55

Анонимен

преди 3 години

Мутрите мутират.Сега ходят с костюми.

54

Напомняне

преди 3 години

Този доцент какви проценти взима от пропагандата за всксините, или е на твърд хонорар? На такива като него ще кажа само едно:-Не само в г.ъ.з.о,а във всичките му дупки!

53

АнонимеН

преди 3 години

СЪЗДАТЕЛИТЕ НА ВАКСИНАТА НА АСТРА ЗЕНЕКА ЛИЧНО ОБЯВЯВАТ, ЧЕ СА БЪРКАЛИ В ДНК-ТО НА ВИРУСА И СА ГО МОДИФИЦИРАЛИ!!!ЦЕЛТА НА ТАЗИ ГЕРБЕРСКА ПОД-ЛОГА Е ДА НЕ СЕ ПЛАШЕЛО НАСЕЛЕНИЕТО КАТО ГО ЛЪЖЕ ДИРЕКТНО В ОЧИТЕ ЗА ДА СИ ЗАПАЗИ ПОСТА!

52

Бацила

преди 3 години

Не разбрах,Б.Б.от Б-я ли е вируса.

51

ГОго

преди 3 години

ДОбре защо действаме толкова бавно защооооИскаме да се ваксинирам и няма ваксини никадеНие сме държава със 6милиона население защо пращате по 5к, 15к ваксини това ще отнеме години населението да се ваксинира

50

Bond

преди 3 години

Платените ковидпропагандатори нямат спирка.И те са в графата "първа линия" с по едни 1000 лв. отгоре месечно.

49

логика

преди 3 години

Вирусът, който има характеристика на Б.О.В., няма значение от къде..., просто икономиката на Китай спря за няколко месеца и пак тръгна с пълна сила. Кой има сметка от това? Кой каквото и да Ви говори, става въпрос за пари. И...ако си искал да изтр*пеш хора с бов, сега с ваксината искаш да ги излекуваш напълно, да са здрави, или ще продължиш каквото си започнал?

48

Анонимен

преди 3 години

До До 42Защото Тиквата е наведен и е готов на всичко да остане на власт.Послушен е о за това никой отвън не иска да го сваля.А това,че унищожава България на брюкселските им е през оная работа!---А Хайко защо не помисли за българския народ който страда под ботуша на комунистическия диктатор Борисов и не дава милиони да свалим Борисов, а мисли за белосуркия народ и дава милиони евра на белоруската опозиция?

47

далаверчик

преди 3 години

До Анонимен 45И на него,горкия,заплатата не му стига!В България да си доцент е измъчена работа!

46

АнонимеН

преди 3 години

АКО ПОДЛОЖИТЕ КОЙТО И ДА БИЛО ВИРУС НА ГАМА ЛЪЧЕНИЕ СЛАБА РАДИАЦИЯ ВИ ГАРАНТИРАМ , ЧЕ ЩЕ ПОЛУЧИТЕ НЕЩО КОЕТО НЕ Е НОРМАЛНО!!!НАУЧНО Е ДОКАЗАНО, ЧЕ РАДИАЦИЯТА ЕДНИ ГИ УБИВА А ДРУГИ ГИ МУТИРА

45

Анонимен

преди 3 години

Да пишеме емейл на Хайко и да нас да даде некой и друг милион да свалим комунистическия диктатор Борисов, защо само на Белорус дава?

44

Анонимен

преди 3 години

Още през лятото на 1219 писаха за заболели в шатите от този вирус,но правителството забрани да се пише за него.По време на американскте и италиански. военни учения в Ухан вируса беше разпространен.Така е удобно на САЩ,за които Китай и ем трън в ***/То и спина не е лабораторен,нали?

43

Анонимен

преди 3 години

Платен драскач

42

Анонимен

преди 3 години

Колко му платиха на тоя ***, да съчини тоя пасквил?

41

До 42

преди 3 години

Защото Тиквата е наведен и е готов на всичко да остане на власт.Послушен е о за това никой отвън не иска да го сваля.А това,че унищожава България на брюкселските им е през оная работа!

40

дали

преди 3 години

докторчето, има хора с милиарди както и с много ум, които могат да създадат такива неща, които не можеш да си представиш.

39

Анонимен

преди 3 години

Човекът никакъв вирус не може да направи, никаква жива материя не може да създава. Но може да вземе някой съществуващ и да го модифицира.

38

Анонимен

преди 3 години

Психо терор , рак , хив , ковид

37

Анонимен

преди 3 години

Хайко дава 21 милиона евро на белоруската опозиция да свали диктатора Лукашенко, а на България защо не дава 21 милиона да свали диктатора Борисов, и на фаолцваген не искаха да направат завод а щехме да им работиме най-ефтино!

36

Анонимен

преди 3 години

Кой човек, какъв човек? Неандерталският?