582

Тулуп Мисирков

преди 3 години

Взе да ми писва от простотията на Бойко Борисов.Все някой друг му е виновен,че е прочел САМО ЕДНА КНИГА ПРЕЗ ЖИВОТА СИ!

581

До 644

преди 3 години

Бойко заедно с много хора от народа не го знаят това че президента няма никаква власт в държавата

580

Анонимен

преди 3 години

Бойко май не е разбрал че президента има само представителна дейност и никаква власт. Да може да налага вето на закони и да ги връща за преразглеждане, да дава амнистия и да назначава изборите и още някой други дейности и общо взето нищо друго. Поне президента няма да се обърне и да каже на народа дето го е избрал т.улупи.

579

мюре на Кремъл

преди 3 години

Фигурантът както винаги пак се скри отново под полата на Деса (явно чака факс от Москва, Дубай и Белград) !

578

?????

преди 3 години

КО ДА КАЖА ВААА,ТОЙ ГЕШЕВ МАА ЧАКА ВИЙ ЗА НИВАЛНИЯ !!!

577

Анонимен

преди 3 години

до 648А дано ама са заедно за съжаление всичките дето са в парламента.Не вярвам аз.Както той се заканваше навремето когато взе властта,че ще осъди предишните,така и сега никой нищо няма да направи.И не за друго,ами защото каквото и да направи той е следващият.А гарван гарвану око не вади!!!!

576

Анонимен

преди 3 години

Герберастиите след 4.04 са в Г.роба

575

Анонимен

преди 3 години

Борисов летеше с хеликоптера да снима клип, та да го качи на Путин да види как му прави газопровод през България с нашите пари от данъците ни.Кой е слуга на Путин а?!КОЙ?!Задава *** въпроси на Радев.

574

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 641Да, да, от ГРУ, ФСБ, КГБ, НКВД, ЧК и Охранката! Имаше и опричници! Видях Решетников в тълпата и майор Пронин! Беше пълно с руснаци! "O, these Russians!" - Бони Мъ.Но педофилът беше само един и той беше другаде, преговаряше родата си, да не сбърка!Не му се смейте - дядо Алцхаймер когото фане, не пуща!

573

Анонимен

преди 3 години

Радев каза ли нещо, или още чака депешата от Кремлин?

572

Анонимен

преди 3 години

Аз разбирам ако Радев беше назначил правителство да го пита за мнение.В момента Радев власт няма.В България президента си е представителна личност да се показва насам-натам.Ако има служебен кабинет или война е друго,но няма.Какво мнение иска Борисов от човек без власт,който дефакто е на резервната скамейка?!!!!Даже не се знае дали ще участва за следващ мандат!

571

Анонимен

преди 3 години

Борисов каква позиция търси от Радев?Радев реално няма власт,защо го търси за позиция?

570

Анонимен

преди 3 години

Просташината Бойковска няма граници! Радев не е длъжен да коментира казуси в чужда страна, която е независима и има своя юрисдикция. Навални има няколко дела и сам създава колизиите, сам си издейства сегашните санкции. Поведение на провокатор и предател. Съд и каквото реши съдът! Повтарям - би било нетактично и дразнещо, ако нашият Президент се държи като безотговорното лапацало Б.Б.!На последната пресконференция се видя кой е Путин и какво може!На Рождественското къпане видяхме Путин при -17оС

569

Анонимен

преди 3 години

620 Размириците в САЩ бяха организирани от ГРУ на Русия, увлечени бяха педофили, екстремисти организации, заблудени бяха много хора. Те, фактически изпълнявана плана на чужда ,неприятелски сила. Затова, демократичния свят не ги подкрепи, само осъди насилието,а Тръмп, който ги насъска към Капитолия и ги изложи на риск, получи импийчмънт. За влизане с взлом си има закон и той се спазва. Българските протестиращи не бива да допускат, да служат на червени мутри и на Русия,която цели дестабилизация .

568

Анонимен

преди 3 години

До ЕвроатлантикАуууу, Ице, ама защо така менкаш името бе, бате?Лелеееееееее. С колко още ника пишеш тук?:)))))))))))

567

чисто и просто

преди 3 години

Бойко нагло поставя Радев в неудобно положение:Радев като слънчоглед се опасява да даде мнение за да избегне гнева на Путин, но не се подмазва на Путин за да избегне гнева на Байдън.

566

Анонимен

преди 3 години

Има двама човека които могат да свалят Путин. Това са Бойко Борисов и Чък Норис. Затова и Путин се подмазва на Бойков и му дава газопроводи, ядрени реактори и др.

565

Чичо Джо

преди 3 години

Силите на реда днес използваха водни струи и кучета срещу стотици протестиращи в центъра на Амстердам. В Айднховен се стигна и до сълзотворен газ.Прочети още на: https://dnes.bg/eu/2021/01/24/policai-i-protestirashti-se-sblyskaha-v-niderlandiia.477604 Искам да попитам : "А что скажет товарисч Борисов?"

564

Но Европа не мълчи

преди 3 години

Европарламентът пита Гешев как са разследвани записите на Борисов .....Властите в София ще трябва да отговорят за плурализма на медиите и раздаването на гражданство срещу инвестиции Има ли развитие по делото "Барселонагейт" и гласът на премиера Бойко Борисов ли се чува в записите, за които прокуратурата през декември отказа да образува разследване. И за кюлчетата и за БарЦелона и за Мата Харите питат!!!!Това са две от шестте теми, по които евродепутатите от групата в ЕП за

563

Анонимен

преди 3 години

Абе някой дали наистина вярва, че *** може да бутне Путин?