81

ноби

преди 3 години

мине се , не мине и някой пак почва да се прави на умен журналист и да пита за такава коалиция. прилича ми на цветанка ризова или оная от бнт1, ''умната"

80

Албена

преди 3 години

На изборите аз ще гласувам за партия Възраждане.

79

БСП

преди 3 години

не може да е в коалиция с ГЕРБ , а може само да е изключително черен и негативен фон на ГЕРБ. На който ГЕРБ да изпъкват като изключително разумни, умерени и загрижени за народа управляващи.

78

Анонимен

преди 3 години

Задкулисно коалицията ГЕРБ-БСП-ДПС винаги е имало

77

Нострадамус

преди 3 години

Този сезон 21-Ви ще е атрактивен, в бетоненият дворец ще влезат 8 партии които лесно ще се разберат в името на изчистването на републиката от 3-главата змия ГербБспДпс.Ще настъпят протести и есента ще се нарече Есента на Проглеждането.Епидемията ще е олекотила пенсионната система и съдбата на родината ще е в ръцете на интелигентните млади хора.

76

Анонимен

преди 3 години

само като чуя от устата на някой другар думи като реформи,план за развитие,ускорена модернизация,програма за грижа за хората и си представям мизерия,недоимък,нови по-големи вълни от изселващи се българи,безпросветност,още по-големи кражби...

75

Анонимен

преди 3 години

Една майка БКП вие е раждала и един и същи баща от Москва ви е правил.Така че що да не се разберете ГЕРБ и БСП.

74

Анонимен

преди 3 години

До АнонименКоалиция с БСП е стара мечта на ГЕРБ, през 2014 година искаха пак, но народа не позволи. Сега пак пробват. Трябва им пълно мнозинство за да пробутат енергийните проекти. Не могат сами да спечелят и търсят партньори - БСП, ДПС - ВСЕКИ КОЙТО БИ ИМ УГОДИЛ. Принципи няма. От това спечели БСП и ДПС.

73

Анонимен

преди 3 години

До До 69ГЕРБ ПЕЧЕЛЯТ ИЗБОРИ КАКТО БАТ БОЙКО СИ КУПУВА ДЖИПКА С ЕВРОПЕЙСКИ ПАРИ

72

До 69

преди 3 години

На последните избори бях член на СИК. Броене, второ броене, протокол. След което видях, че в поправения от председателя протокол гласовете за герб от 47 бяха станали 109 да БСП - с пет по-малко, а Атака изобщо изчезна. Естествено, протестираха. Резултат - председателят и шефа на полицията ми обясниха, че нямам думата и протоколът замина.Сега ясно ли ти е?

71

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЗащо БСП досега не печели. Сигурно защото не иска. Поискаха да спечелят президентските избори и - 60 на 40. Нали така? Или защото ГЕРБ и БСП са едно и също и работят за руските енергийни проекти, ГЕРБ са скрити комунисти а БСП открити.

70

Анонимен

преди 3 години

За ГЕРБ важи американската сентенция:Можеш да лъжеш много хора за малко време, малко хора за много време, но не можеш да лъжеш всички завинаги.Останалото е въпрос на математечески изчисления.

69

Анонимен

преди 3 години

До АнонименГерб спечели ли президентските избори?

68

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЗАЩОТО ВЕЧЕ 11 ГОДИНИ ХОРАТА ВЯРВАХА НА ДЪРВЕНИТЕ ФИЛОСОФИ НА БОЙКО И ВЕЧЕ НЕ ВЯРВАТ

67

Анонимен

преди 3 години

Тук е пълно с философи обясняващи защо ГЕРБ трябвало да не спечелят пак, но липсват обяснения защо БСП вече 11 години не могат да спечелят и все някой им е виновен, а не търсят причините в неспособността си да се отърват от продажниците чуждопоклонници дължащи ги като с котва към дъното.

66

Анонимен

преди 3 години

Хахахахахах вица на деня :) Тея вече сами се правят, че някой ги иска. Крайна фаза на изолация. Сам кято си придаваш важността :)

65

Анонимен

преди 3 години

Че те и в момента са в коалиция, просто другото е театър. И двете са партиите на статуквото.

64

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 3 години

ЗАЩО ГЕРБ МРАЗЯТ ЦВЕТАНОВ?ЗАЩОТО ИМ КАЗА, ЧЕ ДОСЕГА ТОЙ ИМА ГОЛЯМ ПРИНОС ГЕРБ ДА ПЕЧЕЛЯТ ИЗБОРИ.ТОЕСТ, ЗАЩОТО ИМ КАЗА ИСТИНАТА.

63

Анонимен

преди 3 години

Пич - защо им се обясняваш - те си знаят само едно Трифонов е чалгар и това е - няма да ги убедиш в нищо - простия човек с право си е ***. Аз се позовавам на факти - платих си 7-8 ТВ да гледам и видях всички, които са им в партията в момента - ерудирани специалисти от всевъзможни области - най добрите експерти е събрал. За мен е важно да се е обградил с стойностни хора, и явно го е направил. Той си каза, че няма да управлява той - имало хора за тази работа от партията.

62

Малко за политика

преди 3 години

Корнелия Нинова го каза ясно: Няма да има коалиция с ГЕРБ.Искаше му се на Бойко, но няма да стане. Предлагаше на Нинова председателско място в НС, а на Деница Златева - министерство, но не мина номера.Време е да се оттървем от крадливата и некадърна гербаджийска дружинка заради която вече трети мандат на Бойко сме все на опашката на ЕС - най-бедната и корумпирана държава. Стига му толкова. Да си изпразва чекмеджето и да се изнася към Барселона.