставяне води да лоши последствия. АКо кажеш "не" на работата, успех да започнеш друга в този град.

61

Работодател

преди 3 години

Работодателят е сам един *** наемател, който наема стока от пазара на труда с цел да я въведе в експлоатация за определен бизнес проект и да изкара печалба. След като реализира печалба, ако стоката не е необходима повече или проекта се провали или прости не иска да се занимава повече с проетки, наетата стока се освобождава и се връща на пазара на труда.

60

ГосТ

преди 3 години

Всъщност пандемията отлично показа как може да се живее на по бавни обороти откъм консумация. За сметка на това, хората започнаха да четат книги, слушат музика и гледат кино. А консуматорите,консумират това, което им се даде.

59

до 52

преди 3 години

Ти се продаваш на пазара на труда, ти определяш условията. Няма как работодателят да не иска да спазва закона и без твое съгласие да го прави. Ти си се съгласил на неговото "искане" и затова си на това дередже. В този неквалифициран труд е така. Никой не смее нищо да каже, защото знае, че е неконкурентноспособен.