26

Swap

преди 3 години

Пак същите глупости в тази статия платена. Задава се криза на пазара за имоти. За това един апартамент се предлага от 15 фирми за имоти. Защото цените вървят на горе и всичко супер!!!

25

rat

преди 3 години

Сигурно от реклами са малки доходите и за това платените статии изникват редовно, спонсорирани от банки и брокери...Колко новопостроени сгради стоят празни, колко време трябва за да се спука този балон, до кога ще издевателстват над хората?!

24

Пук Пук

преди 3 години

Балона взе да издиша. :D

23

Стив на цените

преди 3 години

Нищо не скача аз продавам вече един месец в Младост 4 ново строителство тристаен 112 кв.за 100000 евра и нищо.Газифициран и е живяно там.

22

Анонимен

преди 3 години

А нещо за имотите на Луната ??? Чувам че и там растат цените яко . Да купуваме ли ? От вас ли ? Да не изтървем влака чии ко *** праймиии ???

21

Анонимен

преди 3 години

С тоя ковид кой ще се вози на метро и на градски транспорт?Ще се ходи пеша бе!както викаше една ***.

20

име

преди 3 години

Пазара на имоти има 99 проблема, но лихвите не са един от тях. Разбира се, в статията не се говори за проблемите, само за положителните неща. А за кого говорим или само хубаво или нищо?

19

Перловец

преди 3 години

Около счупеното метро, цените на имотите не спадат, а пропадат.

18

V

преди 3 години

Имотите най много скочиха във факултето щото вече трябва да си платиш тухлите а не да ги откраднеш от някой изоставен строеж щото свършиха . Кото имаше да се краде се открадна .Сега за втория лъч на Факултето само дървения материал ще е безплатен и включването към енергото с купони за социално слаби ;) от ромовската кметица на София .

17

Анонимен

преди 3 години

В тази криза печеливши ще са хората БЕЗ заеми и СЪС спестявания.Задава се безпаричие във изобилие.Ще има инфлация която ще удари стоки,услуги,цените на жилищата ЩЕ падат,процеса дори вече е в ход.Не се лъжете по брокерски лакърдии да си бутате спестяванията в имоти.Имотната мафия винаги ще ви съветва обратно на това дето е разумно.Ако искате инвестиции има акции,обърнете се към Карол,официален посредник,има и SP500,най богатите американски компании в 1 индекс.

16

Анонимен

преди 3 години

Аре пак мантрата с лихвите. Ниски лихви не гарантират инвестиране, особено пък за твърде дълъг период.

15

Анонимен

преди 3 години

Как не ви е срам това да го наричате новина и да го слагате на първо място в сайта?

14

Анонимен

преди 3 години

Манастирскитте ливади ги застроиха.Останаха няколко в източната част от бул.България,но и там започнаха да ограждат и да копаят.После ще започнат между кв.Витоша и Хладилника и накрая ще подминат Младос-4 и Горубляне и ще вървят на изток около р.Искър и селските вилни зони над околовръстното.То околовръстното си стана един вътрешен булевард вече и трябва ново околовръстно.

13

Преспективата

преди 3 години

За отрицателни лихви в банките и влизане в еврозоната нормално подтиква хората с пари да инвестират в апартаменти. Който е по-отворен може и в биткойни, но по природа българина е подозрителен и само търкащите билетчета на Божков му се виждат като сигурна печалба

12

Анонимен

преди 3 години

Никаква логика в Манастирски Ливади хиляди нови проекти и никаква инфраструктура и се вдигат цените, Св Троица е до центъра, паркове, детски, градини, училища и всичко на всичко има три нови сгради - и цените падат?!

11

АнонимеН

преди 3 години

ПРИ ВСИЧКИ КВАРТАЛИ ИМА 50% ПО-МАЛКО СДЕЛКИИ СЕ ЗАЛАГА МНОГО НА НОВО СТРОИТЕЛСТВО А НЕ БЪРЗА ПОКУПКА!------------------ПОЛОЖЕНИЕТО ИЗОБЩО НЕ Е РОЗОВО

10

Анонимен

преди 3 години

В апартаментите от 1ви до 20ти етаж падат цените, а в главата на брокери, агенти и поръчкови журналисти се качват!

9

пияница мистик

преди 3 години

До НаемиЦените на имотите могат и да паднат в гадните квартали малко, ама в добрите - никога. Само нагоре ще са. Но грешиш за наемите, те никога няма да паднат. Аз имам два, купени на 100%, двустайни, единият 74, другия 70 кв2, и съм ги пускам по 500 лв. Въпреки че чета, че мога и по 700 лв да им искам, защото са обзаведени. Мога да ти кажа, криза-некриза, никой не мърда от тях. В единия младо семейство, в другия един чичак. И хем са без договори, че не ми се плащат данъци :)))

8

Мимитър Дербатов

преди 3 години

Кой ще ни даде паррррииииии?

7

Бе Те Фау

преди 3 години

Сваляйте наемите, че си търся апартамент.