49

Анонимен

преди 3 години

Тази е безкрайно нагла, просто търси поводи да ходи на гости на Б.Б в спалнята. Петни името на загиналия с тези си брътвежи.

48

Млад Меринджей

преди 3 години

Обърнете внимание на последното изречение от статията.То доказва колко добре е била екипирана експедицията !Значи според думите на Меринджей Мария местните шерпи са виновни, защото не са направили асфалтиран път до върха или поне един ски влек или най добре кабинков лифт !

47

винету чекчеджето

преди 3 години

А спонсорите извинете на тази пародия "качване на К2" защо те не поемат разходите? Нали заради тях загина този човек? Или Герб също са замесени?

46

House M.D.

преди 3 години

Правителството лично ли щи носи ковчега на баир будалата пеш от Исламабад до Сливен? И защо трябва от нашите данъци да се покрива този масраф? След като германската компания отказва да плати, проблемът си е на организаторите.

45

Попангелов

преди 3 години

Прделгам да се инвестира в лифт, подножие-К2. С тройна подстлаховка и дежурни вертолети

44

От БАН

преди 3 години

Ще се дадат едни 50 хил. евро за транспорта. Добре, чудесно. А колко деца ще умрат, понеже фонда за лечение на деца в чужбина няма пари? Евтин тиквочески ПиАр.

43

пецата

преди 3 години

Каква по добра причина да изкараш някой друг милион от това да се правят спасителни операции и транспортиране, затова го джубуркат 2 седмици, че някой ще опъне паратаНа еверест има 200 трупа и никой не ги прибира, 1 сваляне струва 200 хил долара , трябва 5-6 шерпи да се качат и после да го свалятЕдин беше оставил жена си горе на еверест почти към 12г трупа си лежа там, накрая направиха операция само увиха кокалите в знамето на канада и ги хвърлиха долу

42

а що не

преди 3 години

А на годеницата дето беше на разходка там що не и поемат разходите за екскурзията? Ми простия народ дето гласува за ТОЯ ще му бъркат в джоба за всякакви, дето правят каквото им скимне! "Мениджърката", дето е събирала яки мангизи за тази авантюра, що не поеме разходите, или тя е само да прибира от такива наивници?

41

Анонимен

преди 3 години

"Връщат тялото на Скатов в Сливен с помощта на правителството"С помощта на данъците ни. Освен ако тези торби със cмeт на снимката не платят разходите от собствените си джобове.

40

Анонимен

преди 3 години

Тоя връх К 2 зимата са го изкачили само 10 непалци и то преди 3 седмици. Скатов е искал да стане вторият човек в света изкачил зимно К 2. Да, ама никой не може да се мери с непалците. Ония хора са родени в планината и имат друга физика. За непалеца да се качи на Еверест е все едно за мене да отида да си купя цигари от магазинчето до нас. Скатов е имал грешна преценка и за възможностите си. Комплексарска история. Но това трябва да е урок за всички нас, да си преценяваме правилно ума и силата.

39

Анонимен

преди 3 години

Застраховка няма ли тази експедиция? Или ще пратим спартан-а

38

Анонимен

преди 3 години

С помощта на нашите данъци. Като е отишъл да се катери защо е нямал застраховка?

37

Жоро

преди 3 години

защо куцо и кьораво рови в случай. какво значение има дали е скъсано или не. При минус 40 на 8х метра ти си потенциален мъртвец. който отиде там го знае. само малцина ненормални и супер подготвени шерпи от непал могат да оцеляват. риска е почти 100% и човека си го е знаел отивайки. лека му пръст

36

Мениджъра ми тръгна

преди 3 години

да вика лекара... Ще си разкъсам ризата!"Тя обясни, че е имало цял участък по върха, който не е бил обезопасен и се е наложило участниците в експедицията да направят въже с плат от дрехите си."

35

Анонимен

преди 3 години

Естествено Tyлyпa не пропусна да си направи PR дори с нечия смърт. Като иска да помага да го направи тихо без да привлича внимание, а не да вика всички медии да тразтръби че щял да съдейства. Отвратително.

34

:)

преди 3 години

Помощта е от България и народа и, щеше да е с "помощта на правителството", ако тези клептомани бяха събрали пари от личните си средства. *** сте си. Прав е Простия. За вас и *** е прав!

33

Анонимен

преди 3 години

Гербавите нямат срама правят си PR върху костите на момчето .

32

Типично за Тик Вун

преди 3 години

ПР от смъртта на един човек. Толкова е отвратително.

31

Анонимен

преди 3 години

И със смъртта на Балтов ли успя да си направиш ПР бе Тикво?

30

Сряда

преди 3 години

Ама верно ли, има необезапасена част на върха, аз пък ги мислех за алпинисти, пък те били туристи. Апропо, голф игрището на Еверест, завършиха ли го, в експлоатация ли е?