78

Q is real

преди 3 години

MAGAMBGGA"Най-доброто тепърва предстои"Q

77

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен (3)Страхливи ли са??? По скоро си свазват клетвата да се придържат към конституцията и виждат що за цирк е това. Беше обречено на провал преди да е почнало.

76

Анонимен

преди 3 години

До ББ"проблема е,че има милиарди хора с ценности...те са носителите на Справедливостта...те са Мечтателите за Справедлив"Ohhhh... толкова мощно ичпърдяване не бях чувал до сега ... ууфффф кво си ялл бе ... бляяяя ....АХАХХАХХАКакви глупсиоти пишеш? Миларди имало? И кви убийства в множествено число?А кат е толкоз лош тоз твоя тръмп, последните трима колко войни имаха иколко умряха американци на чжда земя и колко бяха убити от тях?

75

Единственото

преди 3 години

Което се чудя е, дали баба Яга Пелоси се е на къкала от яд, или само се е подмокрила !

74

ББ

преди 3 години

благодаря за комплиментите на обслужващите русия, приятели на тръмп...ченгета с пари от русия могат да ви убедят в каквото си искат...проблема е,че има милиарди хора с ценности...те са носителите на Справедливостта...те са Мечтателите за Справедлив Свят в които да живеем...шепа крадци и болни ни вменяват,че да убиеш невинни хора в Конгреса на САЩ било...геройство...тръмповци убеждават Народа на САЩ,че Бин Ладен е национален герой на САЩ...объркали сте Народа!!!

73

Анонимен

преди 3 години

либерастите са толкова жалки, Тръмп просто ги смля на кайма. Сега ще почне едно реване, скачане от балкони и тн лгбт простотии

72

Анонимен

преди 3 години

Имфийчка ви пийчина!

71

фак

преди 3 години

До ББти нормален ли си, бройлер такъв, как пък веднага се лепят тия етикети - фашисти, расисисти, как пък ги определи, зайко, а червените екстремисти, подпалвачи, срутиха половината Америка онова лято, наркомани, престъен контингент, да не говоря за другите, кой работи и храни тая Америка, електоратът на Тръмп, дигна икономиката им, спря нелегалната емиграция

70

Анонимен

преди 3 години

Честито!

69

Анонимен

преди 3 години

Нали щяхте да импийчвате Тръмп, каква стана тя сега. Демократите направиха огромна реклама на Тръмп го направиха национален герой. Сигурно всички негови фенове в Америка са сега на улицата и ликуват

68

Анонимен

преди 3 години

Наййййй голеееемииияяя уеуееее!

67

Анонимен

преди 3 години

От демократите, най-вървежен беше Андю Янг!#YangGang#MATHЩом крайн десни еврии са съгласни с много от преложенията му, значи прави нещо правилно. За съжаление, "демократичните" демократи решиха, че азиатец няма шансове и го бастърдисаха.Ама сега байдъна който безсрамно му взе обещанията, взе по-малко да обещава. А нема и месец.

66

Анонимен

преди 3 години

До ББМи не всички са видели, а някой може и да подкрепят? Проблемче? Такааа ли? Аре марш. МАРШ! ЧИБА! КУЧЕ!

65

ББ

преди 3 години

милиарди по-света видяхме как тръмп в речта си насърчава подръжниците си състоящи се от фашисти,расисти,мафиоти и руски агенти в атентата срещу Конгреса на САЩ...републиканските сенатори само не са го видели...има го в мрежата...лицемерни и зависими...привържениците на тръмп насърчени от него убиха невинни хора в Конгреса на САЩ...мафията не си е позволявала такава наглост!тръмп "невинният" си го позволи...защитен от републиканската партия...заплашваща САЩ с разделение и гражданска...Позор!

64

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЗначи Рейгън е уплашен от Тръмп, ама не от предишните 3 клоуна?

63

Анонимен

преди 3 години

Когато Байдън умре, сер. ли си мислите, че Камила Харисън ще управлява?Щото ... Да ви напомня - от всички демократични кандидати, въпреки НАЙ-МНОГОТО дадено време, тя беше НАЙ-НЕПОПУЛЯРНИЯТ КАНДИДАТ! До там се стигна, че се отказа от надпреварата, защото не беше сигурна, дали ще изкара още един мандат в нейния си щат ... Взеха я само защото "черна", ама не точно. Щото е с "емигранстки корени", че да се хареса и на бедните, нищо че е богаташка, а водача на кампанията и бе черна лесбийка.

62

Анонимен

преди 3 години

Джон Маккейн и Рейгън сигурно се обръщат в гроба от ужас докъде Тръмп докара държавата!

61

Мяу

преди 3 години

Чакаме значи м.март. Честните умове няма да се примирим с безумието на един клоун

60

Анонимен

преди 3 години

Справедливостта тържествува! Огромна победа за президента Тръмп и работеща Америка!пискливите леви комунисти от дем партията плачат в истерия

59

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 73Шо бе? Д ане си пуснал сестра си да рабти тая вечер?