127

Пумнете..

преди 3 години

Мойта дума роснаците са на спасили от турската окопациа и са ни дали свубодата. Вечна благодарнос от цялия български нарот вечна!!!

126

Наглите

преди 3 години

Никакви приятели не са ни сърби, руснаци и фиромци - винаги дружно са правили всичко възможно да откраднат българска история, територия и народ. Сега се сърдят, че ке им благодарим, а им викаме - крадци. Каквито са де!Наглостта на тези народи е безгранична! Уж се правят на приятели, но не си признават злините към България.Всъщност искат да ни доограбят.Утре фиромците ще искат признаване на малцинство!

125

Начетен

преди 3 години

За да бъдеш комунист ,тогава е трябвало да си на ти с Русия и това е била цената! Но си живяхме райски 70години нали! Поне някой от нас)))

124

Анонимен

преди 3 години

До Пумнете и не забрава Абе олгински *** неграмотен..Преди да с..еш по българските форуми ,научи български език

123

Анонимен

преди 3 години

До Начетен!!!!! Това малка вина ли е?Да си комунист е равно на терорист,а да работиш срещу собствения си народ е допълнително утежняващо вината.Да твърдиш че не си българин и да работиш по заповед на Коминтерна за създаване на изкуствена нация и език враждебни на българите може би е достойно за похвала?

122

Пумнете и не забрава

преди 3 години

Роснаците са наши вечни братя!От целукупниа балгарски народ!!!

121

Анонимен

преди 3 години

До полковник КолевКой ти каза ,че сме близки народи с руснаци и сърби?Те са ни изконни врагове.Ти само петниш името на великия Българин ген Колев,който попиля и изкла руския агресор в Добруджа!

120

Да

преди 3 години

До ПРОФЕСОР ПРЪЦАз се чудя, какво постигат, като ни наричат "татари"? Кого се мъчат да обидят, нас, или татарите? Та татарите са много напред с материала , ако ги сравниш с тях! В Татарстан има толкова паметници на културата, колкото макетата не могат и да си помислят! Направиха един "Дисниленд" и се мислят за велики, а че им се смеят всички не ги интересува!

119

Начетен!!!!!

преди 3 години

Единствената вина на Вапцаров е била ,че е бил комунист-социалист!

118

Анонимен

преди 3 години

На изборите ще гласувам за Христо Иванов само той заслужава положителен вот.

117

Анонимен

преди 3 години

Колкото минуси да пишете тролчета,истината за антибългарския терорист македонист Вапцаров ,няма да промените!

116

Анонимен

преди 3 години

До полковник КолевНие ли сме виновни вкрайна сметка, или макетата ? Запитай се кой е в ЕС и кой не е на Балканите !? Сърбите от любимци на Запада се оказаха в дъното, защо е така ? :)))

115

полковник Колев

преди 3 години

Тъжна история!? Нямаме никаква дипломация,а продажно правителство,щом не се разбираме с най близките ни народи - македонци,сърби и руснаци. А и какво искаме от Северна Корея и Куба по които плюеме така злобно? Жална България мразена заслужено от всички народи!

114

ПРОФЕСОР ПРЪЦ

преди 3 години

КАКВА НАЦИЯ СА ТЕ?ОТ КОГО ПРОИЗЛИЗАТ ?КОГА САМИ ЩЕ РАЗБЕРАТ ИСТИНАТА...НАЦИЯ ОТ ЛЪЖЦИ....ТОВА ,ЧЕ ИМ ПРОМИВАТ МОЗЪЦИТЕ ВЕЧЕ ДЕСЕТИЛЕТИЯ НЕ ГИ ОПРОВДАВА ЗАЩОТО СЕГА ИМА ИНТЕРНЕТ ИМА ЛИТЕРАТУРА И ВСЕКИ,СТИГА ДА ИСКА МОЖЕ ДА НАМЕРИ НУЖНАТА ИНФОРМАЦИЯ...НЕ БИЛИ БЪЛГАРИ,А ОТ КЪДЕ ДОЙДОХА?ДА НЕ ПОНИКНАХА СЛЕД НЯКОЙ ДЪЖД КАТО ГЪБИ??ОТ КОСМОСА ЛИ ПАДНАХА...ДЕДИТЕ НИ УМИРАХА ЗА ТАЗИ БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ,А СЕГА ТЪРПИМ ЛЪЖИ И ОБИДИ.НЕ РАЗБРАХА ЛИ,ЧЕ ГОЦЕ Е БЪЛГАРИН--ТОЙ САМ СЕ ДЕКЛАРИРА КАТО ТАКЪВ???

113

До Диана

преди 3 години

Абе македонците не са българи за мен и въобще ,те това е едно мешило още от османско после югославско и албанско сега като влезат в ЕС съвсем ще изчезнат като нация.Но какво да ги мислим тях нашата съдба е подобна!

112

Анонимен

преди 3 години

Няма смисъл да се пънем и да вкарваме акъл в тъпите глави.Те ще просъществуват още 15-20 години и ще бъдат асимилирани от албанците.малкото останали тогава ще се пънат да се пишат българи.

111

кап.Петко войвода

преди 3 години

Никой не различава вече истината от лъжата,объркан свят.12-серия на филма

110

Диана

преди 3 години

До Анонимен142И те са в кюпа, бачо ле! Само че гърците засега само наблюдават и ни дебнат, значи...Още не сме ги подхванали и тях...да не бързаме - Бог си знае работата! /може пък и да се окажат по-разумни от сърбите, знаеш ли?!/...

109

143,

преди 3 години

Отдавна не бях чел по-големи глупости.Опитай пак - отдават ти се.

108

?

преди 3 години

До Анонимен 49Турция, като каква страна се явява в Санстефанския договор? Страна не ли Османската империя? Турция от коя година е държава?