42

Мяу

преди 3 години

Само на тези вярвам, че никога няма да управляват с Доган и Пеевски. Всички останали явно или тайно се сдружават с тях.

41

Христо

преди 3 години

Искат да ни отнемат правото да говорим истината, защото това било антисемитизъм. Натякват ни проклетия - нямало баща и майка, мъж и жена; обратните и сбърканите, с лява резба били нормални. Исус Христос не бил Господ-Бог и Спасител. Християнските ценности били отживелица. И кой ни натрапва всички тези лъжи и гнусотии? Кой пусна ковид вируса за да се разори целия свят и да приемем техния фалшив месия - Антихриста? Вие вече знаете отговора.

40

Фашизма сее смърт!

преди 3 години

"На погребението на Луков генерал-майор от запаса на име Узунов, получил от началника на Разузнавателната секция при Военното министерство дешифрирана телеграма от Главното командване на Германската армия, в която се съобщава, че в една от най-големите холандски банки е била открита и сметка на името на генерал Луков със сума от 75 милиона холандски гулдена. Това са комисионни от фирмите, които превъоръжавали българската армия по времето на ръководството на Луков във Военното министерство. Предаването на тези подкупи ставало чрез генерал Владимир Танинчев" (край на цитата)??!!!

39

Фашизма сее смърт!

преди 3 години

Христо Николов (Колев) Луков Министър на войната на Царство България в периода 1935 1938 г. От 19 януари 1942 г. до смъртта си е главен водач на Съюза на българските национални легиони, българска крайнодясна фашистка организация<br>"На погребението на Луков генерал-майор от запаса на име Узунов, получил от началника на Разузнавателната секция при Военното министерство дешифрирана телеграма от Главното командване на Германската армия, в която се съобщава, че в една от най-големите холандски банки е била открита и сметка на името на генерал Луков със сума от 75 милиона холандск

38

Анонимен

преди 3 години

Бил е българин и патриот, ако времето го е изисквало е бил и фашист, националсоциалист и извънземен. Какъв е проблема на либералите?

37

Сит

преди 3 години

Днес е убит Никола Милев. Да ВМРО (истинското не тия смешници) трябва това да отбележи как коминтерните комунисти убиват съоснователя на Македонския Институт, след като не могат да го уборят за т.н. измислена Македонска нация. И това е станало доста преди смърта на ген. Луков - 1925. Ама и ВМРО е толкова ВМРО, колкото и вардарското. Политичари...

36

Поздрав от Полша

преди 3 години

Преди няколко дни във Варшава имаше подобно шевствие от 300 000 (да, триста хиляди) националисти. Никой не може да спре подобна сила. Поляците са били разделени между Германия и СССР и държавата Полша не е съществувала през ВСВ. Това няма да допуснат още веднъж, такъв силен патриотизъм не съм срещал другаде. Има на какво да се поучим от поляците.

35

Аз

преди 3 години

Аз не разбирам защо ВМРО подкрепят Луков Марш и какво ВМРО е това, при условие че генерал Луков избива всички от ВМРО.Ако може някой да ми обясни. Или просто това ВМРО няма общо със старото ВМРО. И как може да се чевства човек , който проповядва омраза срещу Българи. Съжалявам всички хора склонни към омраза. Ако има управляващи трябва да бъдат разследвани всички участници в Луков Марш. Не трябва да бъдат на свобода тези хора.

34

SS

преди 3 години

До ченгетата.Вие сте позор.

33

SS

преди 3 години

Въоръжавайте се кой с каквото може ! Не бъдете овце.Само въоръженият човек е свободен човек !!!!

32

Анонимен

преди 3 години

Браво на тези млади хора, оказали почит на ген. Луков въпреки студеното време ! Все още има патриоти в тази страна.

31

Не сме слепи

преди 3 години

Турците от 200-300 години са дали на евреите да управляват България. Милиарди долари изтичаха от България по бай Тошово време в подкрепа на Коминтерна, с център в Ерусалим. Милиарди изтичат и днес в подкрепа на Световния Ционизъм и Господството на евреите над света! Евреите вършат делата си в пълна тишина, но те са крещящо зли и коварни!

30

Бродник

преди 3 години

Значи МВнР и Кметството осъждат Луков Марш, а удобно мълчат за манифестациите на 9ти Септември?! Онова не е ли също проява на омраза и нетърпимост (препратка т.нар. народен съд)?Ще видим ли жандармерията на 9ти Септември да предотвратява честване на идеология официално призната да престъпна??

29

Някои хора грешат!

преди 3 години

Генерал Луков няма нищо общо с евреите. Напротив, той една година преди окупирането на България от крепостните е подготвял в преговори с германците излизане на България от пакта ни с Германия. Бил е в конфликт с Царя, заради финансирането на авиацията и си е подал оставката и така планът му за напускане на пакта е пропаднал. Убит е по заповед на Русия, също както дякон Левски по заповед на граф Игнатиев...

28

Нови моди

преди 3 години

Мравун беше ли там или му беше студено?

27

Хемус

преди 3 години

Ако бяхме нормална държава Фандъкова щеше с мотиката да върви за картофи край Белчин баня

26

Анонимен

преди 3 години

Ама тия са големи пичове бе!

25

Анонимен

преди 3 години

Дори няма нужда от избори .И какво е разното ,че ще победи герб ? Победата пак е за Някои ! А не за тези които ще гласуват . Освен обслужващата герб кохорета от администратори. Ще има все пак кой да къса билетчетата за кой ред е всеки...Цик .Всичко се играе с малки промени в декора . И отбора . А урните са място за ...прахът ви...

24

Дончо

преди 3 години

На всичките ни медии собствениците им са евреи. Как искаме да се чуе Истината?Всичките ни партии са издънени отвътре от хора на БКП - еврейски слуги, юдо комунисти от ДС! - Как искаме да прогресираме, като сме овце за стригане от евреи? Може ли някой да стане голям шеф някъде, ако не е еврейски слуга или направо прикрит под двусричково име евреин? - Не може? Това не е ли Ционизъм? Не е ли още по- стряскащо? Да, да, да!

23

Мяу

преди 3 години

Ф ъ н д ъ к о в а