57

Daltufek Salim

преди 3 години

България трябва да се погрижи за много джамии, така както Турция позлати църквата св. Стефан. По османско София е била осеяна с минарета, ако погледнете старите фотографии. Повечето джамии са съборени, или превърнати в църкви. Паргалъ Ибрахим паша е бил грък. Става жертва на враждата между Хюрем и Махидевран (най-красивата жена в империята), която той поддържа. Хюррем настройва Сюлейман срещу везира и той в удушен. Но нека статута се промени и Ибрахим паша да се отвори за ибадет. Срамота е!

56

Лелееее.......

преди 3 години

На какви ли циркове ще се нагледаме още месец и половина да изборите?!

55

До 47

преди 3 години

Ми нема твоя дебел *** да снимат, аре у лево.

54

Читател

преди 3 години

Ах. Доган,ще загубиш Разград,Шумен,Търговище,Силистра и още много ДПС- общини като в северна България,така и в общини от южната страна на Балкана. Боко с парите на пенсионерите,налудничево се е заел да купи и предстоящите избори през пролетта.*** народ сме,затова сме най бедните и жалки както на Балканите,така и в Европа! Господ помага на човеците,но когато те са задръстени,ги остава сами да се оправят.

53

GG

преди 3 години

Говорете каквото си искате, но Герб пак ще управляват. И да се тръшкате все тая. Форумът не представлява народа. Как ще издържите още 4 години ? Предлагам ви терминал 2, ама отидете в Россия, не гадния джендърски ЕС

52

Диана

преди 3 години

До АОсобено от тази в центъра на София - отвраатително е да сушаш разни плачевни стонове на проглушаващи ушите децибели в центъра на столицата! Това не е нито етническа, нито религиозна толерантност, а толерантност на ниската култура!

51

Г.Т.

преди 3 години

До 44Благодаря за повишението, поне не съм мисирка като теб!

50

Анонимен

преди 3 години

Не му се сърдете на човека.И той не е виновен.Ковида го е ударил в мозъка.Така казват американски учени.

49

бааа го

преди 3 години

Този е като отвързан, лети накъдето му видят очите!

48

дааа

преди 3 години

Няма да се учудя, ако се изяви някой ден и като Боянският майстор.

47

Анонимен

преди 3 години

Не ги махат и даже усилват виенето им грозно. Всяка сутрин е този тормоз.... Жалбите на гражданите се пренебрегват.

46

Христо Христов

преди 3 години

Прав е Борисов... а после ги ремонтира.

45

мак

преди 3 години

До вечерта дайте още 18 статии за него, непременно. Пак да напомни, че само той строи, а предишните години, особено от сегашните му опоненти, нищо не бе направено. Нямаше пътища, училища, заводи, нищичко нямаше. Пак да мята едни кинти, цифри и цифрички. Няма такъв премиер-ид.и.от в целия свят. А медиите стават все по-отвр.атителни в слугинажа.

44

А

преди 3 години

Кога ще махнете високоговорителите от джамиите?

43

Мъжка пр@ст@т@т@а

преди 3 години

Тоз мазен, дебел и наведен *** го заснеха навсякъде у нас и по света. Не спря да се кланя, червеят и да се влачи пред всеки, от който има изгода.

42

Диана

преди 3 години

До До 35Каква например?

41

До 35

преди 3 години

Това Г.Т. голям ту-луп ли значи?

40

Анонимен

преди 3 години

Православието е секта. Най-голямата религия е Християнството, християните в света са над 1.2 милиарда, православните сектанти са само 200 хил в целия свят.

39

Анонимен

преди 3 години

В Христа Бога цар и самодържец Боко Трети Свиневрат до кога ще ви държи в средновековието? Вече сме 21-ви век, отдавна вече не сте крепостни селяни и не трябва да се подчинявате на такива средновековни деспоти, като Боко Тиквата.

38

Анонимен

преди 3 години

В Саудитска Арабия строят ли църкви за да има етническа толерантност, тикво?