150

Мангъра

преди 3 години

ви клати всичките. Ще се намърда в листите на АБВ - това му е целта. А вие си гослушайте докато той си плете кошницата и не му пука за вас

149

Целта

преди 3 години

...на Мангъров е да клати правителството, използвайки вируса. Той ходи последно на сбирка на АБВ.

148

Измисленият

преди 3 години

ДОЦЕНТ,да се предложи за Нобелова награда,той единствен в света каза че няма такова животно и сухите пръчки да умират,като го гледам той не е пръчка ,а е КЛЕЧИЦА,срам за медицината.

147

Ваксинатора от Банкя

преди 3 години

Със сегашните темпове България ще приключи с ваксинацията около 2054 година

146

1

преди 3 години

Никой не написа, че мангъра вече е кандидат на АБВ румен петков за депутат. Комуниста си показа рогата най-накрая

145

Питър

преди 3 години

До До цървулаВъобще, нашите пишман ербапи не могат да асимилират мисълта, че има хора, които могат боледуват по-тежко от тях. За българския цър-вул ако той е добре, значи всичко е добре. Затова и държавата ни не е никаква държава а някакво феодално образувание, начело с Тиква

144

Анонимен

преди 3 години

Заради мерките на щаба тая зима два пъти боледувах от Ковид предпочитам да не беше затворено като в Швеция и да не боледувам два пъти от Ковид, няма никакви антитела срeщу туй нещо. Първия път загупих обоняние, втория път ме държа на легло и все едно беше минал камион отгоре ми. Тия ваксини и имунитети са пълна измислица. Ако те хване вируса или ще се излекуваш и организма ти ще се справи ако имаш съпътстващи заболявания си пътник, няма спасение.

143

Анонимен

преди 3 години

Вируса герб 2009-2021 много по-страшен от ковида!От същия вирус за 11 години са унещожени десетки села!

142

Анонимен

преди 3 години

Грипчето наистина щеше да си отшуми, ако не бяха затварянията- така се продължава до безкрай

141

Питър

преди 3 години

До Ямболски цървулЛипсата на обоняние е симптом бе, мой. Мангърко разправяше, че 90 процента го минават БЕЗСИМПТОМНО. Чакай да дойде английския щам, и се моли да имаш имунитет, защото иначе може и да изкипиш.

140

Анонимен

преди 3 години

До ATAKA_FOREVERСъс сигурнст може, то си е като грипа, можеш всяка година да го караш. И понеже е по-заразен, много хора се заразяват по едно и също време и болниците не смогват в този период. Ще стане с противогрипните ваксини: който желае, е се ваксинира всяка есен.

139

Ямболски цървул

преди 3 години

До Питър Пан5 дни нямах обоняние.Никакви други симптоми.И кипях от енергия.

138

Император ЖиЗинПин

преди 3 години

прав е, Светът отдавна ще е вече Мой!

137

Питър

преди 3 години

Това заекващо макаче има да отговаря за много неща... Затова е редно някой да го хване за гръцмулчето и да му каже да млъкне. В началото звучеше смислено, но от едно известно време дори лъже... Аз лично не познавам един човек, който да е карал ковида без симптоми. Самият аз не съм боледувал повече от 3 дни подред последните сигурно 20 години, а тук ми отне 11 дни да се съживя. Близки приятели бяха в болницата на кислород, а тоя *** продължава да търси популярност

136

Анонимен

преди 3 години

Абе, на тоя мнението не е много меродавно. Преди казваше, че още лятото вируса щял да изчезне, а то какво стана над 8500 починаха за *** месеца, есента.

135

Анонимен

преди 3 години

Прав е Мангъра вируса не чак толкова страшен колкото го изкарват от НОЩ.90% от смъртността която се получи уж от ковид е от лекарска некадърност и безхаберие.

134

Ямболски цървул

преди 3 години

Грипа постоянно мутира! Ковид 19 е лека версия на предното,което не знам защо вече не съществува! Хахаххахахха

133

Анонимен

преди 3 години

Питали един доктор какво мисли за коронавируса и той казал че не се интересува от политика.

132

Анонимен

преди 3 години

Само на този вярвам.

131

Анонимен

преди 3 години

Защо продължавате да го титулувате като "доцент"? Младежът каза, че ще си скъса дипломата, ако "грипчето" не изчезнело до лятото на 2020. ГОСПОДИН Мангъров да ходи да си пие чайчетата и да не се занимава с неща, коитл ОЧЕИЗВАДНО не разбира