458

Анонимен

преди 3 години

До Yesкои проучвания. Изясни.

457

Yes

преди 3 години

До StivЗа съжаление, проучванията показват, че ако една група или малцинство стигне 3-4%,тя вече определя ИЗЦЯЛО дневния ред на останалите 96-97%.Ето това не бива да го допускаме

456

Въпрос

преди 3 години

Значи вместо "кърма " ...Човешко мляко ?!?Ама ако "майката " е мъж.....Хайдушко мляко . Хаа ха ха ха

455

Fallschirmspringer

преди 3 години

Запачват да ми стават симпатични обикновените стандартни МендераЗти ,които преди 40 години посплясквах, когато се връщах от тренировки ,край една тоалетна в Докторската градина.Сега по време на демократичният неолиберализъм и *** извращения ,човек ще се загуби в техните разновидности

454

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

Англия е демократична държава, прави са!

453

Stiv

преди 3 години

НИКОГА в световната история не е имало равенство, и НИКОГА няма да има.И не само в здравеопазването, а за ВСИЧКО.Колко е сложно да приемем, че жените и мъжете са просто различни.Жените са по-добри в едни неща, мъжете в други. И толкова.Като се начим да се приемаме каквито сме, всичко ще бъде по-лесно.Не е необходимо мъж да се нервира, че жена кара кола по друг начин.Или жена да се нервира, че един мъж не може да "чете" мислите й.Необходими са усилия и време, но си заслужава. :)

452

Анонимен

преди 3 години

Kумaнизитe откачиха с 200. Сбирай се народе, ще правим Новогодишно парти, Васко ще надува кавала, Аргирови ще пуснат фалцета, а Петя ще вдига лежанка. Данчето ще има специална програма от спалнята на Фидел, дишане уста в уста, сърдечен масаж и байпас ако требва. Сбирай се, шоуто върви.

451

така, така!

преди 3 години

После православието било лошо, Путин и той лош, ние източноевропейците сме изостанали, а наглосаксите велики.Нищо, МАЙКАТА Природа ще ни оправи на бърза ръка.

450

Анонимен

преди 3 години

На мене ми е смешно, а кумaнизитe откачиха и набраха почти 600 коментара. Не знам що. Целата естрадна клика от културтрегери беха по-жендари от сегашните жендари- Васко, Аргирови, Петя беше хептен мъжко момиче. Не понимаю друзя, наредете се за мозък пажалуста.

449

Анонимен

преди 3 години

Възприемам се като интелигентна жена, извинете лице, но за първи път чувам термина небинарен човек.

448

rm

преди 3 години

чудно как заради 0.00005% от световното население, останалите 99.99995% трябва да правят промени в живота, културата, езика, мисленете си.човек ще си помисли, че е обратното - че 99+% от хората са транс.

447

Анонимен

преди 3 години

Говори се почти официално, че тази година Великобритания ще бъде представена на Евровизия от трима травестити (драг куинс), според последния пост hint на BBC EUROVISION...И вече въобще не се учудвам! Там сега е кралството на транс джендърите и всякакви бинъри и банъри...

446

123

преди 3 години

немат си друга работа явно

445

"ТОЙ" БЕШЕ

преди 3 години

Преди близо 90 години, един мустак се опитва да ни спаси от антиутопията!!!

444

Анонимен

преди 3 години

Искам смяна на властта и ***'отите от "Днес.бг" да бъдат закрити и осъдени за подигравка с българският език ! Тук явно е само за мал'оумниците герберасти, само те желаят цензура на българският !

443

Анонимен

преди 3 години

Ха ха ха и тук вече "***'йка" е цензурирана дума ! Какви такива кр'етени сте вие от Днес.бг ? Да цензурираш най-святата дума е престъпление бе л'еваци от Днес !

442

Анонимен

преди 3 години

ТИPAНИЯТА НА БOЛHИТЕ МОЗЪЦИ НАСТЪПВА

441

ПОП Грую

преди 3 години

А как да наричам на служба бог отец родител едно ли бе и божията майла родител две анатема в ада всички

440

Анонимен

преди 3 години

България има трансфашисти - фашисти превърнали се в комунисти...

439

Анонимен

преди 3 години

До АнонименРАЗБИРА СЕ, АНГЛИЯ ТИ ПРЕЧИ ЧЕ СИ КЬОПАВ