19

реалнафантазия

преди 3 години

Дейвид Айк наскоро излезе с видео за тези да ги разобличава. Не че и той много познаваше през годините какво се случва. И все пак даде пример с една от книгите си, че всичките тези кю анон и други като тях се появяват през годините под различно име и говорят как щели да затворят педофилите и т.н.Както говореха и тези от уайт драгън сосайъти преди години.Всичко е една добре подготвена диверсия... дезинформация в дезинформацията... :)

18

Мхх

преди 3 години

Прочетете за програма MK ULTRA и ще разберете какво правят с хората, а сега през 21-век направо ви контролират като в матрицата но щом ви харесва прав ви път, лошото е, че като узнаете какво правят с вас няма да искате да сте живи!

17

Анонимен

преди 3 години

Реалността е такава в Америка. Пример ФБР и ЦРУ, за да заобиколят законите все повече отдели се предислоцират в чатсни агенции и бюра изпълняващи поръчки на същите тези агенции и ако стане скандал, както винаги става държавните агенции ни лук яли ни мирисали, а го отнася частната. Към момента съществуват частни агенции и бюра с над 1 милион персонал подвласни индиректно на ЦРУ и ФБР, които безнаказано извършва криминални престъпления, финансови операции и следене на граждани. Държава вдържавата.

16

Анонимен

преди 3 години

Тия са наследници на южняците от Конфедерацията .Щом не признават президентите след гражданската война какво очаквате.

15

Анонимен

преди 3 години

Щом расте масата население у УСА вярващо в държава-корпорация, толкова по-вярно е твърдението и шорошпияците излизат на яве финансирани от частните корпоративни интереси. Скоро заминавате у панделата и ще ви третират като най-долните престъпници познати на човечеството.

14

помнещ

преди 3 години

Това са болни мозъци Тръмпофили уви! За съжаление ги има и в България такива.Има и Бойкофили мислещи и желаещи др Борисов да ги клати докато тръгне с памперс и патерици! Такива както тогава подържаха гусин Костов от мракобесническата партия СДС !От 10 г сме в застой! Една партия,един ръководител както беше през соца.С тази разлика че на Живков вярваха поне 80% от населението ни тогава.А на др Борисов днес едва 25% ако имат и толкова де!Време е за промяна и тя ще настъпи искат или не Бойкофилите!

13

Бахтийй

преди 3 години

Бахтий тюрлюгювеч а от който нищо не разбрах!С гугълпреводача ли са го превеждали тия?Бай Дън не става ..каквото и да са искали да кажат!

12

Дедо Йоцо

преди 3 години

Мъкааааа.То не ни пръскат, ваксинират, па земята била плоска, рептили, илюминати, нов световен ред.Отиваш на фитнес и виждаш дебели хора тренират, за да отслабнат.Ако почнат и глупавите да ходят в библиотеки да се образоват....

11

бай Дън до бай Х у й

преди 3 години

Може да звучи налудничаво, но това е самата истина.

10

Пореден

преди 3 години

Ина..уна..малоу аргонизация... Така ли не успяхте една българска дума в превод да сложите бе... С Тоя копи пеист няма как явно

9

Анонимен

преди 3 години

Всъщност с Байдън се връща един нормален човек начело на САЩ.Така света се опитва да помогне и на щатите като цяло.Предвид изкукуригалото им население не е зле да се подменят милиони психопати с добри хора от Латинска Америка,Африка и Азия.

8

До 1

преди 3 години

Ако видиш какви патенти за какви гадости има в САЩ няма да искаш да си жив, а Досиетата Х ще ти се видят детска игра!

7

Хам Хум

преди 3 години

*** е далече от тез неща за него е важно киселото зеле, ракията и смартфона нищо, че един плешив сатрап без ценз безчинства на Балканите!

6

Анонимен

преди 3 години

К-анон и Суверените граждани?Я да видим:К-анон: САЩ се управляват от рептилирусофилете: САЩ се управляват от рептилиК-анон: САЩ се управляват от сатанисти, паедофилирусофилете: САЩ се управляват от сатанисти, педофилиТайните граждани: САЩ е корпорациярусофилете: САЩ е корппорацияДругаре, вие май също отговаряте на определенията за секта?

5

до 3

преди 3 години

Да не вярваш в шамани и извънземни.

4

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 2Даже и някой да си раздаде богатстовто, в Африка ще се наядът за два дена и после ще се върнат на старото деридже.

3

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 1Олеле ... Моля те! спри... просот спри да размишляваш и си пази мненията за себе си.

2

Анонимен

преди 3 години

Да. А Байдън ще спре да посяга на малки деца, Хилъри ще се превърне в дърта версия на Грета Тумберг и ще спасява света, а Сорос ще раздаде всичкото си богатство на гладуващите в Африка и ще стане монах.Е няма начин

1

Анонимен

преди 3 години

С емигрантите някак ще се оправят щатите,но със тия *** незнам как.Още през 90 те г ми направи впечатление колко са вътре в паранормалността със сериалите досиетата хикс и Туйн Пийкс.