107

Анонимен

преди 3 години

Меркелица вече е отстранена и е на доизживяване - политически труп е.Всичко ще започне да се връща към нормалната "нормалност" веднага след като времето се затопли.А това е е след 2-3 месеца най-късно.Въпросът е не "дали?", а "кога?".

106

Анонимен

преди 3 години

Да ви затворят вас, дано ама никога да не ви пуснат!На топло! Тм ви е мястото самозабравила се хунта!Отваряйте заведнията без да ги питате тия ***!

105

dmx

преди 3 години

Седем конника на Апокалипсиса, седем щама препускат по грешната земя и само седем ваксини ще ги спрат - по една за всеки щам.

104

Анонимен

преди 3 години

Дами и г-да,Има N-броя преболедували, които правят изследване за антитела и са ПОЗИТИВНИ.Разпоредете на лабораториите да ви докладват за тези хора без да ги притеснявате с карантина, защото явно не са за карантина,Прибавете хората с позитивните антитела към общия брой преболедували иЩе се получи друга картина.

103

Анонимен

преди 3 години

Айде бееее,тутльовци,ваша колежка каза,че този щам е в България още от септември,цяла година ли да чакаме да го установите?

102

българин

преди 3 години

До: номер 97Демагогът Адолфо за който споменаваш нямаше да може да се справи с пандемията.Не е в състояние да наложи толкова жестоки мерки както сега правят нашите.Гестапо е имало само 32 000 агенти на щат към 1944 г.И каква тайна полиция е била като цяла Германия е знаела за нея, даже са я рекламирали?Някой да е чувал за щатската NSA? Доскоро отричаха че съществува изобщо!А Адолфчо се е опитвал да забрани цигарите в закрити помещения, но без успех.Да ви звучи познато?

101

бай Тъпчо

преди 3 години

Ами трябва да има пълно затваряне и то даже дори е задължително бе!Трябва да са затворят и Кунчевия-началника на санитарите, и ония професори дето си чоплят от ноктите всички страхотии с които напълниха главите на хората бе!Още да са затворят джурналните, дето по седем пъти на ден повтарят колко са умрели и как са се гърчили дорде умират.И да не забравим тоя дето ги кара тъй да приказват и лакомите палешници около него.Ей за туй затваряне, целия народ ръка вдига да гласува!

100

Анонимен

преди 3 години

До АнонименКъде са ваксините бе?КЪДЕ???!!!!............Тиквата ги даде на Македония.

99

Чико от Порто Рико

преди 3 години

Стана като нероден Петко, още не са отменили почти нищо, а правят сметка за ново налагане на сегашните мерки.

98

Др. Акула

преди 3 години

Как цяла година се върти без никаква промяна тоя вирус, и сега ВНЕЗАПНО мутира? Как е изчислено, че е "ПО-ЗАРАЗЕН"? Каква е методологията? "Струва ни се"? Или понеже има повече новозаразени? Да не повярваш, вирусна инфекция се разпространила повече след новогодишните празници! Явно е МНОГО ПО-ЗАРАЗНА внезапно, без доказателства. Абе няма да спрат, докато не ги спрем, то се е видяло!

97

Анонимен

преди 3 години

Споко бе, сега като стане време за море в Гърция и всички мърморковци ще се ваксинират набързо и от самосебе си, ще се реши проблема с ваксинирането. Ние сме толкова просто племе, първо пищим и скачаме и после, като овчички се навеждаме безмълвно.

96

Анонимен

преди 3 години

До АнонименСега на гермаците им трябва един демагог като Адолфо и са готови.============Те си имат- Меркел. Та е наследничка на чичкото с мустака.Световната история е повтаря, първият път като трагядия, втория като комедия.Това е твърдение на хора, занимаващи се с темата.

95

българин

преди 3 години

До: "Хляб и зрелища"Как ще са празни хладилниците бе? Не е вярно! Пълни са с ваксини!

94

Анонимен

преди 3 години

Сега на гермаците им трябва един демагог като Адолфо и са готови.

93

Анонимен

преди 3 години

Ей, как пък не им се иска да прекратят полетите от Обединеното кралство, откъде ли другаде може да се пренася този щам...

92

Анонимен

преди 3 години

Кунчев мене ме интересува четвъртата вълна да знам за лятото къде да ходя -на *** край Бургас или на фекалноморието край Варна .Ако обичаш уточни най-новите данни!

91

Хляб и зрелища

преди 3 години

Хляб и зрелища - гаранция за спокойно население още от Древен Рим.В момента хладилниците са празни, а зрелищата са забранени.А е достатъчно да липсва само едното...Световния "елит" забърка сигурна рецепта за Нова Велика Френска революция!Ще гледаме ...

90

Анонимен

преди 3 години

До ЧичоРазследват, ще има трибунал. Той бъде втория в историята на света, Първият е бил срещу Хитлер.

89

Анонимен

преди 3 години

Бай Дън сега като вземе куфарчето,ще прати войската по света да прави войни.Тогава ше видите какъв е бай ви Дън,дън,дън дън...Ще мята бомби и ракети до дъно!

88

Алек

преди 3 години

Следващата стъпка са концлагерите и горене на клади на заразените сигурно.Кунчев да обяви публично колко получават тои и щаба да лъжат.