52

Анонимен

преди 3 години

Тая вечер цялото руско пасольство заедно с новата тьотка-амбасадор се е впрегнало да слави пропадналата си държава и да плюе по България - единствената държава в ЕС, на която поне малко й пука за рашките. МАЛАДЦИ! :) ТЕ НА ТВА МУ ВИКАМ КАДЪРНА ПОСЛАНИЧЕСКА ДЕЙНОСТ! :) Те така се печелят приятели в чужбина! :)))

51

Анонимен

преди 3 години

РусофилЕтЕ пак на амбарзурата за Диктатора.

50

коминтернът

преди 3 години

наше момче, комсомолче, пардон, либералче, пардон, глобалистче

49

Анонимен

преди 3 години

О, по чакай малко. Скоро Ръша ще е концесия на Китай или Япония, а това е много, много по-лошо от концесия на САЩ или европейска Швеция. :)

48

Анонимен

преди 3 години

И Цветан Василев е в същата ситуация. Взеха му банката, фалираха му банката, живее в изгнание и даже не иска да се върне в Европейския съюз.

47

До35 БЪЛГАРИН

преди 3 години

"Амеранското партньорство "Така ли се нарича бруталната намеса на американския бонуш в вътрешните работи на България и Европейският съюз ?

46

Анонимен

преди 3 години

Добрият милиардер-олигарх искал да управлява Русия и да приватизира държавните богатства.

45

Анонимен

преди 3 години

Западът размахва пръст, а българите като очилатата маймyнка от басните кокетничат, угодничат, копират всичко западно започвайки от конституцията и завършвайки с начина на живот.

44

Анонимен

преди 3 години

Още един предател, който искаше да направи Русия концесия на Запада.

43

Анонимен

преди 3 години

А къде учи дъщерята на Навални? - в университета Станфорд. А в САЩ образовението е скъпо, всеки американец който мисли да прати детето си университет започва още от неговото раждане да пести пари - college fund, и отделя много пари от семейния бюджет и като стане на 18г. не стигат и трябва да вземе и кредит до половин милион сигат кредитите. Но за особени достиженя пред американския народ се дава грант. Сега - какво особени достижения пред американския народ е имала безработната дъщеря на Навални?

42

Гангстъ Паръдайз

преди 3 години

Който не му изнася,багидж, еърплейн и в гетата на Сиатъл и Лос Анжелис да целува обувките на черните бандити, да им мие краката и да се извинява, че се е родил бял.

41

Анонимен

преди 3 години

Руският Божков се оплаква. Репресирали го, взели му компанията и живее в изгнание.

40

Анонимен

преди 3 години

КОЛКО ОЩЕ НЕКАДЪРНИ ФАЛИРАЛИ БИЗНЕСМЪНИ ЩЕ СЕ ПИШАТ МЪЧЕНИЦИ???Дали и навремето такива отреп*ки са ги взимали за дисиденти и политемигранти???

39

Анонимен

преди 3 години

Никой не им е виновен на руснаците. Мързел, алкохолизъм и раз.врат - това ги мъчи. С такъв народ и най-богатата на залежи страна се превръща в пустиня. Демокрацията изисква да си напънеш поне малко г.з. и да поемеш отговорност за съдбата си. А не да чакаш Ленин, Сталин или Путин да те оправи.

38

F-16

преди 3 години

Между другото, какво става с визите за САЩ, след 30 години навеждане и целуване на американски *** българите могат ли да пътуват без виза за САЩ както гражданите на страните от ЕС?

37

Анонимен

преди 3 години

Антитела са открити при 100% от ваксинираните с руската ваксина EpiVacCorona.

36

Анонимен

преди 3 години

ТО НЕ БЕШЕ СКРИПАЛТО НЕ БЕШЕ НАВАЛНИ ТО НЕ БЕШЕ ХОДОРКОВСКИКОЛКО ОЩЕ НЕКАДЪРНИ ФАЛИРАЛИ БИЗНЕСМЪНИ ЩЕ СЕ ПИШАТ МЪЧЕНИЦИ???

35

Анонимен

преди 3 години

В САЩ полицията разстрелва протестиращите.

34

Анонимен

преди 3 години

САЩ харчат 16 пъти повече за оръжия от Русия и имат близо 5 пъти повече бойна техника изтребители, бобмардировачи, подводници, танкове, хеликоптери... от Русия, докато 50 милиона американци гладуват - скоро американците ще ядат танкове и ракети. А Русия от 10 години заложи на разработката на супер оръжия при които с няколко ракети може да унищожи САЩ и никакво ПВО не може да ги спре. САЩ беснеят, Джо Байдън подскача свирепо срещу Русия и Путин, но нищо не могат да направят освен да насъскват васалите да лаят срещу Русия.

33

Хей путик

преди 3 години

американската полиция застреля пред Конгреса на САЩ.........Не е "пред", а във......понял?