39

Бау

преди 3 години

амиии да изчакаме 8 години да се тества. Ама ще седим с мерки и с маски. Доста хора без работа. Няма проблем. Ако си мислите, че новото правителство ще махне мерките, имам лоши новини. Напълнят ли се болниците - мерки ще има.

38

ТУКА ВЕЧЕ

преди 3 години

ЩЕ СРЕЩНЕТЕ БОЖИЯ ГНЯВ!!!! МАЙКА.

37

Шопо

преди 3 години

БАУ ,мяу,ама човечеството е осем милиарда...

36

Хемус

преди 3 години

Само да ви кажа,че ако бяхме нормална държава,всички български новинарски сайтове щяха да минат през прокуратурата и всеки един български данъкоплатец щеше да заведе съдебен иск!Обаче Гешев е зает да бори битовата престъпност,като кара полицаите да ви съставят фиш за изгоряла крушка на фар или,че не сте регистрирали АГУ- то

35

фин

преди 3 години

До БауВъв Франция са най многобройни тези типове, около 40 милиона французи отказват да се ваксинират....селяни и ганчовци

34

Анонимен

преди 3 години

Ааааааааа НЕ! Няма да стане!

33

Бау

преди 3 години

57 МИЛИОНА ваксинирани до момента, но *** все още е убеден, че има световен заговор :D Предполагам сайта е популярен из малките градове и селата. Там са големите конспиратори.

32

Astarot

преди 3 години

Не се наядохте, бе! Ваксинирайте и комарите...

31

Анонимен

преди 3 години

Ваксинирайте си и кучетата и котките.

30

АнонимеН

преди 3 години

ВСИЧКИ НЕПЪЛНОЛЕТНИ ДА БЪДАТ ВАКСИНИРАНИ ПРИОРИТЕТНО С ПФРИЗЕР И БИОНГЕЙТСХ И ТО ВЕДНАГА СЛЕД ЛЕКАРИТЕ А ОСТАНАЛАТА ЧАСТ ОТ НАСЕЛЕНИЕТО ДА ИЗЧАКА!!!!ПАЗИ ДЕТЕТОСПАСИ ДЕТЕТОВАКСИНИРАЙ ДЕТЕТО

29

Тенгрианин

преди 3 години

Проблем.Реакция.Решение - на масоните им е дадено от юдейските кабалисти. Но то е от древен Египет. А те са го научили от нас.Играта е в ендшпил, която ще завърши или с кошмарния НСР (България ще е унищожена до 2030г) или Самор Улят ще ги изгризе тях.

28

Анонимен

преди 3 години

Е, тук вече сбъркаха страшно!!! Може да сме всякакви-лековерни, завистливи, злобни, мързеливи и прости, но... обичаме децата си! На всичко бих се подложила, за да спася децата си, така че не се и опитвайте да застрашавате живота им. НЯМА да стане!

27

С какво?!

преди 3 години

То ваксини няма. Днес и Астра- Зенека заявиха, че забавят производството. Имунитет не се изгражда за един ден, когато са налични много и разнообразни ваксини , тогава ще реша с коя ваксина да си ваксинирам детето.

26

Бау

преди 3 години

народа продължава да вярва (или се надява ..), че има таен заговор и искат да избият/разболеят милиони. Кой ще работи тогава? Изобщо знаете ли как работи световната икономика? Парите не са просто хартийки. Може би роботите го организират, за да ни превземат :D

25

><

преди 3 години

Не се разсейвайте. Ако нямате възможност за огнестрелно оръжие у дома трябва да имате поне мачете и дебелостенна тръба на една ръка разстояние. По улицата ходете с чук, най- удобно е, и е най- ефективен.Злото идва изненадващо, да не стане така, че да не сте подготвени.

24

Agenda

преди 3 години

Няма ден без да пишат за ваксината, която все повече хора няма да си сложат. А в същото време икономиката е изкуствено смазана заради вирус със смъртност от 3% (по-малко от сезонния грип). Средния и малък бизнес е унищожен. Хора по целият свят губят дохода си. Монопола ще е на световно ниво...а хората под домашен и в дигитален затвор. ФБ е по-зле от вестник правда. Всичко неудобно е цензурирано достъпа на информация опорочен. От истинската опасност ваксината няма да ни спаси...

23

Че

преди 3 години

Спите ли сега и на децата ще ви посегнат , ше ги направят Чипосани Бойко Югенд Зиг Бойко хах ревящи с умиление пред Бойковата Живопис ,,Турски поток . Молете сте ако сте христяни да ви спаси някой от Бездушниците , истинските христяни са надживели Римската Империя ше надживеят и ЕС не на чипа на душата и еретиците които разориха държавата и семействата ви .

22

Патриот

преди 3 години

иТАЛИАНЦИТЕ ПОКАЗАХА КАК СТАВА ВСИЧКИ МАСОВО ИГНОРИРА И НЕСПАЗВА ПРОКЛЕТИТЕ ИМ ФАШИСТКИ МЕРКИ И ТОВА Е ,РЕПРЕСИВНИЯТ АПАРАТ Е В ШОК И УЖАС НЕСПОСОБЕН ДА СЕ СПРАВИ СЪС ВСИЧКИ ,ПРОСТО НЯМАТ РЕСУРСА ДА НАЛАГАТ ВЕЧЕ ТИРАНИЯТА!МИРЕН И ЦИВИЛИЗАЦИОНЕН ОТГОВОР НА ТЕХНИТЕ РЕПРЕСИИ!СИЛАТА Е В НАС ТОВА Е ТАЙНАТА НИЕ СМЕ СИЛНИТЕ И МНОЗИНСТВОТО ТЕ СА МАЛКО И СЛАБИ ,ДА ИЗВОЮВАМЕ ОБРАТНО СВОБОДАТА СИ !

21

Анонимен

преди 3 години

Проблем.Реакция.Решение.Масова ваксинация.Чипиране и 5 G мрежи.Масово подчинение.Световна криза и безработица.Създаване на нов световен ред. Хората трябва да се осъзнаят какво правят с тях и да се противопоставят на свободата дадена им в живота.

20

АнонимеН

преди 3 години

ТАЗИ ЗЕМЯ Е ПРЕНАСЕЛЕНА И ИМА НУЖДА ОТ СЕРИОЗНА РЕДУКЦИЯ И ТЪЙ КАТО НЕПЪЛНОЛЕТНИТЕ ПОЧТИ НЕ УМИРАТ ОТ ВИРУСА ЩЕ РЕШИМ ТОЗИ ПРОБЛЕМ С ВАКСИНАТА НА ПФРИЗЕР!БИЛ ГЕЙТС СЪЩО ПОДКРЕПЯ НАМАЛЯВАНЕ НА СВЕТОВНОТО НАСЕЛЕНИЕ, А ТОЙ Е УМЕН ЧОВЕК И ЗНАЕ КОЕ Е ПРАВИЛНО!